Teraz jest 4 mar 2025, 07:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 17:40 
Oldboy Battlefield.pl

UMP - nie chce mi się tego czytać... może coś gdzieś zgubiłem/przeoczyłem, ale naprawdę nie chce mi się poświęcać koljenych nastu minut, aby zanalizować, czy w którymś miejscu napisałeś tak, a nie inaczej... Czytając twoje wypowiedzi odniosłem takie wrażenie...

Rufus - u nas (i w większości innych klanów) jakoś nie ma z tym problemów, po prostu ludzie potrafią się zachować :P

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 17:55 

Tom@s napisał(a):
Rufus - u nas (i w większości innych klanów) jakoś nie ma z tym problemów, po prostu ludzie potrafią się zachować :P

Moze u nas sa bardziej nadpobudliwi :D .
Co najdziwniejsze dyskusje prowadza ludzie,ktorzy nie brali udzialu w calym tym zamieszaniu.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 18:01 
Moderator forum

kamillos napisał(a):
o co chodzi w tym temacie? Początkowo chyba był o klawiaturach? może ktoś streścić :oops:

Wiesz kamillos z trudem przebrnąłem przez gąszcz tego bajzlu i nie wiem po czyjej stanąć stronie.

Nad sensem tego wątku też się zastanawiam.

Gdyby tak wszyscy uważanie czytali zasady, reguły jakie są wypracowane na forum, porady na problemy zamiast ślęczeć nad tego typu tematami to miałbym znacznie mnie roboty.

Jako moderator bezstronny, nie zabierający głosu w tego typu pyskówach, ucinający łeb na samym początku tego typu dywagacjom chciałbym się dowiedzieć o co tutaj tak na prawde chodzi ?

Wszyscy nagle poczuli misję edukacji i umoralniania i zrobili sobie wypłakiwalnie, oczekując rewolucyjnych zmian.

Idźcie sobie na jakiś serwer, postrzelajcie do siebie z wirtualnej broni i może Wam przejdzie.

Jeśli w dalszej części będzie tak samo to dalsze trudzenie się i pielęgnowanie autorskich postów pójdzie na marne.

Żadnych wyzwisk, opluwania. Zachowywać się jak ludzie (to samo do nastolatków). Mieliście tutaj wyłonić największe asy trolli wśród nowego narybku tegoż forum, a co zrobiliście ? Bez dalszego komentarza ...

Na razie to chyba wszystkim należy się mocne lanie i czasowy ban :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 18:08 

mnie to sie podoba... forum wialo nuda i nie bylo sie z czego posmiac a teraz znowu jest ciekawie :lol: szkoda ze to juz koniec :roll: moze sie poklocicie o cos innego teraz? :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 18:26 

eee jałowo sie zrobiło... ide na piwo

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 20:26 
Moderator forum

Rufus napisał(a):
Moze u nas sa bardziej nadpobudliwi :D

No i właśnie tym różnią się nowe osoby od starych wyjadaczy, którzy siedzą tutaj od niepamiętnych czasów. A najśmieszniejsze jest to, że większość z nowych nawet nie zdaje sobie sprawy, jak bardzo ośmiesza się w oczach 'weteranów' pisząc te swoje pseudo-inteligenckie elaboraty. W ciągu kilku lat przerobiliśmy już takich osobników setki i naprawdę, nie jesteście niczym nas w stanie zaskoczyć. Ewentualnie ilością trolli, których jest zdecydowanie więcej i nie wszyscy są do tego przyzwyczajeni. Stąd te nerwy i podniesione ciśnienie. Widzę, że nawet jakiś się do mnie przyczepił, ale możesz mi Rufus wierzyć, że jakoś rybka mnie Twoja słaba zdolność do pokapowania paru prostych rzeczy. Ale to może przyjdzie z czasem.

Tak czy inaczej szykują się czystki na forum. Bez przebaczenia. Ze wspaniałej sceny zrobił się chlew. Do tego stopnia, że większość starych wyjadaczy straciła nawet ochotę zabierać głos. Czas to zmienić.

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 21:49 

yacub napisał(a):
Rufus napisał(a):

No i właśnie tym różnią się nowe osoby od starych wyjadaczy, którzy siedzą tutaj od niepamiętnych czasów(...)

Tak czy inaczej szykują się czystki na forum. Bez przebaczenia. Ze wspaniałej sceny zrobił się chlew. Do tego stopnia, że większość starych wyjadaczy straciła nawet ochotę zabierać głos. Czas to zmienić.

