Teraz jest 4 mar 2025, 06:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 14:02 

"konkretniej poproszę - szczególnie do BF42 i BF:V " - nie jesteś dla mnie żadną gwiazdą żebym ciebie i twoje wypowiedzi trzymał w pamiętniku.
Twoje zdanie jest od początku jasne i ja to rozumiem. Gdybym sam oszukiwał w grze też moje zdanie w tej materii było by jasne.
I jeszcze jedno - nie lubie ciebie :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 15:11 

no to teraz uraziles jego dume ;P Prawda jednak jest, ze jesli sie cos komus zarzuca to nalezy dac tego dowody a nie tylko "tak bo tak"

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 15:11 

w tym wypadku to jest "tak bo cie nie lubie"

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 16:04 

Luzik - nie jesteśmy w sądzie. Po co mam cokolwiek udowadniac jeśli sam [Night]MaX oficjalnie mówi/pisze, że statystyki ma w d...pie. Zapytajcie się go o to to sam wam powie. Ja nie mam nic do tego co u Maxa siedzi w :lol: powiedzmy - piszczy w trawie, chodzi o to że było by miło szanować innych a raczej szanować siebie nie krzywdząc innych.
[Night]MaX jest członkem elitarnego/dobrego/znanego klanu i dla niego najprawdopodobniej najistotniejsza jest drabinka w CB a nie jakieś statystyki ale to nie jest powód żeby traktować z góry tych, którzy o za swoje pare marnych punkcików biegają z wirtualnym C4.

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 16:35 

o czym jest ten topik właściwie ? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 16:45 

O pracujących na czarno :lol:
I o niektórych, gentelmenach co taki styl zarobkowania pochwalają a przynajmniej nie dyskredytują.

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 22:25 
Oldboy Battlefield.pl

look napisał(a):
o czym jest ten topik właściwie ? :lol:

who cares :?: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 23:52 
Moderator forum

look nie wiem ale fajnie się w nim pisze :lol:

groszeka powiem ci ze chyba jednak się nie bardzo martwię :) tym ze mnie nie lubisz takich jest tak wielu ze przestałem ich liczyć - zresztą zawsze mowiłem ze jestem cham i dobrze mi z tym w życiu :)

Lailonn - nie uraził :)

co do "przekrętów" groszek to słyszałem ze siedziałeś w pierdlu za kradzieże komórek... wprawdzie dowodu nie mam ale mowił mi o tym kumpel kumpla który słyszał to od swojej ciotki .... ponieważ cię nie znam więc nie chciało mi się tego sprawdzać ale w sumie podać na forum mogę no nie ?

a co do statsienia to może mi powiecie co wam da pisanie na forum pl ? macie screeny piszcie do EA bo wiem ze kasowali konta takim agentom a pisanie po raz setny na temat który i tak będzie powrcał jak bumerang jest totalnie bez sensu.

Ostatnio edytowano 4 sie 2005, 11:03 przez [Night]MaX, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 08:30 

[Night]MaX napisał(a):
pisanie po raz setny na temat który i tak będzie powrcał jak bumerang jest totalnie bez sensu.

I to z różnych przyczyn.

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 12:18 

[Night]MaX napisał(a):
co do "przekrętów" groszek to słyszałem ze siedziałeś w pierdlu za kradzieże komórek... wprawdzie dowodu nie mam ale mowił mi o tym kumpel kumpla który słyszał to od swojej ciotki .... ponieważ cię nie znam więc nie chciało mi się tego sprawdzać ale w sumie podać na forum mogę no nie ?

