Teraz jest 29 lis 2024, 08:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2005, 15:23 

Ziemniaczek napisał(a):
Dziś na serverze spotkałem się z fajnym lolem koleś brał BlackHowka i namawiał wszystkich by wleźli mu na pokład potem startował i kiedy lecieliśmy na niskiej wysokości koleś robił beczke tak że wirnik był do dołu i się katapultował a my wszystcy zaliczaliśmy samobójstwo.

Też trzeba było wyskoczyć... :D Ja dziś grałem na Krakandzie, dotałem kulkę, drę się meedic bo wokół z 5 stało. I wiecie co? Żaden nie przyszedł - lole jak ch**!!

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2005, 16:37 

Ja wyskoczyłem wpadłem do wody a tu boom i dead bo BH eksplodował.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2005, 18:43 

Kolejna sytuacja: koleś cały czas mi właził pod lufę, parę razy go zraniłem przez to, walę z KM a on mi C4 podkłada i BUM!!!! Strzelał do mnie i mnie ranił, rzucał we mnie granatami - jakiś p***b!!! Wywalałem go z drużyny, votowali i nic. Koleś się nazywał DnJen666 :evil: :evil: czy coś takiego... Jak go spotkacie to od razu votować...

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2005, 20:34 

Akcja z dziś:
Grałem na jakimś niemieckim serwerze. Grało mi się wyjątkowo dobrze. Nawet zaczeło mi nieźle iść latanie heli, ale cuś mnie podkusiło i się przesiadłem do myśliwca. Raz nie wiem co się stało, uciekałem przed innym myśliwcem, lot koszący tuż nad ziemią. Nie wiem czy mnie trafił czy walnołem o glebę, ale musiałem wpaśc na trzech swoich. Na tym serwie nie było opcji "czy chcesz wybaczyć" z automatu dawało punish. Ok bardzo mi przykro. Mam respa. Wsiadam od razu do myśliwca. Zaczynam się rozpędzać, a tu jakiś koleś przebiega mi przed nosem. Tak się zdziwił że jadę po pasie że aż się zatrzymał. A smolotu zatrzymać się od razu nie da No i TK po raz 4. Kick z serwera.
Opcja punish nie jest zła bo coraz częściej spotykam się z tym że jeśli już kogoś TKnę, czyli rozjadę bo mi wlazł pod koła, czy rozbiję się na nim heli czy samolotem to ludzie nie dają punish. Osobiście robię to tylko wtedy gdy ktoś ewidentnie, złośliwie mnie zabił. A nie zdarzyło mi się to od uhuhu i jeszcze trochę czasu.
PS
Czy kick z serwera jest zależny od punish. Czyli jeśli ktoś mi wybaczy to i tak zostanę wykopany?

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2005, 20:44 

Dziś:

Gram sobie na EA Europe coś tam nagle dostaje shoty odwracam się a tu koleś z Teamu do mnie ładuje potem podbiega i mnie leczy i tak w kółko wkońcu się wnerwiłem i wskoczyłem bo BH to ten wzioł i zaczoł strzelać do BH z wierzyczki przeciwlotniczej co miałem poradzić katapultowałem się koleś mnie zabił a potem reanimował i tak w kółko. Ale jak dostał 6 razy punisha to dał mi spokój i poleciał do innego kolesia.

Co do kicka to na niektórych serverach nie kopią za punisha Ja raz zabiłem chyba z 7 czy 6 bo jakiś lol leciał BlackHowkiem na wysokości takiej gdzie najczęściej latają Myśliwce wpakowałem się przez przypadek w niego i tada 6 punishy czy 7 :evil: Normalnie chciałem Pier... Klawiatórą o monitor.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2005, 12:36 

Ziemniaczek napisał(a):
Co do kicka to na niektórych serverach nie kopią za punisha Ja raz zabiłem chyba z 7 czy 6 bo jakiś lol leciał BlackHowkiem na wysokości takiej gdzie najczęściej latają Myśliwce wpakowałem się przez przypadek w niego i tada 6 punishy czy 7 :evil: Normalnie chciałem Pier... Klawiatórą o monitor.

Znam ten bol :twisted:

A ci co wbiegaja pod kola sa naprawde irytujacy. Na lotnisku np wszyscy leca jak potraceni aby tylko dorwac czolg czy helikopter.. zupelnie chaotycznie.. np po pasie startowym goni gostek zbiega (ja decyduje sie odpalic samolot) po czym zmienia bieg o 180 stopni i goni za czyms w druga strone oczywiscie prosto pod kola samolotu. Jezu to co sie dzieje na lotniskowcach i lotniskach szczegolnie na poczatku mapy to istny cyrk..

Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2005, 14:20 

Lotnisko i pas startowy to pół biedy, gorzej z miejskimi mapami, gdzie jadący maszyną musi bardziej martwic sie o czyst przejazd niz ostrzeliwanie przeciwnika. Gorzej, ze niektorzy graja jakby dla siebie, nawet sie nie przesuna biegnac rownolegle badz za czolgiem (za duzo filmow z czasow 2WŚ) - wtedy latwo o TK. Na szczescie niedlugo klopot bedziemy mieli z glowy, nowe zasady tk w nadchodzacym patchu.

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2005, 21:41 

Specyfik nabazgral
"Żeby inni mogli zdobyć pkt. za dowódcę :?: "
CHLOPIE !! BOJ SIE BOGA !! Kolejny lolek co mysli, ze ta funkcja sluzy do dostawania pkt x2 :shock: Commander z zasady malo uczestniczy w grze bezposrednio. Te glupie x2 zazwyczaj i tak plasuje go na koncu tej **** listy statsiarzy. Jednak jesli ktos dobrze commanderuje i na koniec jakis burak go wywala bo chce x2 to po prostu bym takiego pana(w realu) lapal, lamal nadgarstek :twisted: a kompa wyrzucal przez okno.

Golum napisal:
"Przypadki z claymores sa *******. Wlaze na daszek, na wszelki wypadek claymore zakladam na drabince coby nie dac sie nozem pociac. Wchodzi gosc z mojego teamu - bum! - oczywiscie dodatkowo ukaral mnie za to.. No to mysle.. kretyn. Zakladam claymore znowu.. 20 sekund pozniej slysze - bum! - znowu ten sam gosc.. i znowu mnie ukaral.. Nosz kurde pytam go "nie widzisz moich claymores".. Ten na to "widze, ale chce wejsc na gore".. Nosz kurde.. rece opadaja :evil: "

mialem podobnie. Lecialem w heli i o dziwo z gunnerem(na ffa to rzadkosc) Zauwazylem wrogie apc, ladnie sie ustawilem by gunner mogl pociagnac z rakiety i po paru sekundach zginalem ;] Pytam sie grzecznie "czemu nie strzelales" i uslyszalem "a po co? ty tez masz rakiety" no i se polazlem :twisted:

"Ale najbardziej mnie denerwuja idioci wjezdzajacy na moje AT mines czy wlazacy na claymores. Qrwica moze strzelic gdy taki pajac zaprosi do pojazdu 5 gosci poczym wjezdza z tym wesolym autobusem na moja mine. I juz dobic moze ze wszyscy oni wciskaja 'yes' gdy komp pyta czy ukarac mnie ('punish').. Pare razy wylecialem za to z serwera."

a to mnie po prostu rozbawilo :P

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2005, 00:30 

Heh dzis gram na servie i coś takiego biegniemy w squadzie do punktu kontrolnego a tu nagle bum jakiś debil z squadu pomyślał że dobrze będzie rzucić granat :evil:

Druga sytuacja koleś mnie rozwalił z stacjonarnarnej rakiety (tej na trójnogu) bo mu czołg zabrałem.

Trzecia pilot wyskoczył ze śmiglowca kiedy ten był pełen żołnieży.

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2005, 00:54 

Ziemniaczek napisał(a):
Trzecia pilot wyskoczył ze śmiglowca kiedy ten był pełen żołnieży.

Dawno temu, ale nie chwalac sie ja sam mialem okazje tak wyskoczyc :oops: Na swoja obrone moge powiedziec, ze ze smiglowcem bylo juz bardzo zle 8)

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2005, 09:50 

na dobra sprawe to pilot nie musi odchodzic razem z masyzna...jesli sprzet sie sypie lub pilot WIE, ze nie uniknie trafienia to ucieka. Jesli wiec pasazerowie sie zagapia...pech :P

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2005, 10:03 

Ta fajnie że śmigłowiec był wogule nie uszkodzony.

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2005, 11:05 

Co do smiglowcow to wczoraj mialem niemila sytuacje. Lecimy nad flage przeciwnika i juz raz dostalismy z Igly widze ze nas namierzaja a i pilot w dol leci to skacze - bylem na pace wiec nic do roboty nie mialem. Wyskoczylem, bylo tak nisko ze ledwo sie spadochron otworzyl ale wyladowalem ale za to smiglowiec rozbil sie a mi naliczylo 3 TK za to ze nawet na jego pokladie nie bylem...

Tytuł:
PostNapisane: 24 lip 2005, 11:12 

Dlatego trzymam się z dala od latającego sprzętu :D :D Preferuję walki naziemne...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Strefa czasowa: UTC + 2