Teraz jest 4 mar 2025, 10:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 21:02 

OT: To forum nigdy sie nie zmieni :D

Pozdro :-*

:lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 22:36 

marcinek napisał(a):
Rufus napisał(a):
marcinek napisał(a):
...ale widze, ze kultura przebiliscie CSowcow.

Hmm teraz sie do CSowcow przywaliles,niezle. :D.Masz jakies kompleksy?

Widzielm forum i widzialem jak sie bija w raportach pomeczowych CB, wystarczy.

quote]
Wojna to wojna tu sie nie caluje w reke :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 22:50 

Lailonn napisał(a):
T3 ja cie i twoj zajefajny klan bardzo grzecznie i bez przekasu prosze. Zabierzcie swoje e-zabawki i opusccie te piaskownice bo tu srednia wieku i IQ jest za wysoka dla was. Widac, ze sprawia wam to wielkie klopoty(np analiza i interpretacja tekstu) Jesli ktos z tutejszych "debili" zechce czytac wypowiedzi o waszym poziomie to po prostu wejdzie na http://www.brawo.pl Chociaz tam chociaz ludzie maja powazne i zyciowe problemy (jak to zrobic i dalej byc dziewica ! np) a te prezentowane tu sa conajmniej malo interesujace.

Jestem członkiem tego "zajefajnego" klanu i grzecznie proszę Lailonie o ostrożniejsze wyrażanie swoich opinii. Ze swoimi 42 latami sądzę , że jestem powyżej średniej bawiących w piaskownicy , co do mojego poziomu inteligencji i moich klanowych kolegów arbitrem być nie możesz bo nas najzwyczajniej nie znasz.Buntujesz się z powodu poziomu agresji zawartego w wypowiedziach niektórych biorących udział w dyskusji samemu umieszczając tekst , moim zdaniem niesłusznie obraźliwy.Grzeczniej proszę grzecznie.:)

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 22:54 

Rufus napisał(a):
marcinek napisał(a):
Rufus napisał(a):
marcinek napisał(a):
...ale widze, ze kultura przebiliscie CSowcow.

Hmm teraz sie do CSowcow przywaliles,niezle. :D.Masz jakies kompleksy?

Widzielm forum i widzialem jak sie bija w raportach pomeczowych CB, wystarczy.

Wojna to wojna tu sie nie caluje w reke :D

@Rufus:
Szanowny Pan chyba nie widzial kultury CSowiczow na serwerach tej gry :?: Wszystko jasne. Wejdz i nam opowiesz ile razy nazwano Cię kurw* czy ch*jem a narazie to mozesz sobie isc z tego forum

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 23:03 

romek w moim poscie nie bylo agresji. Drobne zlosliwosci ale nie agresa no i nie wulgaryzmy. Niestey tej grupki dzieci z twojego zajefajnego klanu 99% userow ma dosc i apeluja w roznych topicach o bany. Czy to nie daje do myslenia? zreszta czego ja oczekuje od ludzi z poziomem kultury i inteligencji dresa. Oczywiscie nie tyczy sie to wszystkich was. Jednak 3 na 4 wypowiadajacych sie tu klanowiczow wlasnie pod ten opis pasuje ;]

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 23:03 

Spinacz-> Nie nie widzialem i wcale mnie to nie interesuje.Po drugie co ty masz do kazania,sam idz z tego forum.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 23:06 

Panowie przestancie... :wink: (jak dzieci)

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 23:11 

proponuje przykleic temat :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 23:37 

Lailonn napisał(a):
romek w moim poscie nie bylo agresji. Drobne zlosliwosci ale nie agresa no i nie wulgaryzmy. Niestey tej grupki dzieci z twojego zajefajnego klanu 99% userow ma dosc i apeluja w roznych topicach o bany. Czy to nie daje do myslenia? zreszta czego ja oczekuje od ludzi z poziomem kultury i inteligencji dresa. Oczywiscie nie tyczy sie to wszystkich was. Jednak 3 na 4 wypowiadajacych sie tu klanowiczow wlasnie pod ten opis pasuje ;]

"za niski poziom inteligencji" , "inteligencja dresa", ""grupka dzieci" : piszesz drobne złośliwości!!!!!???? . Chyba nie masz kłopotów z analizą i interpretacją własnych tekstów?:) . Kolego nie trzeba psychoanalizy- po prostu wciągaja Cię dyskusje na tym poziomie skoro bierzesz w nich udział , A duma z powstrzymywania się od okresleń wulgarnych nie całkiem uzasadniona bo nie zmienia to treści samej wypowiedzi a jedynie jej formę.
Co do grupki dzieci zapraszam na stronę klanu http://www.pft-clan.pl do działu members.
Ostatni apel ; wyluzuj please.
Bez odbioru (zresztą i tak 99% userów ma mnie dość:))

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 00:30 

Proponuję zmienić nazwę tego tematu, bo mało tu topiców o tej klawie...

