fishunwl napisał(a):
zaczyna mnie to juz wkuzac..mam neo 512 gram na serwerach z pingiem od 50 do 70...a mimo to w dzien na kazdym serwie mam problemy z polonczeniem wyskakuje to co kilka minut a nawet sekund nieda sie grac jedynie w nocy jest ok.....czy macie tez takie problemy ???? niewmam zadnych wirósów system jest nowiusienki z serwis pakiem2 i zoneAlarm ...a mimo to tem piepszony battlefield ciagle sie krzaczy w necie....kurw.......a ..ponoc ma wyjsc nowy pacz 1.3 który ma wyeliminowac ten problem..oby < niegdy jeszcze niemialem tak zdupionej..niedopracowanej i wkuzajacej gry> EA dala dupy wypuszczajac gre która juz na samym poczatku ma ze wszystkim problem..powiem krutko jak narazie ta gra zasługuje na kopa w dupe!!!!! bynajmniej dopuki nie naprawia tych wszystkich niedorubek
Sprawdź sobie Ping Plotterem lub czymś podobnym czy nie masz traconych pakietów na łączu. Packet Lost powyżej 40-60% to najczęstsza przyczyna rozłączeń. Tepsa od ponad pół roku daje doopy, w niektórych rejonach Polski PL są > 60%.