Teraz jest 12 sty 2025, 17:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 247 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 16:18 

Madrian widze, ze nawet bezposrednia wypowiedz w twoja strone nie skutkuje :D Juz pare osob napislao, ze jpy'a czulosci sie nie da zmienic. IMO to blad, ktory zostanie naprawiony w tych 140 innych z 1.03 ;] Jakby zmniejszyc czulosc heli to joyem by sie latalo bardzo wygodnie.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 16:49 

Ziemniaczek
Stateczniki poziome z przodu? Chyba chodziło ci dodatkowe usterzenie typu kaczka. Teraz to CHYBA w prawie każdej wersjo rozwojowej SU27 je montują.
Dla zinteresowanych:
http://www.strategie.com.pl/dzial/zbroj ... rtykul/235

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 16:55 

No sorry :P mały błąd w nazwie :P

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 18:53 

Lailonn napisał(a):
Madrian widze, ze nawet bezposrednia wypowiedz w twoja strone nie skutkuje :D Juz pare osob napislao, ze jpy'a czulosci sie nie da zmienic. IMO to blad, ktory zostanie naprawiony w tych 140 innych z 1.03 ;] Jakby zmniejszyc czulosc heli to joyem by sie latalo bardzo wygodnie.

w takim razie mój Joy ma wysoki poziom autosugestii, bo po zmianie ustawień czułośći , latanie zmienia się radykalnie. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 20:18 

najwidoczniej bo to co ja powiedzieli rowniez wieloletni gracze bfa od zawsze uzywajcy joy'i :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 10:46 

Mam prośbę mam joya Logitech-a 3D extreme ale za chiny ludowe nie mogę w ustawieniach przypisać stery kierunku i wogóle mi nie chce działac w BF2 a joy działa na innych symulatorach wiec musi być sprawny?
PLS help me? :(

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 12:05 

Mordoklej napisał(a):
jak ktos nam na ogon wejdzie to mile nie jest.. trwa zazwyczaj dlugo no a jak nas zirytuje to wyskakujemy nad naszym pasem startowym i bierzemy nowy samolot :twisted:

Ło bosz! Bailerzy wjeżdżają do BF2. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 12:17 

A jak :twisted:

No lecac J-10, F-35 i Mig-29 nie ma potrzeby bo ogona latwiej sie pozbyc poza tym ogon nie przeszkadza :wink: .Ale jak sie lata czyms ciezkim i gosc jest calkiem dobry i uparty i nam siedzi na ogonie mysliwcem przez polowe czasu mapy to mozna sobie wysiasc na moment i zlapac nowy swiezy samolot i pozbyc sie ogona.. A co nie mozna? Nie wiedzialem zeby bylo to zabronione :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 12:32 

Mordoklej napisał(a):
mozna sobie wysiasc na moment i zlapac nowy swiezy samolot i pozbyc sie ogona.. A co nie mozna? Nie wiedzialem zeby bylo to zabronione :lol:

jesli Ty jestes dobry i gostek jest dobry, to w czasie poscigu uciakajacy ma szanse bombardowac pozycje wroga, a goniacy leci tam gdzie uciekajacy, wiec mozesz go prowadzic, gdzie chcesz, czyli... na ziemi maja przez jakis czas spokoj z atakiem z powietrza,

bombami sterowanymi laserem, ktos kto ma pojecie o lataniu i ma ping ponizej 70-80ms, moze skutecznie, niemal w 100% trafiac w cel.

poza tym jak wysiadziesz to mozesz nie miec okazji przez dlugi czas wsiasc do nowego samolotu, rozwalanie samolotow na pasie to tez nie jest jakis wielki problem.

uwazam, ze wyskakiwanie z samolotu, bo ktos Cie goni, nie jest gra w TEAMIE i nie powinno miec miejsca...

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 14:13 

Mordoklej napisał(a):

No lecac J-10, F-35 i Mig-29 nie ma potrzeby bo ogona latwiej sie pozbyc poza tym ogon nie przeszkadza :wink: .Ale jak sie lata czyms ciezkim i gosc jest calkiem dobry i uparty i nam siedzi na ogonie mysliwcem przez polowe czasu mapy to mozna sobie wysiasc na moment i zlapac nowy swiezy samolot i pozbyc sie ogona.. A co nie mozna? Nie wiedzialem zeby bylo to zabronione :lol:

oj ja niechce nic mówic ale na jkich servach grasz skoro ogona łatwo się pozbyć?? ehhh wiesz jak wejdzie gościu co grał wczesniej 2 godzinki w bfa i umiesz mu uciec to niema co sie chwalić?? właź na jakieś dobre servy ze znanym xywami i tam jak komuś uciekniesz to nie jest źle.

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 17:44 

jestem poczatkującym pilotem samolotów narazie jestem na etapie "crash testów" (helikoptery opanowalem juz prawie perfekcyjnie) i nie wiem jak się bombarduje tzn. na jakich klawiszach??

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 17:54 

Martins napisał(a):
jestem poczatkującym pilotem samolotów narazie jestem na etapie "crash testów" (helikoptery opanowalem juz prawie perfekcyjnie) i nie wiem jak się bombarduje tzn. na jakich klawiszach??

F i spust :D

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 22:35 

ZwieRZak napisał(a):
oj ja niechce nic mówic ale na jkich servach grasz skoro ogona łatwo się pozbyć?? ehhh wiesz jak wejdzie gościu co grał wczesniej 2 godzinki w bfa i umiesz mu uciec to niema co sie chwalić?? właź na jakieś dobre servy ze znanym xywami i tam jak komuś uciekniesz to nie jest źle.

Nie.. po prostu gdy leci sie "mysliwcem" ogon nie jest takim zagrozeniem i mozna bujac sie z nim cala mape, zrzucac drobne bomby i trzymac uwage wrogiego samolotu na sobie.. nie problem. I jak jest dobry pilot to nie jest latwo zgubic, aczkolwiek wciaz rakiety ktore on posiada sa malym zagrozeniem dla mysliwca.. dzialko malo skuteczne :roll: Poza tym rzadko ktory dobry pilot ma ochote tracic czas na uganianie sie za mna i po pewnym czasie odpuszczaja bo jedyny efekt jaki osiagnac moga jest przeszkadzanie w zrzucie moich bomb :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 22:52 

olli napisał(a):
Martins napisał(a):

F i spust :D

może to glupie pytanie (napewno) ale gdzie jest spust?? (kompletnie sie nie znam na samolotach BF2 :D) i to sie naciska razem czy któryś szybciej?

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 22:59 

Martins napisał(a):
może to glupie pytanie (napewno) ale gdzie jest spust?? (kompletnie sie nie znam na samolotach BF2 :D) i to sie naciska razem czy któryś szybciej?

nie no chlopie spadlem w krzesla pod stol z wrazenia ;)

spust - klawisz pod ktorym masz zdefiniowany strzal !!!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 247 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2