Teraz jest 30 lis 2024, 04:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2005, 10:19 

Uśmiałeś mnie z tym, że chyba kazdy ma IE.

Microsoft produkuje same buble, śmieszny jestś w tym momencie!!!

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2005, 11:59 

Manik napisał(a):

Tak więc jakiego systemu używasz?? Pewnie Linuksa bo przecież Windows to bubel. Windows to dobry system sam używam IE z przyzwyczajenia, Microsoft to najbogatsza firma komputerowa i niemogła by zbić tej kasy sprzedając buble. Dużo osób używa Windows Media Player i środowiska programistycznego Microsoftu czy też programów biurowych takich jak Word więc nie pisz że to wszystko buble.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2005, 12:18 

u mnie w firefoxie działa poprawnie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2005, 13:11 

TrojniX napisał(a):
Manik napisał(a):

Tak więc jakiego systemu używasz?? Pewnie Linuksa bo przecież Windows to bubel. Windows to dobry system sam używam IE z przyzwyczajenia, Microsoft to najbogatsza firma komputerowa i niemogła by zbić tej kasy sprzedając buble. Dużo osób używa Windows Media Player i środowiska programistycznego Microsoftu czy też programów biurowych takich jak Word więc nie pisz że to wszystko buble.

No cóż uziemiłem się na windzie, bo debianik(nawet najnowsze jądro) nie rozpoznaje mojej karty sieciowej i nie ma neta, więc prawie nic sie nie da zrobić. Nie mam czasu robić tego na piechote :( . No ale WMP, outlooka IE itp bubli jusz dawno sie pozbyłem :).

Najgorsze jest to, że winda nie daje na początku wyboru jakie dodatkowe oprogramowanie zainstalować i czy wogóle, bo jak by tak było, to wcale tak źle by nie było 8) 8) 8).

PS: Co do zbijania kasy: Wiesz może co oznaczają słowa MONOPOL I REKLAMA(trudne słowa). Redmondzka firma nawciskała wszystkim wiekszym firmom swoje systemy i od tego sie zaczeło. Rzadna sekretarka, nauczycielka informatyki itp nie potrafi obsługiwać nic poza microsoftem. A że większość ludzi zaczeła się orientować co Bill postanowił z nimi zrobić powoli zaczyna uciekac do linucha. Widać to po powoli spadającej iliści zainstalowanych wind. No i jeszcze coś Winada HE kosztuje 350zł, a debiana można sciągnąć za darmo. Newet jak zdecydujemy się zakupić komercyjnego linucha (np SUSIE) to i tak nie przekroczymy 100zł.

Czyż to nie mocne argumenty???? :D :D :D :D :D

PS2: Sorry ze sie tak rozpisałem, ale dostałem weny :? :?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2