Teraz jest 29 lis 2024, 16:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 08:06 

Piotr3k napisał(a):
lkasprzak napisał(a):
Bolo napisał(a):
Mam nadzieje dzisiaj (najpóźniej jutro) odblokować nastepną broń Speca :lol:

:shock: Z tego co ja wiem to SpecOps nie ma drugiej broni do odblokowania. A może się mylę... :D :D

Bolowi chodzi o G36C :) ale sie chlopak zgarbi bo tam juz optycznego celownika nie ma i 3ba umiec strzelac... :wink:

Jak to G36C nie ma celownika optycznego? :shock: ! To co, muszka i szczerbinka :roll: ? Halo, kto pomyka z G36C niech poda opinie o tym jak się z tej broni mierzy.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 09:26 

Bolo napisał(a):
Halo, kto pomyka z G36C niech poda opinie o tym jak się z tej broni mierzy.

Ano niestety nie ma celownika optycznego. Celownik jak u chińskiego SpecOpsa. Dobra broń, tylko trzeba nauczyć się strzelać :D :D ...

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 09:53 

lkasprzak napisał(a):
Bolo napisał(a):
Halo, kto pomyka z G36C niech poda opinie o tym jak się z tej broni mierzy.

Ano niestety nie ma celownika optycznego. Celownik jak u chińskiego SpecOpsa. Dobra broń, tylko trzeba nauczyć się strzelać :D :D ...

Nawet bardzo dobra bo nie ma takiego rozrzutu jak m4... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 10:17 

Snajper bo moge jednoczesnie grac i ogladac telewizje :wink: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 10:19 

Mordoklej napisał(a):
Snajper bo moge jednoczesnie grac i ogladac telewizje :wink: :lol:

podzielnosc uwagi, podstawa :D

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 19:50 

Bolo napisał(a):
Piotr3k napisał(a):
lkasprzak napisał(a):
Bolo napisał(a):
Mam nadzieje dzisiaj (najpóźniej jutro) odblokować nastepną broń Speca :lol:

:shock: Z tego co ja wiem to SpecOps nie ma drugiej broni do odblokowania. A może się mylę... :D :D

Bolowi chodzi o G36C :) ale sie chlopak zgarbi bo tam juz optycznego celownika nie ma i 3ba umiec strzelac... :wink:

Jak to G36C nie ma celownika optycznego? :shock: ! To co, muszka i szczerbinka :roll: ? Halo, kto pomyka z G36C niech poda opinie o tym jak się z tej broni mierzy.

Ja nie kumam co to za problem strzelać z muszki i szczerbinki :]. Reszta klas oprócz Snajpera i eng ( no i Spec'a off course ) Ma brak celownika optycznego ( Eng tez nie ma, ale nie ma i muszki i szczerbinki tylko jakiś zoom dziwny :| ) A zasada celowania z M i SZ jest ta sama co z optyka... :] No prawie... :P Moja ulubiona klasa to Spec Ops, ze względu na C4 i bardzo uniwersalny karabinek...

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 20:01 

Mrocz napisał(a):
Ja nie kumam co to za problem strzelać z muszki i szczerbinki :]. Reszta klas oprócz Snajpera i eng ( no i Spec'a off course ) Ma brak celownika optycznego ( Eng tez nie ma, ale nie ma i muszki i szczerbinki tylko jakiś zoom dziwny :| ) A zasada celowania z M i SZ jest ta sama co z optyka... :] No prawie... :P Moja ulubiona klasa to Spec Ops, ze względu na C4 i bardzo uniwersalny karabinek...

druga broń medyka ma celownik optyczny - to właśnie postać którą gram najczesciej, dodatkowo czesto latam. Lubie latać jako pilot blackhawka, a w przypadku jak jest dobra zaloga to mozna wogole nie ginąć (a punkciki lecą :D )

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 20:34 

Ja zacinam zolnierzem wsparcia;) Przede wszytskim nie konczace sie naboje( a u mnie czesto sa problemy z trafieniem w kolesia wiec moge go zasypac gradem kul:D Ponadto dostaje punkty za dostarczanie amunicji. Jego duzy minus to slaba mobilnosc, ale nikt przeciez nie jest doskonaly;)

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 20:48 

Arti napisał(a):
druga broń medyka ma celownik optyczny - to właśnie postać którą gram najczesciej, dodatkowo czesto latam. Lubie latać jako pilot blackhawka, a w przypadku jak jest dobra zaloga to mozna wogole nie ginąć (a punkciki lecą :D )

Witaj w klubie też uwielbiam latać, obojętnie czym, czy to samolot czy śmigłowiec :] A BlackHawkiem z Team Playem gra się nieziemsko :] Ahhh jak ja uwielbiam wylądowac tą maszyną na ulicy w miescie krzyknąc do mikrofonu "GO GO GO!!" I patrzeć jak żołnierze przejmują punkt kontrolny :D

