Teraz jest 4 mar 2025, 02:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 17:50 

Staty zapisuje pod koniec rundy lub jesli gralo sie przez iles minut (wywiad z tworcami byl - tam jest dokladnie ile tych minut trzeba przesiedziec - niestety nie pamietam dokladnie)

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 20:33 

KFC-PL napisał(a):
jest pewien problem z zapisywaniem odznak i punktów bo jeżeli wyjdziesz z gry przed końcem rundy to nic ci się nie zapisuje co w niej zdobyłeś (niestety).. żeby ci zaliczyło musisz dotrwać do końca bitwy.. młodszego kaprala sam zdobywałem z 5razy bo wychodziłem przed końcem rozgrywki i mi nie zapisywało :(

A ja czasem wychodziłem jak miałem dużo punktów :\, bo mi się już mapka, grana enty raz, znudziła albo RAM się skonczył i przycinało ostro :(.

Herman_1889 napisał(a):
Staty zapisuje pod koniec rundy lub jesli gralo sie przez iles minut (wywiad z tworcami byl - tam jest dokladnie ile tych minut trzeba przesiedziec - niestety nie pamietam dokladnie)

No dobrze by było jakbyś sobie przypomniał albo linka do tego wywiadu zapodał, bo nie bardzo wiem o jaki wywiad Ci chodzi :D.

Ostatnio edytowano 4 sie 2005, 20:36 przez fOrTy_7, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 20:36 

ja zazwyczaj wychodze bo mój net zaczyna się popisywać pingiem 600 :?

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 00:27 

Probowalem znalezc ale nic z tego

Na wywiad trafilem przypadkiem przegladajac forum (to lub angielskie jakies) w temacie wymagan medalowych.
Watek byl o tym jak to do konca nie wiadomo co trzeba na medal zrobic i ze EA games nas olewa nic nie mowiac. Pod tekstem link do wywiadu w ktorym co druga odpowiedz czlowieka z EA to "its up to community to find out" czy cos w tym guscie.

Nie powiem ci konkretnie ile minut mowil ze siedziec trzeba. Moglbym jakas liczbe strzelic ale pewien nie jestem wiec zostawie jak jest.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 02:34 

ja nie rozumiem jednego.. po co wam te wiadomosci kiedy medal sie zdobywa .. kiedy odblokowuje sie bron .. kiedy beretki i tym podobne *********.....

GRAJCIE po prostu... robcie zgrane teamy.... odwaznie walczcie.. nie bojcie sie zginac.... grajcie zespolowo i z poswieceniem.... a beretki.. medale... punkty i tym podobne badziewia same wpadna....

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 08:56 

zlomik napisał(a):
ja nie rozumiem jednego.. po co wam te wiadomosci kiedy medal sie zdobywa .. kiedy odblokowuje sie bron .. kiedy beretki i tym podobne *********.....

GRAJCIE po prostu... robcie zgrane teamy.... odwaznie walczcie.. nie bojcie sie zginac.... grajcie zespolowo i z poswieceniem.... a beretki.. medale... punkty i tym podobne badziewia same wpadna....

jak bys poczytal wczesniejsze topiki to bys wiedzial ze kochamy statsic :P (nie wszyscy oczywiscie)

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 10:19 

Dla mnie ten medal nie ma żadnej wartości (w grze oczywiście :wink: ), więc dziwię się, że niektórzy aż się podkładają żeby go zdobyć :shock: Bezsens...

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 11:10 

ja też nie wiem po co komu taki medal.... przecież to nie duma tylko odznaka wielkiej lamy... w sumie to ja w ogóle nie gram dla medali tak przy okazji zdobywam podczas dobrej zabawy

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 11:40 

No ja nie gram dla samych medali i odznak, chodź fajnie jak się jakąś zdobędzie. Natomiast punkty odzwierciedlają zgranie team'u, jak wiadomo sam bitwy nie wygrasz. Kiedy team'owi słabo idzie co znaczy, że jest słabe zgranie i zazwycaj z takiego serwera wychodze. Dla mnie nie jest istotna wygrana; byle się fajnie, zespołowo grało :D.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 11:54 

Racja... a jeżeli ktoś chce pokazać jaki to on jest deobry to niech pochwali się właśnie k/d ratio i wtedy mozna powiedzieć jak kto gra

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 12:31 

Fakt zbieranie kapsli do madrych rzeczy nie nalezy. Nie widze jednak nic zlego w zagraniu raz na jakis czas jednej mapki z zamiarem ubicia n ludzikow pistoletem/nozem - fakt czasem jest to nieproduktywne ale ludzie dajcie na luz. Gram w to juz grubo ponad 100 godzin wiec ta godzina urlopu mi sie nalezy.

Poza tym wiekszosc odznaczen mozna zdobyc grajac team playowo. Nawet takie glupie odznaki za przesiedzenie w TOW czy stingerze (wez commandera - i tak nim sie nie biega). Co do zdobywania purpurowego serca specjalnie, zostawiam to dla hardcorowcow. Zero przyjemnosci z tego bym mial ja i ludzie ze mna grajacy wiec sobie odpuszcze.

Pozdrawiam Herman

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 13:41 

Purpurowe Serce oznacza, że byłeś wystarczająco cwany, żeby przemyśleć plan, wystarczająco głupi, żeby go wypróbować i na tyle fartowny, żeby przeżyć. :P

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 13:50 

chyba żeby nie przezyc :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 14:53 

lkasprzak napisał(a):
Dla mnie ten medal nie ma żadnej wartości (w grze oczywiście :wink: ), więc dziwię się, że niektórzy aż się podkładają żeby go zdobyć :shock: Bezsens...

fajnie go miec jako blyskotke,ale jako tako to hmm niezacvhwyca mnie jego jak to powiem sposob zdobycia,niedlamnie,a moze ktos inny powie jak zdobyc inne medale,bo serduszko to juz wiemy :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 18:48 

a ja wam powiem jedno..
wczoraj na Kubra Damie.. wpakowalem do BH ludzi z ktorymi gram od wielu dni na servie... sprawdzonych... konsekwentnych... sluchajacych moich polecen ( chocby nie wiem jak byly glupie ), odwaznych... godnych podziwu.... godnych zaufania .... i co najwazniejsze bezklanowych ( nie maja much w nosie :P ) po prostu super sie z nimi gra... wydalem polecenie by byli mechanikami.. a ja jako pilot wzialem medyka... i rozlozylismy Kubra Dam na lopatki... a przy okazji wkleila mi sie belka za odwage czy cos takiego... nawet nie mam pojecia dlaczego... Po prostu swietnie sie bawilismy latajac od flagi do flagi a zdjac nas mogli tylko piloci kamikaze ktory pakowali sie celowo chyba w nas :) ( gratulacje dla pilotow za odwage... to im sie naleza odznaki :D:D:D )
A dzisiaj znowu ze mna latali zanim nie zostalem zbanowany na serverze EA polska.. ktory prowadzi piasecznik ponoc ( ale to dostalem bana chyba za rozwalenie niechcaco smiglowca i mimo ze nikt z moich mnie nie ukaral zsumowalo mi TK :( ale coz.. widocznie zasluzylem ) kilku tez dostalo beretki.. mysle ze nasz team staly jest swietny mimo ze bezklanowiczow ( bo klan nam do szczescia tak na prawde niepotrzebny )

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2