Ziemniaczek napisał(a):
Oj bajki bajki na dobranoc dla małych dzieci opowiadasz nie umiesz strzelać a nie. Ja zdjołem snipera kiedy on mnie nawet nie widział. Bo nie strzela się strzał strzał strzał strzał tylko strzał 2-3 sekundy przerwy strzał 2-3 sekundy przerwy i znowu strzał wtedy pociski nie mają rozrzutu.
I po co piszesz rzeczy oczywiste ? Chyba rozumie się samo przez się, że nie staramm się dorównać pełnemu automatowi ??? Jeśli byś dokładniej przeczytał, bądź przeczytał ze zrozumieniem

to bys zrozumiał, że trudniej jest celnie strzelać z L85A1 niż M16. Nie napisałem, że niemożliwe jest upolowanie snajpera z L85A1 tylko trudniej. Pozatym popróbuj, postrzelać z różnych pozycji w ten sam punkt z tej samej odległości z obu broni a nie piszesz o swoich odczuciach w czasie walki. Ziemniaczek ty grasz pod tym samym nickiem w BF2 ?
rogI napisał(a):
Learning2kill

Blagam... Pograj troche, a nie przychodzisz od razu na foroom i wylewasz swoje zale. L85A1 na celowniczku jest bardzo celna, ale zadaje mniejsze obrazenia niz M16A2. Pocwicz, a jestem pewien, ze do tego dojdziesz

[/list]
A po czym wnioskujesz, że już trochę nie gram ? To były moje obserwacje/uwagi a nie żale.
Pozatym drażnią mnie ludzie co sie stroją w piórka fachowców więc poszukałem i znalazłem to
http://www.sodabob.com/3DGames/BF42/bf2weapons.asp?MenuID=9