Teraz jest 3 mar 2025, 23:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 09:02 
Moderator forum

http://www.mirc.com/get.html Masz adres skąd go ściągnąć. Po upływie czasu do rejestracji dłużej sie włącza tylko :wink: Jakbyś nie umiał skonfigurować pisz na moje gg bo już umiem :lol: thx Prym :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 09:32 

Repulse napisał(a):
http://www.fspqr.netend.pl/ :twisted:

Zwracam honor - chłopaki mają link WYZWIJ NAS

P.S - Fani IRC'a twierdzicie że mam siedzieć na IRCu i lukać aż łaskawie wejdzie tam jakiś admin klanu i dogadywać sie z nim na mecz? Mamy 21 wiek - może wystosujcie petycje do Clan Base i bedzie 80 klanów siedziało na IRC'u i sie umwaiało na mecze.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 13:43 

dogadaj sie z tripixem, spam na pewno chętnie zagram.
jesli jednak wasza klotnia o firefoxa (LOL) nie pozowli wam sie porozumiec, to jak opuszcze kaszuby to na pewno jakos sie umowimy :P

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 15:14 

*CQF*Darek napisał(a):
Repulse napisał(a):

P.S - Fani IRC'a twierdzicie że mam siedzieć na IRCu i lukać aż łaskawie wejdzie tam jakiś admin klanu i dogadywać sie z nim na mecz? Mamy 21 wiek - może wystosujcie petycje do Clan Base i bedzie 80 klanów siedziało na IRC'u i sie umwaiało na mecze.

czlowieku kazdy powazny klan ma swoj kanal irca, dodatkowo jak chcesz grac mecze w CB to nie wiem jak chcesz to robic bez wlasnie irca (jest wymagany w wszelkiej masci cupach itd). Myslisz ze jakis klan z niemiec bedzie sie z toba dogadywal poprzez skrypt na stronie :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 15:24 

Zbawca napisał(a):
*CQF*Darek napisał(a):
Repulse napisał(a):

czlowieku kazdy powazny klan ma swoj kanal irca, dodatkowo jak chcesz grac mecze w CB to nie wiem jak chcesz to robic bez wlasnie irca (jest wymagany w wszelkiej masci cupach itd). Myslisz ze jakis klan z niemiec bedzie sie z toba dogadywal poprzez skrypt na stronie :roll:

Misu zagrałem 250 meczy w CB i nigdy niemialem zainstalowanego IRCa w kompie.
Raz moj klan uczestniczył w jakimś wiosennym CUP'ie gdzie jakiś idiota wprowadził taki zapis, że przed meczem na IRCu musi być cały sklad 2 druzyn i gra sie na serverze tego klanu, którego członków jest wiecej na IRCu. Jak szybko sie ta mzapisaliśmy, tak szybko sie wypisaliśmy.
Co do umawiania meczy w zwykłych ladderach CB powiedz mi na kiego grzyba ci IRC?
Nigdzie nie napisalem ze klan z niemiec w ladderze Cb ma sie zemna dogadywać na mojej stronie www. Od tego jest kalendarz CB. Mowie tu o "swoim" podwórku i o meczach 4fun.

P.S. Moderatora prosze o skasowanie tematu. I wszyscy na IRC'a !

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 15:29 

*CQF*Darek napisał(a):

Are you pretty?!?
Bez IRCa wogóle nie był bym WA. Bez tego na ustawienie spara traciło by się max czasu - to nie dla mnie. Tu wchodzisz na odpowiedni kanał i masz masę ludzi z innych klanów którzy są tam z tego samego powodu co ty. Pozatym jak będziecie mieli swój kanał to stawiacie tam warbota i oferty same się sypią. Między 19-22 spara umawia się od reki na zaraz tyle jest ofert.
Pozatym nie wyobrażam sobie jak można grać w CB nie mając IRCa....

zaloguj się na:
#clanbase.bf2
#bf.pcw (na tym kanale jest zawsze od 100 do 200 osób)
#bf.pl

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Ostatnio edytowano 20 lip 2005, 18:38 przez MataDor, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 15:29 

no to teraz juz wiesz ze chcac grac w leaderach Bfa trzeba miec irca. Zreszta nie bede dyskutowal z czlowiekiem ktory i tak wie wszystko lepiej.
ps. zycze powodzenia w dalszym zakladaniu takich smiesznych topicow, mozna sie potem na tsie linkami powymieniac co by sobie nastroj poprawic.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 15:39 

