Teraz jest 29 lis 2024, 21:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 18:09 

marcinek napisał(a):
Jak masz komputer to kup sobie klawiture na firme. Wiedza nie boli, ja Cie uswiadamiam. Poza tym trzeba byc niezle zgietym zeby kupic klawiere za prawie 300 pln. Nie chrzan ze tylko sie duzo gada, zastanow sie nad tym ile to kosztuje i czy warto wydac tyle kasy.

A co mnie ***** pouczasz czy mi się opłaca czy nie jak będę chciał to sobie 2 kupie i ch*** ci do tego. A jak ktoś ma firme komputerową to i tak sprzeda po cenie jaką ma Komputronik bo za friko to można już tylko w ryj zarobić.

:arrow: Kolego, zmień ton, bo szybko stąd polecisz. Nie jesteś w piaskownicy ani z kolegami pod budka z piwskiem. Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie. (* Gwiazdki moje).

Obsługa Board'a, moderator Yacub

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 19:23 

Wonski widze ze masz wonski umysl i chlopcze nie odzwyaj sie wiecej, bo dzieciakiem jestes wyrosnietym ponad miare. A takie kozaczenie przeklenstwami nie robi na mnie wrazenia, to troche frajerskie zachowanie, ale widocznie w Twoich kregach dziala ;).

UMP -> przyznaje, ze dodalem cenne netto klawiatury i cenne brutto keysetu. Przepraszam. Co do teorii nie ineteresuje mnie, wiem jak do tej pory kupowalem sprzet komputerowy i inne rzeczy na firme i to jest to dla mnie wykladniekiem. Jak do tej pory nie bylo problemu z US. Dziekuje za uwage i zycze wymiatania na nowych klawiaturach ;).

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 19:34 

marcinek napisał(a):
Wonski widze ze masz wonski umysl i chlopcze nie odzwyaj sie wiecej, bo dzieciakiem jestes wyrosnietym ponad miare. A takie kozaczenie przeklenstwami nie robi na mnie wrazenia, to troche frajerskie zachowanie, ale widocznie w Twoich kregach dziala ;).

UMP -> przyznaje, ze dodalem cenne netto klawiatury i cenne brutto keysetu. Przepraszam. Co do teorii nie ineteresuje mnie, wiem jak do tej pory kupowalem sprzet komputerowy i inne rzeczy na firme i to jest to dla mnie wykladniekiem. Jak do tej pory nie bylo problemu z US. Dziekuje za uwage i zycze wymiatania na nowych klawiaturach ;).

Jeśli nie zamawiasz to po co się wogóle odzywasz. Ja bym milczał nieuku jeden. Post był dla ludzi zainteresowanych kupnem po niższych pieniądzach. A ty swoje debilne dywagacje rozpowszechniasz. Wytrzyj smarki z pod noska i idź sobie pograj w Settlers na klawiaturze Samsung albo inny syf. A za chłopca to mas przesrane i obyśmy się nigdy na jakimś zlocie spotkali, bo będziesz beczał jak dziecko. Ja jestem poważnym człowiekiem i z poważnymi będę dyskutował. A z Tobą to nie mam o czym. Pieprze takie bluzgi na forum bo to nie poważne. A do Moderatora to mam prośbężeby też czytał o czym są tematy i blokował idiotyczne wypowiedzi ludzi którzy nie piszą na temat. A nie zajmował się ORTOGRAFIĄ!!!!!!!!! Pozdrawiam wszystkich poważnych i zainteresowanych.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 19:37 

Mniejsza z tym że chodzi o klawiature ale wypowiedzi niektórych szarych eminencji są na poziomi debilizmu i cieszy mnie to że inni potrafią ustawić kulturalnie taki obiekt. Forum nie jest po to by udowadniać wyższość nad innymi ale wiedze której m......... nie ma i kalkulator mu też nie pomoże. Trzeba mieć fantazje a nie mleko pod nosem.
Dziwi mnie Yacub że zwracasz uwagę Wonskiemu a nie marcinkowi który nie zna człeka a głowe wyżej nosi niż zdolny jest przez kołyske zerknąć. Bądz fair i wyprostuj marcinka bo bezczelność to jego język a szacunek do innych to Battlefield !!!!

