Teraz jest 26 lis 2024, 11:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 01:24 

DARK KNIGHT napisał(a):
Tym znajomym jestem ja :P.
Jeżeli kogoś interesuje jak rozwiązac ten problem to prosze o kontakt

Ty nie wiesz jak rozwiazac ten problem dark... ale niech do ciebie pisza ciekawe co im odpiszesz :). Mój znajomy naprawił mi PC nie wiem co zrobił, ale wiem że było wszystko dobrze przez 1 dzień. Myśle ze Windows XP Professional x64 sie kłania. Niestety można go kupić (teraz) tylko w wersji angielskiej, polska wersja bedzie dostepna dopiero w maju 2006r.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 20:45 

Ten windows ma jakies oznaczenie x64? No pytam sie bo zamawiam identycznego kompa jak ty, tyle ze athlona64 3200+...

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 22:13 

keicaM napisał(a):
Ten windows ma jakies oznaczenie x64? No pytam sie bo zamawiam identycznego kompa jak ty, tyle ze athlona64 3200+...

Ten windows nazywa sie dokładnie windows xp professional x64. Jest on jak sama nazwa wskazuje 64 bitowy. Powiem tak, mysle ze te procesory z seri 64 sa na obecne czasy "za nowe" tj. nie ma jeszcze tylu programow na platforme 64bit co na 32, prawde mowiac jaest ich BARDZO mało. Jeśli kupujesz nowy pecet tylko do gierek to gry beda chodzic tak samo jak na 32bitowym albo nawet gorzej.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 22:18 

QRWA RAMZES NIE PI***** GŁUPOT!!!!!
Te procki juz byly jakis rok temu!!! To nie jest jakas ultra noweczesna technologia po prostu to sa 2 polaczone procesory (1 na 2).
Wiec nie mow ze sa takie nowoczesne!!! Po prostu twoj sprzet sie "gryzie ze soba"!!!

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 22:19 

Ramzes napisał(a):
keicaM napisał(a):

Ten windows nazywa sie dokładnie windows xp professional x64. Jest on jak sama nazwa wskazuje 64 bitowy. Powiem tak, mysle ze te procesory z seri 64 sa na obecne czasy "za nowe" tj. nie ma jeszcze tylu programow na platforme 64bit co na 32, prawde mowiac jaest ich BARDZO mało. Jeśli kupujesz nowy pecet tylko do gierek to gry beda chodzic tak samo jak na 32bitowym albo nawet gorzej.

Na 32-bitowym WinXP A64 też sobie całkiem dobrze radzi

Skończcie ten offtopic

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 22:56 
Moderator forum

Dobrze dzieci, nie umiecie się zachować i udzielić konkretnej rady zainteresowanym ? Zabieram Wam zabawki.

Od tej chwili macie etykietę.

Każde Wasze kolejne podobne, bezsensowne off-topicowanie będzie natychmiast kasowane.

Mam dosyć ciągłego upominania.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2