Teraz jest 26 cze 2025, 16:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 265 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 10:17 

gnat8 napisał(a):
hmmm tak sie domyslam...
jak moze wygladac kobieta/dziewczyna grajaca w fpp i dobrze znajaca sie na kompach...

Niestety wybralem w szkole policealnej profil informatyczny i same pasztety tam sa.
Beka z was ludzie bronicie tego "przetworu miesnego" a nie wiecie nawet kto to jest. Rownie dobrze moze to byc jakis facet okolo 40 lat :D

*jesli dostane za to bana to trudno, takie moje zdanie i niepozwole na siebie wrzucac.

Co za 13-sto letni debil :roll: .
Zapraszam na Lanparty, pogadamy w 4 oczy...

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 10:28 

dobra skonczcie juz, plz

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 10:45 

gnat8 napisał(a):
hmmm tak sie domyslam...
jak moze wygladac kobieta/dziewczyna grajaca w fpp i dobrze znajaca sie na kompach...

Niestety wybralem w szkole policealnej profil informatyczny i same pasztety tam sa.
Beka z was ludzie bronicie tego "przetworu miesnego" a nie wiecie nawet kto to jest. Rownie dobrze moze to byc jakis facet okolo 40 lat :D

*jesli dostane za to bana to trudno, takie moje zdanie i niepozwole na siebie wrzucac.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: boze koles pobija niejednego trola z tego forum z dziedziny dasz mi swojego cd-keya,co to tak niedorozwiniety jestes,i niewiesz ze ludzie z tego forum znaja sie po pare lat :?: Lady osobiscie niemialem przyjemnosci spotkac na zywo(moze kiedys jakis zlocik albo cus) ale fotek to sie sporo naogladalem,gdzie byly fajne komentarze z jej tekstami,ogolnie zdazylo mi sie tylko z nia grac,wiec koles,oj sorry dziecko malutkie odpierdol sie,idz do mamusi zeby ci kupila noowa gierke np cos a'la kangurek Kao RUNDA 2 i w to sobie pograj,skoro niepotyrafisz sie zachowac na forum jak normalny czlowiek,a tym bardziej w stosunku do kobiety,lubisz ban(any) :?: bo wychodzi na to ze tak

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 10:50 

to ja moze kurde przerwe ta serie epitetow (choc kilo gumy i jebniecie sie nia w czolo to pomysl dnia :D)

i cos o odznaczeniach napisze:
wczoraj podwiozl mnie jakis koles z kgw (tzn on pilot ja bomber) - pomijajac fak ze przez cala runde go nie zeszczelili - w trakcie tej przejazdzki zaswiecilo mi sie odznaczenie za cos tam na pokladzie (chyba zespolowa prace na pokladzie) a 10min potem czili lecac dalej z nim - brazowe cos z lotnictwa ..... w 30 min 2 wyroznienia - ech te kgw :]

Ostatnio edytowano 26 lip 2005, 13:33 przez phill, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 13:30 

Hmmm widzę, że dyskusja i na poziomie no i oczywiście gnat się popisał... lol - jednym słowem: TAK ŻAŁOSNYCH WYPOWIEDZI NIGDY NA TYM FORUM NIE WIDZIAŁEM I MAM NADZIEJĘ, ŻE NIE ZOBACZĘ (takich, jak TWOJE, gnacie). Lepiej skończcie już ten OT, bo to do niczego nie prowadzi. Takich ludzi najlepiej jest wykastrować, powiesić i zbanować, żeby nie zatruwali normalnym graczom życia (takim, jakim jest Lady i jeszcze kilka innych, normalnych osób na tym forum). No a jeśli chcesz dalej kontynuować tą dyskusję to zapraszam na Lan4Fun, czy jak to tam się nazywa. Z przyjemnością pogadam z Tobą o tym :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 16:28 

Tak na marginesie |
Nie poniżajmy się do poziomu innych wiec Panie i Panowie chyba koniec już tego :) plz :)
@ Geko podaj mi stronke z fotkami z pokazu BF2 może i siebie tam zobacze :D
@ lady vicky oraz reszta towarzystwa, szkoda że nie poznałem was wcześniej (a gram juz od BF42 ) to byśmy się spotkali na pokazie BF2 , a tak .. sam sobie poszedłem :(
---------------------------------------------------------------
Wracając do tematu, tak myślałem ( hehe czasami sie zdarza) a propo tych godzin gry do zdobycia medali, wiem , a raczej ktoś mi tam powiedział że EA szykuje na koniec roku jakiś dodatek ( miło by było gdyby była to prawda), w którym mają być nowe bronie (ciekawe , pewnie odblokują te co są teraz zablokowane, a zablokują nowe .. lol) itp., ale mam nadzieje że zmiejszą troche oczekiwania na jakąś odznake bo 30000 h. to z deka dużo (przy najmniej ja tak myśle) i samej gry na rankingowych owe 30 000 h. :?
Może to zabrzmiało jak gra na skile, ale nie było to w zamiarach , mówie tu o samym przemyśleniu tych 30 000 h. na rankingowych ...
Zobaczymy co przyszłość przyniesie.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 17:05 

nie wiem czy juz to macie ,nie chciało mi sie przeglądać wszystkiego ,jeżeli juz to jest to proszę skasować ten post

http://www.planetbattlefield.com/bf2/ga ... dges.shtml

http://www.planetbattlefield.com/bf2/ga ... dals.shtml

http://www.planetbattlefield.com/bf2/ga ... bons.shtml

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 17:06 

mcmt napisał(a):
gnat8 napisał(a):
hmmm tak sie domyslam...

