Miałem sen, piękny sen... A raczej piękny pomysł.
Chodzi o to, żeby rozpromowac FH, szczególnie wśród Polaków. Myślałem o filmie, który wyglądałby mniej więcej tak:
Częśc pierwsza - "Tak było" - kilka scenek ze zwykłego BFa w stylu strzelających lobem czołgów, skaczących żołnierzyków, strzelania z bazooki do piechurów i innych temu podobnych buczków. W tle przytłumiona muzyka z BFa (coś jak w BFV WW2 modzie)...
Częśc druga - "Tak jest", czyli częśc właściwa - całośc kręcona w FH a oparta na intrze z BFa. Ujmiemy takie rzeczy jak jakiś szturm pancerny na pustyni, nalot B17 (na Midway są aż dwie

), japońska morska grupa uderzeniowa, piechur z bazooką czający się na tygrysa w ruinach, może jakiś snajper na wieży kościoła, obrona mostu w Arnhem, barki desantowe na omaszce pod ogniem z kaemów i artylerii, a do tego wszystkiego jakieś sceny z Polakami i Finami, nowymi stronami w FH. Całośc można zwieńczyc torpedowaniem Bismarcka ze Swordfishów (zamiast tych Vali w oryginalmym filmie). Tło muzyczne - muza z BF42 lub ze starego FH.
Częśc trzecia - "Tak będzie" - kilka obrazków z FH2 - T-34, samochody, Pz III, etc. Tło - stara lub nowa muza z FH
Całośc wymaga wpółpracy całej sceny FH no i serwera, którego chwilowo nie mam do dyspozycji

Jeśli znajdą się chętni i serwer, zacznę działania.
I może lepiej od razu spytam Grzegorza (jeśli tu zajrzy) czy takie wykorzystanie muzyki nie gwałci jakichś praw autorskich? Czy może powinienem o to zapytac ludzi z EA właściwego?