Teraz jest 26 lis 2024, 12:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 lip 2005, 22:05 

Witam
Otóż problem na tym, ze od paru dni, a zasadzie o momentu zainstalownia patha 1.02, wejscie na jakikolwiek serwer konczy sie komuniktam, ze dany serwer nie pozwla na przylaczenie jesli gra jest zmodyfikowana, przywroc do pierwotnej wersji. Co jest grane?!
Jedyne modyfikacje to zmiana ustawien grafiki, dzwieku i sterowania, no i path kilkakrotnie instalowany, a dvd w napedzie. Nawet na nasze serwery mnie nie wpuszcza.
Straciłem juz wszelka nadzieje, moze ktos zna problem.
qzdr

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 22:19 

http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=11017

Czyli reinstalka
PS. ,a dla sprawdzenia czy masz orginał pod cyferki i literki na tylnej okladce instrukcji znajdujace sie na białym tle. wyslij najlepiej na PM'a
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:(

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 22:31 

:lol: :lol: czemu jestes taki samolubny :P pozatym ja tez chce sprawdzic czy ma orginal...... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 22:55 

Zastanawia mnie dlaczego uważacie, że nie mam oryginalne wersji gry, ciekawe.
Dzieki za wykazane zainteresownie problemem, jak sie okazuje reinstalka nie zawsze pomaga, ale sprawdze.
qzdr

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 23:20 

toz zartuje mnie tam wisi czy masz orginal czy nie tylko tu na forum se wymyslili "zasady" itp.... ja przez pewien czas gralem na piracie ( bo jak sie okazauje nie wszyscy maja tak kase itp... oczywiscie tez chcialem przetestowac jak bedzie chodzic pelna wersja 8) :D ) ale potem tak mi sie gra spodobala ze ja kupilem ... pozatym czesto pirackie cd-kay sa uzywane wiec lepiej miec orginal :) :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 13:18 

miałem tosamo, portpsotu patch źle się zaisntalował, pamietaj że przed instalacją patcha musisz meić minimum 1gb na dysq wolne.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 22:01 

Przeinstalowałem giere, no niby sie poprawiło, sprawdzałem na 3 serwarach i z każdym razem sie połączyłem, ale grać się nie da. Okazało sie, ze w pewnych momentach przestały się wyświetlać teklstury tj. znikają budynki, pojazdy, otoczenie itp. mam juz serdecznie dosc tej gry. Dooma3, poszedł bez problemów, HL2 poszedł bez problemów, czy to single, czy multiplayer. Z BF2 mam same probelmy, od początku. Kompletne dno. Chcac zagrac siedze godzinami przed kompem, dla kogo jest ta gra. W Q3 wystarczą 3 klikniecia i juz gram.

Moj sprzet:
Abit IC7G, P4 2800GHz, R9800Pro, 1GB RAM Dual, SATA Raid0 160GB
Nic nie krecone, modyfikowane, odblkowywane itp.

qzdr

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 22:07 

Lol dont cry każdemu znikają tekstury na duze dystanse nie widzisz tekstur pojazdów i ludzi i niektórych budynków.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 22:08 

a masz najnowsze stery?

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 22:28 

Sterowniki są aktualne, Catalyst 5.7, procek to jasne, że chodziło mi o MGz, a efekt zanikania tekstur, o którym pisze, wczesniej tj. przed instalacja poprawek nie wsystepował tzn. efekt jest taki, że stoje przy budynku, odrwacam sie, powrót, budynku nie ma, krok do przodu, budynek jest. W podobny sposób zanikaja inne elememnty mapy.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 23:01 

emes napisał(a):
efekt jest taki, że stoje przy budynku, odrwacam sie, powrót, budynku nie ma, krok do przodu, budynek jest. W podobny sposób zanikaja inne elememnty mapy.

ha! toż to wallhack cziterze :P
Odinstaluj stery od grafiki programem ati i zainstaluj najnowszego catalysta jeszcze raz.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 23:31 

hmm szczerze powiedziawszy to nie bardzo rozumiem. Mam odinstalowc sterowniki do karty graficznej i zainstalowwc na nowo, ale "wallhack cziterze" jest niezrozumiałe. Zostałem juz posądzony o to, że mam pirata, ciekawe o co tym razem chodzi.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 23:39 

emes napisał(a):
ale "wallhack cziterze" jest niezrozumiałe. Zostałem juz posądzony o to, że mam pirata, ciekawe o co tym razem chodzi.

Chyba nie wyczules lekkiej ironii w glosie (pismie :) ) nGc...

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2005, 09:48 

Odpowiedzi nGc nie ma, a szkoda.
Cziter to rzecz najprosciej ujmujac, gracz używajacy kodów, a wiec modyfikujacy giere.
Z wyjątkiem dopuszczalnych zmian w ustawieniach grafiki i sterowaniu, nic wiecej nie zmieniałem.
Mając problem z gierą zadałem pytanie na forum dot. tej gry w dziale "Problemy", w odpowiedzi najpierw posądzono mnie o piractwo, a później, że jestem cziterem.

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2005, 13:29 

ehhh toz to byly zarty :?:? strasznie powazny jestes :? ... przeinstaluj gre i mosi byc ok :?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2