Ostatnio edytowano 26 lip 2005, 19:42 przez [PL]T3, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 19:39 

Ej ty Marcinek !!! Tys sie mamie udal pajacu ty jeden ... Jak ci ktos cos oferuje to skorzystaj z promocji a jak nie to nie niszcz swojej klawiatury za 5 zl na tym forum , albo zajmij sie hodowla jedwabnikow . To tyle chlopczyku na ten temat .

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 19:40 

To juz kolejny gosc co mi grozi, zapraszam do Grodziska Mazowieckiego. Boje sie niezmiernie ;). Klawiatura nie robi z nikogo super gracza i pewnie pojechalbym Cie nawet na samsungu z trzema klawiszami ;).

"Ja bym milczał nieuku jeden." -> dobrze ze poprawiles "ić" i "mas przesrane", bo to troche tracilo wysokim wyksztalceniem ;).

Jesli 277 pln to mniej niz 244 to gratuluje, skarbniku.

A myslalem, ze Ci co twierdzili, ze najazd nowych na forum to kolejna era trolowania, myla sie setnie. Widze ze to ja bylem w bledzie.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 19:46 

Myslalem ze te Grodziska Mazowieckie juz zaorali ... A tu zobacz jeszcze jakas wsza sie tu kreci :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 19:46 

Słuchaj gościu. Sprawa jest prosta albo dasz dyla w niebyt albo klawaiature ową zmiąchasz od tyłu jak ci dobrze pójdzie

Ostatnio edytowano 26 lip 2005, 19:48 przez [PL]T3, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 19:47 

Jak masz za takie tanie pieniądze to Ci gratuluje. Ale chyba laske robisz gościowi w sklepie że masz takie dobre upusty (pewnie z połykiem).

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 19:48 

PIWOSZ napisał(a):
Myslalem ze te Grodziska Mazowieckie juz zaorali ... A tu zobacz jeszcze jakas wsza sie tu kreci :D

Jak sie tepi taka wsze??? :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 19:52 

Rufus napisał(a):
PIWOSZ napisał(a):

Jak sie tepi taka wsze??? :D

muchozolem...

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 19:55 

ale wy posrancy jestescie wszyscy temat powazny pytanie proste kto chce klawiature taniej a wy sie plujecie o marne pare zlotych ..... zalosne naprawde robicie tylko posmiewisko z siebie a ty marcinek takiego gieroja nie udawaj bo srasz w gacie nogawko ci leci i sie plujesz najbardziej....

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 19:58 

Oj oj jak zwykle to bywa na tym ukochanym i dawno nie odwiedzanym forum, kazdy o czym innym, facet chcial cos powiedziec to drugi sie wkurza niewiadomo o co Wonski niewiem czy wiesz ale wkurzanie sie przeklinanie i wszystkie inne agresywne zachowania nie swiadcza o twojej powaznosci wrecz odwrotnie :D DAM CI RADE tylko nie bluzgaj na mnie odrazu albo bluzgaj jak ci to pomoze, MNIEJ NERWOW WIECEJ SMIECHU I PRZEMYSLENIA NIE KTORYCH SPRAW kazdy ma prawo do swojej wypowiedzi w koncu to forum hehehe boze juz zapomnialem co stracilem przez te kilka miesiecy :D hehhe a co klawiatury naprawde fajna ale nie stety nie wydam 300 zl na klawe ktora podkreslam ktora ja bede uzywal przez rok czy dwa wole zonie kupic perfumy albo jakiegos ciucha :D pozdrowienia :D w szczegolnosci dla Sergyeya

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 20:00 

same lizusy tylko zeby ich nie wyjebac z forum

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 20:03 

Marcinek ty pało ,po co ty sie madrzysz?? Ty smieszny czlowieczku z "high" niby poziomem!!! Człowiek chciał ci coś zaproponowac a ty tu błyszczysz niby inteligencją!!! Weź najpierw porozmawiaj z ciocią z US, może ci wytłumaczy jak to funkcjonuje. Dlaczego takie pustaki jak ty się rodzą???
Wyjdż z tego forum i przestań tu śmierdzieć. NARA

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2