Teraz jest 3 mar 2025, 23:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2005, 16:17 

Raczej nie :wink: ale bład dosyć wkurzający. Na pewno już im ktoś go zgłosił więc placki z EA mogli by poprawić takie pierdułki przy okazji wypuszczania 1.02. Też nie bardzo wiadomo dlaczego special ops rozwalający wrogą artylerie/centrum dowodzenia/radar nie dostaje ża to żadnych punktów :( Wytrzymałość helikopterów też jest zastanawiająca.Do blackhowka trafiłem 2x eryxem i 1x z abramsa i... przeżył :) Dopiero drugi strzał z abramsa go dobił :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2005, 16:21 

Moze w srodku mechanik go naprawial?

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2005, 16:28 

Nie. Jeden sterował, drugi we mnie naparzał z działka :)
Zresztą to nie była jakaś wyjątkowa akcja. Wiele razy udało mi się z czołgu trafić samolot który co najwyżej zaczoł się lekko dymić a niekiedy jak by mu sie nic nie stało leciał dalej. Namotali z wytrzymałością, pod tym względem DesertCombat wypada znacznie lepiej (realniej).

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2005, 17:03 

tak mi sie wydaje ze w demie za tk popelnione przez gunnera, pilot dostawal dodatnie punkty za asyste :)
Potem w pelnej chyba nic nie bylo, a teraz mowicie ze pop atchu ujemne?

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2005, 09:41 

U mnie smiga wporzadku. No i w koncu poprawili snajpa!

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2005, 10:25 

Zależy co poprawili. Jeśli 5 celnych strzałów z m95 w siedzącego w smigłowcu gunnera czekającego na pilota, które mu nic absolutnie nie zrobiły jest poprawą to super.

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2005, 10:48 

M95 dalej jest niedorobione. Teoretycznie przebija pancerne szyby a w praktyce zabić kogoś w ten sposób graniczy z cudem. Heli wroga w zawisie, trzy strzały centralnie w głowe pilota nie zrobiły nic :(

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2005, 12:02 

A wziales pod uwage krzywizne szyby kokpitu?

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2005, 12:45 

A czy engine bierze to pod uwage ? IMHO nie.

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2005, 13:55 

PotulnY napisał(a):
Zależy co poprawili. Jeśli 5 celnych strzałów z m95 w siedzącego w smigłowcu gunnera czekającego na pilota, które mu nic absolutnie nie zrobiły jest poprawą to super.

PhoeniX napisał(a):
M95 dalej jest niedorobione. Teoretycznie przebija pancerne szyby a w praktyce zabić kogoś w ten sposób graniczy z cudem. Heli wroga w zawisie, trzy strzały centralnie w głowe pilota nie zrobiły nic

Mi taki "cud" udal sie dwa razy. Faktem jest, ze trudno ubic kogos w helikopterze ale snajper przeciez nie jest dzialkiem p-lot. Moim zdaniem to taki dodatek do "normalnych" dzialan czyli siedzenia w krzaczorach i snajpowania biednych piechociarzy. A sama bron poprawili bo teraz baardzo zadko zdazami sie kogos nie zabic po celnym head shot. Pozatym mozliwe jest teraz zabicie kogos jednym strzalem w tors. Co wczesniej zadziej mialo miejsce. Sa to moje wlasne odczucia i byc moze nic nie zostalo poprawione, ale sam sie zdziwilem gdy mape zakonczylem na pierwszym miejscu z 85 punktami co dla mnie jest duzym wynikiem (narazie :p). Albo mi sie wzrok polepszyl... :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2005, 14:37 

panowie ratujcie ,przy instalacji patcha 1.02 wyskakuje mi że "aktualizacja nieudana" :( a gdy próbuje wbic sie na większośc polskich serwów to pisze mi że moja wersja jest starsza niż ta na serwerze :cry: help

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2005, 14:39 

opcja szukaj.. :) musisz miec 2gb wolnego miejsca na dysku gdzie jest zainstalowany bf 2

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2005, 15:10 

mam 2.12 gb wolnego miejsca na dysku i mimo to nie chce sie zainstalowac

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2005, 15:38 

PhoeniX napisał(a):
Raczej nie :wink: ale bład dosyć wkurzający. Na pewno już im ktoś go zgłosił więc placki z EA mogli by poprawić takie pierdułki przy okazji wypuszczania 1.02. Też nie bardzo wiadomo dlaczego special ops rozwalający wrogą artylerie/centrum dowodzenia/radar nie dostaje ża to żadnych punktów :( Wytrzymałość helikopterów też jest zastanawiająca.Do blackhowka trafiłem 2x eryxem i 1x z abramsa i... przeżył :) Dopiero drugi strzał z abramsa go dobił :roll:

owszem wielkim minusem jest to ze niema pkt za zniszczenie tych "osrodkow",hmm z tego co wiem blackhawk jest wytrzymalszy od cobry ,no ale bez przesady,tez tak mialem 3-4 rakeity z samolotu,do tego karabinek i dopiero ostatnia rozwalila go,ciekawy to byl blad :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2005, 16:11 

Dalej są błędy z czerwonym nickiem kolegi i dwa razy wyłaczyło mi grę :( Qpa nie patch

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2