Pozdrawiam.
i tą wypowiedzią powinniśmy zakończyć temat :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 22:36 

yacub napisał(a):
Rufus napisał(a):

No i właśnie tym różnią się nowe osoby od starych wyjadaczy, którzy siedzą tutaj od niepamiętnych czasów. A najśmieszniejsze jest to, że większość z nowych nawet nie zdaje sobie sprawy, jak bardzo ośmiesza się w oczach 'weteranów' pisząc te swoje pseudo-inteligenckie elaboraty. W ciągu kilku lat przerobiliśmy już takich osobników setki i naprawdę, nie jesteście niczym nas w stanie zaskoczyć. Ewentualnie ilością trolli, których jest zdecydowanie więcej i nie wszyscy są do tego przyzwyczajeni. Stąd te nerwy i podniesione ciśnienie. Widzę, że nawet jakiś się do mnie przyczepił, ale możesz mi Rufus wierzyć, że jakoś rybka mnie Twoja słaba zdolność do pokapowania paru prostych rzeczy. Ale to może przyjdzie z czasem.

Pozdrawiam.

Zwrociles sie do mnie,tak jak ja bym,byl odpowiedzialny za to zamieszanie(konflikt) albo za nowch na forum,powiem krotko,ja odpowiadam tylko za swoje posty reszta mnie rybka.Jak kazdy przypilnuje siebie nie bedziesz musial wystepowac jako wybawca ucisnionych.A jak komus naublizam (czego jeszcze nie zrobilem),to mozesz mnie zabanowac nie obraze sie :D
Pozdrowienia

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 23:17 
Moderator forum

Rufus napisał(a):
Zwrociles sie do mnie,tak jak ja bym,byl odpowiedzialny za to zamieszanie(konflikt) albo za nowch na forum,powiem krotko,ja odpowiadam tylko za swoje posty reszta mnie rybka.

Wykazałeś się wybitnym brakiem zdolności czytania ze zrozumieniem, oraz z wyciągania podstawowych wniosków. Ponadto oskarżyłeś mnie o to, że nie podpisałem się pod topiciem, co uczyniłem w momencie jego zmiany. Więc bądź łaskaw w przerwach swego młodzieńczego gniewu czasem zejść na Ziemię i sprawdzić, czy Twoje argumenty trzymają się kupy. Wtedy nie będę się "zwracał do Ciebie tak jak".

Rufus napisał(a):
Jak kazdy przypilnuje siebie nie bedziesz musial wystepowac jako wybawca ucisnionych.

Wspaniały byłby to świat, gdyby każdy potrafił "siebie przypilnować". Niestety, Utopia to nie tutaj. Nie występuję też jako "wybawca uciśnionych", a jedynie spełniam swój obowiązek, co nie zmienia faktu, że również mam powyżej uszu bandy ćwierćinteligentów zasypujących forum swoimi bezmyślnymi 'mądrościami'.

Więc nie baw się w kolejnego Morusa, tylko porozglądaj się dookoła ;)

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 00:28 

yacub napisał(a):
Rufus napisał(a):

Pozdrawiam.

Apelowałbym o podział userów na wulgarnych i przyzwoitych , piszących z sensem i plotących bzdury a nie na weteranów i nowych (gorszy czuje się w grze bo niewiele jeszcze potrafię , nie bardzo wiedzieć czemu mam czuć się gorszy z racji krótkiego stażu na boardzie) , albo o ścisłe okreslenie terminu od rejestracji na boardzie po upływie którego mam prawo polemizować ze starymi.
Po drugie w tekście używasz liczby mnogiej.."my" to znaczy kto????
grupa trzymająca władzę ? moderatorzy? SLD? masz rozdwojenie jaźni?.Uściślij.Wyżej ktoś ze starych twierdził , że 99% userów ma takie samo zdanie jak on.
Piszesz , że "nasze " posty zniechęcają weteranów do uczestniczenia w dyskusji a w ten nieszczęsny topic wpisuje się mnóstwo ludzi.
Mam już trochę dosyć ciągłego straszenia banem i pogróżkami wyciągnięcia odpowiedzialności zbiorowej. A przy okazji : czy Ty jesteś moderatorem?

