Teraz jest 5 kwi 2025, 11:15

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 108 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 21:06 

a nie lepiej zamówić ze strony: http://www.saitek.pl/sklepsaitek/ :wink: ja latam na tym drugim i jest spoko nawet go jeszcze nie kalibrowałem :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 21:22 

A komputroniku evo za 140zl a w saiteku za 159 i to na promocji? Dziwne?

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 22:01 

Lailonn napisał(a):
to ewenement. Wydam wiecej na joya dla samego heli niz cala gra mnie kosztowac bedzie :D Thx za rady
Jeżeli zamierzasz używać joy'a tylko do BF'a to Evo może być małym Overkillem, ja używam Evo, ale latam na symulatorach, jakbym miał kupować joy'a do strzelanek, to wziąłbym raczej Saiteka ST-290 ja go nazywam "Baby Evo" jest tak samo precyzyjny, tak samo niezawodny, jedyna różnica to brak 4 przycisków + 2 shift na podstawie, a kosztuje połowę tego co Evo.

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 22:04 

o witam, kogo ja widze ;]
NIe gram w symulatory bo bez joy'a sie nei da. A nigdy nie mialem powodu by go kupowac. Zreszta wole kupic raz a dobry niz 2x slabszy :P A co do symulacji to juz ogladalem sie za takowymi. kto wie ;]

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 22:21 

Witam, witam, wiem, jest mnie wszędzie pełno :D

Jeżeli myślisz nad symulatorami i masz zamiar się za nie zabrać, to Evo jest w tej chwili najlepszym wyborem w przedziale cenowym do 400zł, potem są już HOTAS'y i produkty firmy CH (morderstwo na portfelach to ich specjalność - sama wajcha kosztuje u nich 500zł :D ), np. połowa ludzi latających w Sturmovika w Polsce lata na EVO, reszta katuje droższe X45 i X52, albo kupiła joystick TM, lub Logitecha (boże broń) zanim Evo się pojawił

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 11:14 

Spoko Reklama dla Saiteka :wink: Ale wiesz za 500 zł to ja bym sobie JOya nie kupił nie ma Ch%^&% :lol:. Jakby kosztowało polowe z tego to bym sie zastanowił :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 16:26 

Powinni mi płacić za pisanie takich rzeczy ;)

Wiesz, 500zł za Joy'a... jak ktoś ma hopla na punkcie latania i chce mieć precyzję i niezawodność, to jest w stanie wydac nawet te 600zł na X52 gdzie ma wajchę i przepustnice, a w drąg ma zamiast zwykłych potencjometrów fotoczujniki.

Osobiście gdyby mnie było stać, to bardzo chętnie kupiłbym np TM HOTAS Cougar - joy + przepustnica, cale wierne repliki sterów F-16 za 1200 zł i dołożyłbym do tego zamiast potencjometrów układ mierzący przyłożoną siłę za 300Eu i do kompletu orczyk za 220Eu

Ale to juz trzeba lubić łatać wirtualnie, do strzelanek nie ma taki zestaw większego sensu, bo nie wykorzystuje sie zbyt wiele z możliwości dobrych joy'ow.

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 16:57 

No wlaśnie ale za Ch%^ juz napewno bym nie dał za jedno urzadzenia 330eu :D to musiało by miec Autopilota chyba :>. Znajda sie napewno tacy cos dadza te 600 zeta za x52 ale moim zdaniem to nie ma sensu.

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 23:20 
Oldboy Battlefield.pl

a mozebyscie tak na gg poszli sobie? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2005, 20:08 

ja saiteka cyborg evo kupilem za 99zl w mediamarkcie

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 10:22 

Zreanimuje troche temat bo sam jestem na kupnie joya (od zawsze miałem manetkę i nie mogę się do mychy przyzwyczaić)
na razie największe szanse ma ten apollo (cena, nie jestem aż taki pro żeby ładować kasę w joya za 200zł) ale on ma tragiczną po prostu przepustnice

swego czasu miałem przez chyba 3 lata coś takiego
http://www.joystickreview.com/spectravi ... antom2.asp
i powiem wam że nigdy później nie widziałem joya z tak dobrą przepustnicą, co prawda nie ma skręcanej łapki ale w BFie nie działa grzybek więc stery kierunku dałem na grzyba, tak samo jak dopalacz i coś tam jeszcze, przycisków wystarczyło na działko rakietkę, zmiane trybów i flary czyli w zasadzie tylko katapultę miałem na klawie ;)
niestety joy po przeprowadzce został u brata i od tego czasu miotam się co by tu przynajmniej tak dobrego kupić

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 10:37 

Czlowieku czytaj Posty najlepsze sa : Saitek Cyborg Evo za 150 i ten Apollo jakis tam za 50 zeta :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 11:26 

A tak wracajac do joyow....jak juz muwilem kupilem jakies 4 miechy temu joya Apollo Typhoon FX JS-213 za 70zł...wczoraj poszedłem w sprawie karty do jednego ze skelpów komputerowych i patrze....dokładnie taki sam joy(wszystko co do jednego szczegółu) tyle że widnieje na nim napis TRACER - LOOOOL - i był w cenie 40zł...moze mi ktos to wytlumaczyc???

miro

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 16:02 

Tak samo jak Hatysz Kupil za 99 Cyborga a u mnie po 149 sa ;/
Poprostu zalezy od sklepu i producenta.No i Miasta wiadomo ze nie bedzie kosztowac tyle Saitek w Rzeszowie co w Warszawie no chociaz moze bo to elektronika :wink:

PostNapisane: 29 sie 2005, 12:59 

phobos123 napisał(a):
Chciałem troche polatać sobie , jojstic ktory mam ma juz kilka lat nie ma przepustnic zwykły z 4 przyciskami. Nie wiem czy to jego wina ale podczas lotu jest zbyt czuły , nawet mały ruch powoduje obrót samolotu.

Czy da sie cos z tym zrobic , jakos wykalibrować.

ps. Ktos z was lata samolotem za pomoca klawiatury?

A może masz joystick cyfrowy a nie analoga? Wtedy masz takie "cpyknięcia" przy poruszaniu wajchą...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 108 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2