Teraz jest 3 mar 2025, 23:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 15:19 

Jezeli ja gram na serwie gdzie graja panowie np. z K15 i mam najlepszy wynik na serwie, a bylo to bodajze 70 0 35 2 przy czym 28 panow polozylem z noza, to jezeli nazywanie przeciwnej druzyny palantami jest obrazliwe to najmocniej tych panow przepraszam.

A co do latania "tylko z nozem". Ja tak robie, Jabbah nie. Postanawiam sobie ze mam tylko noz i pistolet, jaka frajde wtedy ma sie z grania sobie nigdy nie wyobrazicie :lol:

taki PS: z noza zabilem 123 i zginalem 60 razy uzywajac go ponad godzine.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2005, 00:57 

nie wiem co wy z tymi nozami ze w 17 minut mozna nabic iles tam killi.... :roll:
ten czas sie liczy ile noz trzymacie w ręku, a calej mapy z nozem chyba nie biegac tylko wtedy gdy sie zajdzie kogos od tylu wiec nie widze problemu :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2005, 02:45 

hah-dzisiaj wszedlem sobie przypadkiem na serwer( wcisnelem opcje play now pod ststsami)
wrzucilo mnie na jakis dunski serwer...patrze ..kurde malo ludzi u nas 3
u gosci chyba 4...to se nie popykam -wychodze

ale tak se tab wcisnelem i cos mi sie statsy tych ludzi nie zgadzaly
patrze na mape -3 niebieskie plamki z mojej druzyny znajduja sie na terenie flagi chinczykow.jedna znika i sie pojawia ciagle czemu towarzyszy wyskakiwanie ,,deathsow,, w lewym gornym rogu ekranu

mysle sobie polece zobacze co sie tam dzieje.przelecialem na 2 koniec mapy i wylondowalem sobie na gorce.co widze
2 moich medykow-chinski czolg i mieso armatnie (z mojej druzyny)
Gosciu(chinczyk) siedzi w czolgu i napiera do miesa armatniego a 2 medykow na zmiane podbiega i leczy pacjeta...
udalo mi sie trzasnac kilka screenow ,,z partyzanta,, nim mnie zauwazyli-
potem rzucili sie na mnie -jednego dosiegnolem granatem :D
a potem dostalem bana

macie screena z tabela
http://img294.imageshack.us/my.php?imag ... rze7pw.jpg

MORDERCA

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2005, 08:30 

Krężel napisał(a):

panowie z ImmC - nic nowego
a przy okazji gratz topicu, zaba ty cziterze...

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2005, 11:35 

to zachecam w takim razie do zabawy w szpiegow i robienie screenow gdy ujzy sie taka sytuacje
zarowno zdjecie tabeli jaki i ,,akcji,,
potem powrzuca sie tu i dla czystej przyjemnosci powyzywa sie tych co tak robia:D

MORDERCA

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2005, 00:34 

Te statystyki zaczynaja robic wiecej zametu niz pozytku,osobiscie dla mnie bylo by lepiej,zeby je wywalic,odblokowac co do odblokowania i grac dla siebie,czy kolegow a nie dla cyferek.Jabbah ma wynik jaki ma skoro tyle spedzil czasu przed ta gra i doszedl do takiej pozycji w rankingu trzeba gratulowac,a nie szukac "haka" na niego.Mi wystarczy,ze jego najlepsze rundy konczyly sie wynikiem 126pkt,co jest wynikiem wysrubowanym lecz calkowicie realnym do ugrania.
Pozdrowienia.

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2005, 02:09 

Zgadzam się (co do tych haków;))

Ale jednak statystyki spełniają swoją marketingową i psychologiczną rolę - zmuszają niektórych do grania częściej. :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2005, 10:22 

Rufus napisał(a):
Te statystyki zaczynaja robic wiecej zametu niz pozytku,osobiscie dla mnie bylo by lepiej,zeby je wywalic,odblokowac co do odblokowania i grac dla siebie,czy kolegow a nie dla cyferek.Jabbah ma wynik jaki ma skoro tyle spedzil czasu przed ta gra i doszedl do takiej pozycji w rankingu trzeba gratulowac,a nie szukac "haka" na niego.Mi wystarczy,ze jego najlepsze rundy konczyly sie wynikiem 126pkt,co jest wynikiem wysrubowanym lecz calkowicie realnym do ugrania.
Pozdrowienia.

święta racja - ja mam najlepszy wynik 149, ale to było na jakimś lamerskim serwie z ticketami x2 i 45 minut limitu czasowego. Na normalnym serwerze ciężko jest zrobić więcej - więc jeżeli ktoś ma best round więcej niż 200 to już jest dla mnie lekko podejrzane

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2005, 12:29 

Hmm ja dodam od siebie tylko takiego screen'a. Był to oczywiście błąd po zakończeniu walki, a nie nabite staty.

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2005, 12:32 

Apos napisał(a):
Hmm ja dodam od siebie tylko takiego screen'a. Był to oczywiście błąd po zakończeniu walki, a nie nabite staty.

Obrazek

no widac po pingach :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2005, 12:34 

Rufus napisał(a):
Te statystyki zaczynaja robic wiecej zametu niz pozytku,osobiscie dla mnie bylo by lepiej,zeby je wywalic,odblokowac co do odblokowania i grac dla siebie,czy kolegow a nie dla cyferek..

No właśnie po tą są moim zdaniem statystyki - zeby grać dla siebie i mieć pogląd na to jak ci idzie. Statsy sa super, pod warunkiem ze nie spinasz żyłki pierdzącej i nie zastanawiasz sie czy komuś zaimponujesz czy nie. Jesli caly czas starasz sie grac z korzyscia dla teamu i tak jak najlepiej potrafisz bez sztucznego nabijania statystyk to masz dobry poglad co, ile i jak - i to jest ok, wiec ja bym tego nie usuwał...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2