Teraz jest 29 lis 2024, 21:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 20:06 

ZE CO ?!?!?!?! MARCINEK TO JEST TO HIGH CLASS ???????? BUHAHAHAHA :twisted: :D :shock: ALE LOL HAHAHA !!!!

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 20:10 

Myślenie nie jest marcinka dobrą stroną bo tego w szkole nie uczyli ale chłopak pokazał co oznacza 1500 postów (prawie) na forum i wozi się wszędzie gdzie popadnie ustawiając kogo się da. BF 2 ma wymagania i są tacy komu się chce wydawać 300 zeta na klawiature a są tacy co klawiatura za 25 zł robi na nich wrażenie ( o k...wa skąd tu tyle przycisków)

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 20:12 

jakby ktos mi zasponsorowal to bardzo chetnie, czemu nie? :) w sumie przydatna ale nie za taka sume (jak ja jej bede uzywal, np do pisania? :roll: )

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 20:12 
Moderator forum

Wonski - Nie 'ortografią', a Twoim zachowaniem i tonem wypowiedzi. Nie interesuje mnie z jakiego chlewu tutaj trafiłeś, ale nie pozwolę, aby każdy wątek był niszczony przez jakiegoś nowoprzybyłego pieniacza. Ten scenariusz przerabialiśmy już milion razy i, o ile nowym to zwisa, o tyle tym, którzy siedzą na tym forum już parę latek takie akcje się już znudziły.

[PL]T3 - Marcinek odkąd go pamiętam miał ciągotki do megalomanii i nie raz przez to prowadziłem z nim wojnę :) Jego nikt nie zmieni bo już za stary na to jest. Co nie zmienia faktu, że w gruncie rzeczy jest w porządku. Wonskiego owszem, nie znam, ale z takim startem na scenie jakoś niespecjalnie chcę poznawać.

PIWOSZ - a Ty prostaczku skąd się urwałeś? Z resztą nie ważne, żegnamy.

Wróćcie do sedna sprawy, bo większość obecnych mało obchodzi cena zakupu klawiatury 'na firmę'. W przypadku dalszej brudy będę kasował posty i zamknę temat. Animozje rozwiązujcie na privie.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 20:14 

A tak woogole to żal mi tego twojego klanu, jeśli ty w nim grasz. Chłopaki powinni pomyśleć i cie wyprostować, albo chociaż wysłać do szkoły....

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 20:16 

yacub a ja nie pozwole by koleś z latami praktyki na scenie BF-a robił co chciał. Sam wiesz ile nerwów potem jest ale jeśli ktoś jest nowy to nie znaczy że można z nim jechać bo się tak podoba. Szarym Eminencjom mówimy NIE !!!!

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 20:17 

cOMBo napisał(a):
A tak woogole to żal mi tego twojego klanu, jeśli ty w nim grasz. Chłopaki powinni pomyśleć i cie wyprostować, albo chociaż wysłać do szkoły....

Raght

Ostatnio edytowano 26 lip 2005, 20:20 przez [PL]T3, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 20:19 

Biedny Wonski.. zalozyl watek i sam go niszczy... :(

Przepraszam, ale co to za scena?? cos spiewacie?? tanczycie na rurze?? czy moze jeszcze jakies inne atrakcje? czy moze to przejaw zadufania i milosci do siebie samego i swoich wspanialych postow?

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 20:20 

:lol: Prostaczku powiadasz Yacubie... Widze ze nawzajem z marcinkiem sobie lache robicie ... ale cöz juz na to nic nie poradze... I powiem ci jeszcze jedno jak uczylem sie alfabetu to ty na smietniki napadales a na chleb beb möwiles... 3M sie stary

Ostatnio edytowano 26 lip 2005, 20:25 przez PIWOSZ, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 20:23 

Hmm wroce do tematu, nadal uwazam, ze mozna pomyslec troche i kupic na fakture te klawiery i jeszcze dostac upust za ilosc zakupionych sztuk, tak postepuje kazdy szanujacy sie sklep lub hurtownia.

To bylo na temat.
[OT]Hehehehe smiesza mnie tylko ye wasze potrzasanie szabelka, mozni na forum, a na serwach padaj jak muchy. Ale kupcie zbordy, moze wtedy ze spawna sie ruszycie chiciaz.[/OT]

Sory Yacub za to co sie stalo, ale ja nie moge tak nie odpisac jakiemus gamoniowi, bo juz taki jestem, ale juz wiecej nie bede pisal w tym temacie. Bo poziom spadl do tego z ktorego sie Ci panowie wywodza, czyli CSowego.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 20:29 

yacub napisał(a):
Wonski - Nie 'ortografią', a Twoim zachowaniem i tonem wypowiedzi. Nie interesuje mnie z jakiego chlewu tutaj trafiłeś, ale nie pozwolę, aby każdy wątek był niszczony przez jakiegoś nowoprzybyłego pieniacza. Ten scenariusz przerabialiśmy już milion razy i, o ile nowym to zwisa, o tyle tym, którzy siedzą na tym forum już parę latek takie akcje się już znudziły.

[PL]T3 - Marcinek odkąd go pamiętam miał ciągotki do megalomanii i nie raz przez to prowadziłem z nim wojnę :) Jego nikt nie zmieni bo już za stary na to jest. Co nie zmienia faktu, że w gruncie rzeczy jest w porządku. Wonskiego owszem, nie znam, ale z takim startem na scenie jakoś niespecjalnie chcę poznawać.

PIWOSZ - a Ty prostaczku skąd się urwałeś? Z resztą nie ważne, żegnamy.

Wróćcie do sedna sprawy, bo większość obecnych mało obchodzi cena zakupu klawiatury 'na firmę'. W przypadku dalszej brudy będę kasował posty i zamknę temat. Animozje rozwiązujcie na privie.

Przepraszam "kolego" ale zacząłem całkiem spokojnie i z inicjatywą a tu dziwne posty. Rzecz prosta albo kupuje albo milcze a nie jakieś dywagacje. Ja chciałem pomóc załatwić dla zainteresowanych takie cacko jakim jest ZBoard. Mój serdeczny Przyjaciel ma taką i jest bardzo zadowolony. Ja mam Logitecha diNovo Media 2 i jest super ale nie do grania. Nie wiem czy mało obchodzi wydać 298 czy 277 PLN to jednak różnica. Mam już jednego napaleńca-gadżeciarza jakim i ja jestem. A tu sie smrody wypowiadają. I mam jeszcze jedno nie chlewu tylko rodziny robotniczo-intelektualnej i nie przesadzaj bo nie masz do tego prawa Moderatorze jeden.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 20:44 
Moderator forum

Dosyć !!

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2