Hehehe, sedno :twisted: ...
Ale cóż; kolega groszeka ma proste motto życiowe:
Kod:
krzywo, prosto - aby ostro

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 12:29 

Rozumiem, ze po pewnym czasie doświadczania tego na własnej skórze można popaść w swego rodzaju znieczulice, ale dla wielu nowych graczy których stycznośc z BFem zaczęła się własnie od tej części gry podobna sytuacja nie jest do końca zrozumiała. I bynajmniej nie mówię tutaj o szeroko pojęstym statsiarstwie bo dobry statsiarz, przynajmniej w moim osobistym mniemaniu jest równie niezastąpiony jak skuteczny kamper. Natomiast to nad czym trudno mi jest przejść do porządku dziennego to wypaczony obraz samej gry, własnie przez podobnego rodzaju kwiatki których przykłady przytoczone zostały na początku tego tematu. Piszę to bo wydaje mi się, że to od nas samych zależy w jakiej atmosferze będzie się nam razem grało i publiczne przyzwolenia na tego typu rzeczy jeszcze bardziej zachęcą co poniektórych niezrzeszonych graczy do utrwalenia własnie takiego a nie innego obrazu multiplayera w tak specyficznej grze jaką jest BF :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 12:45 

Mimo wielu obaw, że to jednak walka z wiatrakami, podpisuję się obiema rękami pod tym, co napisał Ice.
Może choć jedna-dwie osoby zechcą przeczytać te słowa ze zrozumieniem i dadzą im one do myślenia - a jeśli tak, to już będzie sukces.

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 13:40 
Moderator forum

Gra się chyba dla przyjemności grania i raczej większą satysfakcję sprawia udana akcja na flagę czy multi frag, niż to, że ci dadzą jakiś medalik w formie obrazka. Zauważcie, że wątki o graczach walących sobie staty są regularnie zakładane i gówno z nich wynika, bo dalej widać opisywanych graczy na polskich serverach i jakoś tam nikt na to nie reaguje. Zresztą co tu dużo pisac, jeśli przeszkadza taki "osioł" to macie narzędzia w postaci komendy KICK tam pokażcie swoją solidarność a nie tu wylewając żale.

Każdy server ma jakiegoś admina, w czym problem zapytać kto jest adminem, pogadać z nim i ładnie poprosić o "bananka" dla delikwentów ...jakieś screeny wrzucic .......ale łatwiej pomarudzic na forum i liczyć, że ktoś inny to załatwi prawda ?.

I to jest sedno sprawy z której się nabijam !!! nie z tego, że ktoś statsi - paniali ?

na dobry początek:

EA POLSKA | Aster BF2 Ranked Server - admin Piasecznik danych szukać na http://www.enclave.pl
.pl |KGW| BF2 @ GamesNET.pl - admin Raix danych szukac na http://www.games.bmj.pl/dc

jeszcze podpowiem ze obydwaj są do spotkania na forum.

Groszek już rozumiesz czy jeszcze jaśniej ci to napisać ?

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 14:08 

[Night]MaX brak mi na ciebie słów. Omijasz sedno sprawy i wplatasz w tekst jakieś historyjki o telefonach i ciotkach czy wójkach. Nie musisz nikomu dawać rad a Piasecznika większość osób z forum zna.
Temat jest o przekrętach a że jesteś w/g mnie obrońcą przekrętów zweryfikujmy to w najprostrzy sposób.
1. Czy w/g ciebie statystyki w grze są ważne ?
2. Czy nabijałeś kiedykolwiek punkty nie zgodnie z obowiązującymi na większości serverów zasadami etyczno-moralnymi ?

Nie widzę sensu w szukaniu dowodów czy czegokolniek bo [Night]MaX nie jesteś tu oskarżonym. Chodzi mi tylko o to, że twoje wypowiedzi w tym temacie są niewiarygodne bo twój stosunek do sprawy jest z góry określony.

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 14:42 

Ja wiem czy tylko gorzkie żale, może jednak cos więcej. Biorąc pod uwage upublicznienie takich informacji zawsze można bowiem liczyc jak nie rehabilitacje ów delikwenta to przynajmniej na jakieś konsekwencje choćby w postaci omijania podobnych rodzynków podczas procesów rekrutacji. A to wydaje mi się juz byłoby pewnym utrudnieniem i dawało właśnie co poniektórym do zastanowienia. Tak więc co by nie pisać póki takie marudzenie ma miejsce póty jeszcze nie jest tak żle i wcale nie trzeba od razu rzucac banami ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2