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 02:19 
Moderator forum

Nie. Yacub jest kosmitą. A co do całej reszty - jak myślisz, czy ludzie którzy spędzili ze sobą sporo czasu grając w 42 i Nam na free i walcząc między sobą jako klany na sparach i turniejach nie czują się ze sobą w jakiś sposób związani? Nawet osoby za którymi nie przepadam z 42ki, darze szacunkiem za ich podejście do zabawy (w większości :) ). Wy natomiast chcecie bezwarunkowej akceptacji za fakt rejestracji na forum. Po drugie to forum nie jest prowadzone przez EA dla posiadaczy gry, ale prywatną inicjatywą której właściciel może kształtować je w odpowiadający mu sposób poprzez moderatorów. Dlatego panowie, zanim zaczniecie pokaz skilla na forum, pokażcie go w grze. I nie odczytajcie tego postu jako ataku na was, ale grzeczną rade, której chyba udzieliła by wam spora grupa "starych użytkowaników". HOWGH.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 03:01 

Krotko mowiac, to prywatne forum nalezy do weteranow serii BF, wiec trzeba sie ustosunkowac - mi jakos to nie sprawia problemu, nie musze pokazywac jaki to "zajebisty troll" jest ze mnie. Piszę po swojemu, wyrazam wlasne zdanie i jakos do mnie sie nikt nie przypierdala. Widocznie mam plecy u całej sceny. Albo to jakis spisek. Tak czy inaczej, zawsze zostaje forum na bfcentral, gdzie chyba luzniej podchodzi sie do sprawy.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 03:10 
Moderator forum

O... znów jakaś awantura :D Prośba do moderatorów o niekasowanie :lol: Obiecuję w wolnej chwili przeczytać ...

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 06:52 

yacub napisał(a):
Wykazałeś się wybitnym brakiem zdolności czytania ze zrozumieniem, oraz z wyciągania podstawowych wniosków. Ponadto oskarżyłeś mnie o to, że nie podpisałem się pod topiciem, co uczyniłem w momencie jego zmiany. Więc bądź łaskaw w przerwach swego młodzieńczego gniewu czasem zejść na Ziemię i sprawdzić, czy Twoje argumenty trzymają się kupy. Wtedy nie będę się "zwracał do Ciebie tak jak".

Dalej uwazam,ze jako moderator nie miales prawa zmieniac kogos tematu,ktory w swojej tresci nikogo nie atakowal nie byl wulgarny.Mogles jako moderator usunac posty w nim zawarte,ktore sie jego nie tyczyly lub obrazaly innych,nastepna sprawa jest to,ze wchodzac na "ogolne"dalej widnieje,ze autorem tematu jest Wonski nie Ty,wiec nie pisz bzdur tylko napraw co trzeba i nie udawaj takiego groznego,bo wcale to tak nie wyglada. :)

Co do "weteranow" hmm... mozna nim byc na forum dotyczacym BV i B42,ale forum B2 nie jest takie wiekowe,a ze przesiedli sie na nie ludzie z tych starszych nie jest argumentem do robienia podzialow,ale jak juz pragniesz byc wyznawca "grupy trzymajacej wladze",to zycze milej zabawy.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 08:12 

Hynol napisał(a):
Nie. Yacub jest kosmitą. A co do całej reszty - jak myślisz, czy ludzie którzy spędzili ze sobą sporo czasu grając w 42 i Nam na free i walcząc między sobą jako klany na sparach i turniejach nie czują się ze sobą w jakiś sposób związani? Nawet osoby za którymi nie przepadam z 42ki, darze szacunkiem za ich podejście do zabawy (w większości :) ). Wy natomiast chcecie bezwarunkowej akceptacji za fakt rejestracji na forum. Po drugie to forum nie jest prowadzone przez EA dla posiadaczy gry, ale prywatną inicjatywą której właściciel może kształtować je w odpowiadający mu sposób poprzez moderatorów. Dlatego panowie, zanim zaczniecie pokaz skilla na forum, pokażcie go w grze. I nie odczytajcie tego postu jako ataku na was, ale grzeczną rade, której chyba udzieliła by wam spora grupa "starych użytkowaników". HOWGH.

Zauważ , że moje posty pojawiają się tylko wtedy kiedy ktoś atakuje , bądź napomina "nas" . Wonski czy Rufus duzi są więc sobie poradzę.Nasz klan istnieje ponad 3 lata i jego członkowie są baaardzo ze sobą zżyci poprzez wspólne turnieje czy zloty. Bierz przykład ze mnie Hynol zacznij pisać do Romka , Rufusa czy UMP a nie do "Nas".
Nie wiedziałem , że to forum nie jest jest publiczne , myślałem , że jestem na równych zasadach co inni sorry. HOUŁK

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2