PS. Ale fajnie się gra też Gunnerem w śmigłowcu szturmowym :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 00:05 

jak dla mnie spec ops po odblokowaniu broni maszynka do zabijania zaraz po supporcie tylko dod. magazynków mało u speca ważną bronią są c4 jak nadjedzie czołg a w pobliżu niema AT lub mecha to tylko spec może uratowac dupe teamowi tylko że tych c4 to też zamało (chyba) 4 fajna też jest zabawa granatami ale je ma prawie każda klasa próbowałem grac snajperem ale szybko sie nudzi w krytycznych momętach gram medem który o dziwo też ma mocną broń podstawową support za duży rozrzut broni ale na małe odległości zabójczy AT beznadziejna broń podstawowa szturmowiec fajny ma granatnik i ma dobry pancerz ale jak podjedzie czołg to nara mech miny i możliwośc naprawy ale broń podstawowa słaba na średnie i długie odległości spec ops rulezzz szkoda że lornetki niema i karabinka z tłumikiem ajjj. a co do tego G36C karabin zajebisty na długie i średnie odległości jak ktoś strzelac umie brak celownika optycznego wynagradza naprawde duża celnośc na daleki dystans tylko trudna heda założyc a jak broń niepasuje to zawsze można sie spowrotem na m4 przeżucic

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2005, 13:14 

Ja gram tak:
w teamie to głównie medyk i suport, chyba że widzę ze wielki jest atak to szturmowiec.
jak jestem komendantem to snajper, mechanik , komandos.
snajperem właże na jakis dach i sru, mechanikiem wtedy gdy chamy mi coś zniszczą, a komandosem gdy ruszam rozwalic im urządzenia.
Komandosa uzywam jak solo atakuje, przewaznie na tyły zap.....suwam ;) i rozwalam co się da.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2005, 13:15 
Moderator forum

Slawuk napisał(a):
Ja gram tak:
w teamie to głównie medyk i suport, chyba że widzę ze wielki jest atak to szturmowiec.
jak jestem komendantem to snajper, mechanik , komandos.
snajperem właże na jakis dach i sru, mechanikiem wtedy gdy chamy mi coś zniszczą, a komandosem gdy ruszam rozwalic im urządzenia.
Komandosa uzywam jak solo atakuje, przewaznie na tyły zap.....suwam ;) i rozwalam co się da.

ale komander nie powinnien wystawiac sie na zagrozenie jakim jest wroga baza bo wtedy nie daje wsparcia swoim :?

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2005, 13:22 

gralem wzsystkimi klasami i uwazam ze uniwersalna i najsilniejsza klasa jest KOMANDOS dobra bron + niesamowicie silne ladunki wybuchowe.zaden czolg apc nie stanowi problemu

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2005, 13:24 

Uapa napisał(a):
ale komander nie powinnien wystawiac sie na zagrozenie jakim jest wroga baza bo wtedy nie daje wsparcia swoim :?

Dokładnie!! Jak gram komendantem to znajduję jakąś bezpieczną metę i dowodzę. Dobija mnie jak widzę komendanta latającego po polu walki a UAV, artyleria i zaopatrzenia to ani myśli użyć.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2005, 13:26 

nom4k napisał(a):
jak dla mnie spec ops po odblokowaniu broni maszynka do zabijania zaraz po supporcie tylko dod. magazynków mało u speca ważną bronią są c4 jak nadjedzie czołg a w pobliżu niema AT lub mecha to tylko spec może uratowac dupe teamowi tylko że tych c4 to też zamało (chyba) 4 fajna też jest zabawa granatami ale je ma prawie każda klasa próbowałem grac snajperem ale szybko sie nudzi w krytycznych momętach gram medem który o dziwo też ma mocną broń podstawową support za duży rozrzut broni ale na małe odległości zabójczy AT beznadziejna broń podstawowa szturmowiec fajny ma granatnik i ma dobry pancerz ale jak podjedzie czołg to nara mech miny i możliwośc naprawy ale broń podstawowa słaba na średnie i długie odległości spec ops rulezzz szkoda że lornetki niema i karabinka z tłumikiem ajjj. a co do tego G36C karabin zajebisty na długie i średnie odległości jak ktoś strzelac umie brak celownika optycznego wynagradza naprawde duża celnośc na daleki dystans tylko trudna heda założyc a jak broń niepasuje to zawsze można sie spowrotem na m4 przeżucic

Proponowałbym potrenować klasę o ksywce interpunkcja :D :D.
Po przeczytaniu 3 linijki zabrakło mi oddechu i przestałem rozumieć tekst :D :wink: .

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2