Panowie nie ma co temparatury podnosić bo i tak na dworze jest ciepło :D. To już tak jest w BFie że IRC się przyjął i wypada go używać. Nikt też nie ma nic przeciwko wprowadzaniu nowych rozwiązań i propozycji (m.in wyzwań). fakt na dzień dzisiejszy jest taki że NAJPOPULARNIEJSZĄ formą umawiania meczy jest IRC i GG :) i trzeba nauczyć się z tym żyć :)

pozdrawiam all

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 15:41 

Zbawca napisał(a):
no to teraz juz wiesz ze chcac grac w leaderach Bfa trzeba miec irca.

Nie trzeba miec IRC'a żeby grać w ladderach CB. Może i trzeba w pucharach, ale jest to , (przynajmniej tak myśle) techniczną niemozliwością podpięcia wszystkich jednocześnie biegnących pucharów pod kalendarz CB. Byłby niezły młyn, gdyby klan uczestniczący w 2 ladderach i 3 pucharach jednoczenisnie przyjmował wyzwania na swojej stronie CB. Może i sie przyzwyczaileś do umawiania meczy na IRCu, ale nie pitol mi że jest on konieczny.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 15:57 

Żyjemy w 21 wieku i nie uwierzysz do uzgadniania meczy i sparingów (tudzież komentarzy czyt. pretensji ;) )z klanami z europy i nie tylko nadal służy mIrc "Misiu" ;)
Pozatym "Misiu" jest cos takiego jak warbot gdzie mozesz umiescic notke kto w ilu, gdzie i kiedy chce grac spara, ta notka ukazuje sie na kanalach klanowych co ułatwia szukanie (My np ostatnio szukaliśmy w ten sposób klanów do spara :)
Aha "Misiu" nie musisz na kanalach czekac na zadnego CL czy WA tylko powiadomic ze chcialbys spara i nie bój zazwyczaj na TS jak siedza to mowia sobie ze ktos chce zagrac :)
A co do potrzeby posiadania? hmm fakt nie jest niezbędny ale jak masz to zazwyczaj nie musisz nikogo szukac po komunikatorach tylko zagladasz na kanal i odzywasz sie do jakiegos przedstawiciela danego klanu, lecz wybór należy wyłącznie do ciebie "Misiu" ;)

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 16:04 

Zycze powodzenia w ustawianiu spara z niemieckim klanem via GG.
Na IRCu musi byc WA, tylko WA, nie liczac cupow. Zreszta, bez IRCa to jakos srednio WA jest potrzebny, nie? A co do 250 meczy w CB - jak umawiales szczegoly? ICQ czy inne cudo? Na IRCu poprostu latwiej.
Ale eot, Darek wie wszystko lepiej :)

Zbawca napisał(a):
ps. zycze powodzenia w dalszym zakladaniu takich smiesznych topicow, mozna sie potem na tsie linkami powymieniac co by sobie nastroj poprawic.

True, true. :]

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 16:32 

#a

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 16:40 

a slyszal ktos z was o takim czyms jak MSN? :) Ja tego uzywam do umawiania meczy w CB i 4fun. Co do "Irca" to mialem do czynienia znim tylko raz w cup-ie :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 16:50 

*CQF*Stefan napisał(a):
a slyszal ktos z was o takim czyms jak MSN? :) Ja tego uzywam do umawiania meczy w CB i 4fun. Co do "Irca" to mialem do czynienia znim tylko raz w cup-ie :)

hahaha to powodzenia, przez xfire tez sie da mecz ustawic czy dogadac szczegoly ale irc istnieje juz od wieki wiekow i od poczatku esportu wlasnie na kanalach irca ustawiano meczyki a w cupach przewaznie ktos musi sie zglosic na jakims kanale, gdzie juz czeka admin ligi :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 16:52 

Apropos umawiania meczy (pod wzgledem przydatnosci)

- IRC
- MSN / ICQ

IRC to zazwyczaj najszybszy sposob.

Wracajac do tematu. |spam| z checia z Wami zagra, podaj tylko swój numer gg.

Cytuj:
WYZWIJ NAS

Ty #%#, @#%*&!!! :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2