lady vicky napisał(a):
gnat8 napisał(a):
hmmm tak sie domyslam...
jak moze wygladac kobieta/dziewczyna grajaca w fpp i dobrze znajaca sie na kompach...
Niestety wybralem w szkole policealnej profil informatyczny i same pasztety tam sa.
Beka z was ludzie bronicie tego "przetworu miesnego" a nie wiecie nawet kto to jest. Rownie dobrze moze to byc jakis facet okolo 40 lat

*jesli dostane za to bana to trudno, takie moje zdanie i niepozwole na siebie wrzucac.
hmm.. ciekawe... a pewnie na wszystkie zloty i pokaz BF2 wysłał
Em swoją dziewczynę/żonę/siostrę/córkę
I nie nazywaj mnie więcej 'przetworem mięsnym', bo sobie tego nie życzę...piękna nie jestem, ale ludzie jak ze mną rozmawiają jakoś głowy z obrzydzeniem nie odwracają...
EOT, nie chce mi się więcej z Tobą gadać, bo to tylko strata mojego czasu.. który mogę przeznaczyć na grę

Gnat: Ty chyba masz jakies problemy z kobietami.
Ja rozumiem ze jak ktos ma 10 lat to jest w takim wieku ale forum troche zobowiazuje.
Jak nie potrafisz zrozumiec co pisza to daj do przeczytania Mamie lub Tacie niech ci potem powoli wytlumacza.
Lady nie znam osobiscie ale widzialem jedno fajne zdjecie z pokazu BF2 i wyglada calkiem calkiem. (BOZE mam nadzieje za moja Zona tego nie przeczyta

)
Szkoda ze nie spotkamy sie na jakims serwerze bo moglbym powiedziec cos wiecej o jej grze ale Vicky nie widzialem na BFV a szkoda
W sumie cos Wam wszystkim powiem. BF42 jest tani wiec pojawia sie duzo troli, BF2 jest na topie wiec pojawia sie jeszcze wiecej troli

, a BFV zaczyna robic sie troche niszowy wiec troli jest coraz mniej
Zapraszam wszystkich co maja dosc troli/lamerow do powrotu do BFV, robi sie tam coraz fajniej.
A swoja droga to chyba temat o Medalach a nie o zachowaniu.
Ale jakby przeniesc ostatnie posty do Zachowania Polakow to by pasowaly idealnie