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 01:04 
Moderator forum

die_hard napisał(a):
proponuje przykleic temat :lol:

A wiesz, że to nie jest taki głupi pomysł? Masz browarka na następnym LAN'ie ;)

Done: niech trolle sobie pospamują do woli, a później się wyciągnie wnioski, pozakłada bany i będzie spokojniej.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 01:56 

Niech zwierzyna sama pcha sie pod lufe ( sezon na trole zostal otwarty ) 8)

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 02:32 

Ja tylko spytam jak można być tak ograniczonym jak [PL]T3?
Poza nim kilka innych osób powinno zabrać swoje dresy i opuścić to forum.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 09:45 
Moderator forum

Nie dresy. Oni tak nie lubią :wink: Raczej trzypaskowe garnitury :wink: Gdzieś o tym czytałem :wink:
Yogurt: Sezon był otwarty z wejściem BF2 :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 10:40 

Nie wiem czy zauwazyliscie ale ten pan zoologiczny i combo dziwnym trafem dolaczyli do forum 26 lipca i jak by nie bylo jest to ta sama osoba nie bede mowil kto to, bo chyba sie kazdy domysla.... Pozatym jestem ciekaw faktycznie jak ty reagujesz (tyczy sie to UMP i WONSKIEGO) na osiedlu czy w domu z kumplami, jak ci taki kolega X mowi: na kij kupowales ta lodowke za 1500 zl pogielo cie (zgielo cie) ja uwazam ze przeplaciles... Tez go bluzgasz?? odrazu??, ja nie rozumiem jak mozna w takim wieku odrazu klnac i sie zucac, czlowieku ty masz chyba 15 lat, bo jak by niebylo z wiekiem wiaze sie pewien bagaz doswiadczen zyciowych i umiejetnosc zachowania sie w pewnych sytuacjach, oraz wiedza na temat tego jacy ludzie sa i co moga powiedziec. Poprostu sie zastanow nad tym co piszesz i przestancie tak strasznie przezywac to wszystko, przeciez jak wy sie tak samo zachowujecie w realnym zyciu na co dzien, to kazdy dla was jest chyba wrogiem publicznym numer jeden jezeli tylko ma wlasne zdanie i jest ono odmienne od waszego, ja juz napisalem swoje zdanie na temat tych klawiatur ale powtorze je : sa naprawde fajne ale za 300 zl (277 a 300 to jest praktycznie to samo bo za 23 zl to mozesz ewentualnie pujsc na pizze z kobieta, a ja wole zaokraglic) niestety jej nie kupie, ewentualnie spytam moich znajomych co uwielbiaja roznego rodzaju gadzety moze akurat... jezeli tyczy sie pozycji na forum to zastanow sie UMP i ktos tam jeszcze, gdyby nie ci ludzie to by nie bylo tego forum, nie mialbys gdzie pisac ani gdzie prowadzic swoich durnych wywodow, wydaje mi sie ze powinienes uszanowac to i zasady jakie ogolnie tutaj panuja. Nikt na tym forum nie klasyfikuje graczy po tym ile maja postow na forum, forumowicz a gracz to inna osoba, ale powiem ci z doswiadczenia ze zwykle ten co najwiecej bluzni i pieprzy glupoty na forum, gra niczym dupa w czasie srania !!!!!! i nadaje sie tylko do spuszczenia w kibelku. BF2 to nowa gra i kazdy z nas musi sie jej nauczyc od nowa, owszem jest wiele wspolnego z poprzednimy seriami, ale i tak czy siak wszystko idzie od nowa i na nowo ale tylko w grze na forum zostaje po staremu koniec mojej wypowiedzi !!!!!!!!!!!!

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2