Co za 13-sto letni debil :roll: .
Zapraszam na Lanparty, pogadamy w 4 oczy...

indeed, zapraszamy na lana ktory juz jest w fazie planowania, tam powiesz nam to face to face :]

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 17:22 

Bedzie Dogfihgt "solo" :twisted: Ale zapewniam cie ze Mcmt to jeden z lepszych pilotow :twisted: Oj czuje ze bedzie cieńko z toba tam :D lepiej sie nie pokazuj ludziom na oczy :D :>hehehe ;]

Mcmt tylko nie rzucaj nim po stołach bo kompy zepsuje :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 01:44 
Moderator forum

"@lady vicky to cienko zarabiasz jak 100 zl nie masz hahhaa, kup sobie wiecej slownikow zamiast battlefielda"

A ty 15 letni "ziomku" zluzuj z tekstami. Dodatkowo się na BFCentral skarżysz na "korków" którzy ci słowniki radzą kupować. Dostajesz pieniądze za fakt swego istniennia? To się odstosunkuj od tych którzy zarabiają na swoje utrzymanie i przyjemności.

Już dawno mówiłem że to mega .... to nie wierzyliście :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 19:18 

Czytam to forum od dawna , ale takiego zagęszczenia trolli forumowych nie było chyba nigdy...Czasami się ktoś zdarzył , ale to co teraz się dzieje na forum to przechodzi ludzkie pojęcie.Mała prośba do moderatorów żeby takie indywidua jak gnat , piwosz , cOMBo , wonski itp. banować bez wdawania się w zbędną dyskusję. Jak im się to forum nie podoba , maja do ludzi na nim piszących jakieś obiekcje (różnice zdań co do gry - ok , ale poruszanie spraw prywatnych , czy aluzje co do wyglądu to już przesada) ..- nikt ich tutaj zatrzymywal nie będzie...

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 21:38 

marcinos napisał(a):
Czytam to forum od dawna , ale takiego zagęszczenia trolli forumowych nie było chyba nigdy...Czasami się ktoś zdarzył , ale to co teraz się dzieje na forum to przechodzi ludzkie pojęcie.Mała prośba do moderatorów żeby takie indywidua jak gnat , piwosz , cOMBo , wonski itp. banować bez wdawania się w zbędną dyskusję. Jak im się to forum nie podoba , maja do ludzi na nim piszących jakieś obiekcje (różnice zdań co do gry - ok , ale poruszanie spraw prywatnych , czy aluzje co do wyglądu to już przesada) ..- nikt ich tutaj zatrzymywal nie będzie...

wypier@&#(!ic ich bo sie zrobi syf i spore zamieszanie,pamietacie akcja wiosna(czy jak to tam szlo :P ) itd??

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 01:24 

Spoko Szymas, będzie 'po cichu'. ;)
marcinos napisał(a):

A najgorsze jest to, że na serwerach sytuacja prezentuje się podobnie, tylko trochę na innej płaszczyźnie. Podchodzenie pod twój samolot, którym startujesz to norma, oby do ciebie nie strzelali...

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 01:44 
Moderator forum

marcinos napisał(a):

Bany lecą równo, ale chwilowo jest cała masa roboty. Co prawda na samo granie nie mam szans na razie (mieszkanie, komp, net), ale wpadłem pomóc Tomy'emu, bo już nie wyrabiał i wcale się nie dziwię. Max do poniedziałku znakomita większość trolli zostanie rozstrzelana pod murem banami, reszta będzie zabijana w lasach, zanim jeszcze dobiegną do cywilizowanego świata. BTW - Vicky - olej gówniarzerię. Reszta - również - nie karmić, bo i tak znikną, może nawet jeszcze jutro, więc po co sobie strzępić nerwy?

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 01:47 

yacub napisał(a):
Bany lecą równo, ale chwilowo jest cała masa roboty. Co prawda na samo granie nie mam szans na razie (mieszkanie, komp, net), ale wpadłem pomóc Tomy'emu, bo już nie wyrabiał i wcale się nie dziwię. Max do poniedziałku znakomita większość trolli zostanie rozstrzelana pod murem banami, reszta będzie zabijana w lasach, zanim jeszcze dobiegną do cywilizowanego świata. BTW - Vicky - olej gówniarzerię. Reszta - również - nie karmić, bo i tak znikną, może nawet jeszcze jutro, więc po co sobie strzępić nerwy?

Jak widzę takich, to jestem za aborcją... :roll:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 265 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2