Teraz jest 26 lis 2024, 11:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2005, 20:45 

Neostrada, 512 kb/s TPSA :twisted: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2005, 21:42 

dgszary napisał(a):
Neostrada, 512 kb/s TPSA :twisted: :lol: :lol:

I wszystko jasne :D Z komputerem jest wsztstko w porządku. Możesz poszukać gdzieś w Internecie czy te przerwania to nie sprawka modemu (chłopaki z usenetu się na tym znają: alt.pl.neostrada )

Dont hate the game, hate tpsa

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2005, 09:34 

Dzięki za radę, może w weekend sproboje cos z tym zrobic. Narazie w kazdym razie jestem malo optymistycznie nastawiony...

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2005, 18:34 

Wkorzony ciągłym komunikatem "Sa Problemy z Twoim połączeniem" olałem BF2 i włączyłem co innego. Jakież było moje zdziwienie, jak World of Warcraft, ktory prawie nigdy mi sie nie "haczy", co pewien czas sie zacinal (polaczenie) i.....

W zwiazku z tym sciagnalem sobie ping plottera i zaczalem pingowac rozne stronki, a przede wszyhstkim http://www.neostrada.pl. Przy kazdym testowanym polaczeniu - na jednym z routerow lostpackets oscylowalo pomiedzy 60% a 100%. Nieźle, prawda? Zadzwoniłem do Neostrady, do obsługi technicznej, najpierw trafilem na goscia slabo przygotowanego, ktory probowal tylko przeprowadzic jakis test laczy, ale mu sie nie uidalo "za duze szumy prosze PAna", i zaproponowal telefon w poniedzialek kiedy beda guru techników. Jako ze dzownilem przed testami, to po opisanych wczesniej testach kiedy wiedzialem juz ze problem nie jest u mnie, zadzwonilem do TPSA ponownie. Tym razem trafilem chyba kompetentiejszego goscia, poprosil o adres IP, wypytal dokladnie w czym rzecz, zapuscil jakie sprogramiki, ja tymczasem pingowalem ze swojego kompa wskazane przez niego strony i, robilismy jakies testy przy wlaczonym i wylaczonym firewallu i..... Stwierdzil ze to napewno cos u nich (ja sadze ze router), i do poniedzialku moze uda sie sprawe naprawic. Zobaczymy..... :roll:

Jak bedzie

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2