Teraz jest 4 mar 2025, 07:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 114 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 18:33 

:) odnosnie pana ubisoft tez mialem wczoraj wieczorkiem okazje z nim chwilke pograc,co prawda w jednym teamie le i tak,gosciu pozostawia wiele do zyczenia:),jego poziom inteligencji hmmmm pozostawiam bez komentarza

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 18:45 

Staty pana Universum: http://www.got3n.com/player.php?pid=xXx-Ubisoft-xXx

Bardzo ciekawe :shock: :shock: :shock: :shock: zwróccie uwage na liczbe srebrnych gwiazd :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 18:51 

15 to taka dziwna ilosc? sam mam 23 i 16 zlotych i to w 6x krotszym czasie niz pan uniwersum...

Ostatnio edytowano 5 sie 2005, 18:53 przez Lailonn, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 18:52 

Lailonn napisał(a):
15 to taka dziwna ilosc?

O w morde, x jako 1 mi sie pojawiło przed oczami przez chwile, sry :D

dużo ma Revivów za to :roll: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 20:56 
Maskotka BF.pl

Total Kills 2762
Kill Sreak 14
Total Deaths 5189

niezły jest koleś, od dzisiaj będzie moim idolem :lol: koleś jest cienki, a ma wyższy stopień niż ja, muszę więcej grać na rankingowych, zamiast czas na serwie klanowym marnować :lol:

co do gry klanowiczów na serwerze:
pamiętam taką sytuację, gdy razem z kolegą z klanu lataliśmy razem heli na mapce Daqing Oilfields - ja gunner, Pepelu - pilot. Nie byliśmy jedynymi, którzy chcieli latać heli i w pewnym momencie pan z klanu BAD BOYS (kurcze, nie pamiętam nicka, ale nazwa klanu chyba taka albo coś w tym stylu) pierwszy dobiegł do heli i wsiadł razem z kumplem, a ja nie zdąrzyłam.. kumpel wyszedł z heli żeby oddac go kolesiowi - co ciekawe... koleś zwrócił nam tego heli i pobiegł do innego :) Za to wielkie thx :D Szkoda że takie zachowanie jest tak rzadko spotykane...

Zgadzam się z tym, że każdy klanowicz powinien zwracać większą uwagę na swoje zachowanie i starać się świecić przykładem dla innych graczy - w końcu reprezentuje nie tylko siebie, ale cały klan, a to zobowiązuje...

co do klanu Px2 - mimo tamtej gafy chłopaki przyznali się do błędu i przeprosili za swoje/kolegi zachowanie... a niewielu na tej scenie było zdolnych do takiego czynu...
Witamy na polskiej scenie BFa chłopaki - gl & Have a lot of Fun :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 21:08 
Moderator forum

Potwierdzam że z panami z Bad Boys gra się bardzo przyjemnie. Jeżeli jest okazja warto się dołączyć do ich składu. Jak widać "nowe" klany nie potwierdzają w większości obaw "starych" graczy i można się z nimi fajnie bawić. To cieszy.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 21:56 

Hynol napisał(a):
Potwierdzam że z panami z Bad Boys gra się bardzo przyjemnie. Jeżeli jest okazja warto się dołączyć do ich składu. Jak widać "nowe" klany nie potwierdzają w większości obaw "starych" graczy i można się z nimi fajnie bawić. To cieszy.

od kiedy Bad Boys to nowy klan? stary jak swiat on :)

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 22:19 
Moderator forum

Chodziło mi o scene Battlefielda. Grając w 42 i V nie interesowałem się specjalnie innymi scenami, więc jestem raczej niedoinformowany w tym względzie. Poza tym dałem cudzysłów, więc jestem kryty :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 22:32 

Hynol napisał(a):
Chodziło mi o scene Battlefielda. Grając w 42 i V nie interesowałem się specjalnie innymi scenami, więc jestem raczej niedoinformowany w tym względzie. Poza tym dałem cudzysłów, więc jestem kryty :wink:

cudzyslow zasadniczo cie ratuje :)

Boysi grali w medala :)

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 22:52 

i w coda ale krótko :>

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 02:05 

Lady vicky zmuszony jestem zaprotestowac.
Troche nie rozumiem takiego podejscia male kill/death ratio - koles jest cienki.

Z tego co widac po jego statach to zapalony medyk. Na miastowych mapkach medyk w teamie ma tyle roboty ze da sie grac czystym medykiem (karabin do samoobrony wlasciwie). W ET zdarzalo ze na mapce prowadzil koles z 0 kills. Biegal po prostu jak szalony i w jego okolicy sie nie ginelo.

Inna opcja mechanik powiedzmy. Tez taki dobry samarytanin moglby byc co to lubi zeby wszystko chodzilo perfect. Jezdzi powiedzmy jeepem z kolumnami pancernymi. Punktow duzo nie namacha ale team duzo na tym zyskuje i satysfakcja jest.

Z drugiej strony ludzie siedzacy non stop w czolgach i innych rzezniczych pojazdach sila rzeczy maja duze kill/death ratio.

Prosze nie oceniac ludzi po tym ilu to oni nie nazabijali. Wlasciwie cale te statsy sa marnym sposobem oceny bo duzo tu zalezy od przeciwnika na jakim sa nabite.

Inaczej sprawa wyglada z jego zachowaniem na serwerze z tego co czytam. Tu nie sposob sie nie zgodzic z ocena kolektywu.
Chamskim graczom mowimy NIE !!

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 02:15 

Herman ładnie podkreśliłes TeamPlay , takie zgrania na całe szczęście są częściej spotykane :) nice .

"Miej miłosierdzie dla cudzych oczu"

http://so.pwn.pl/

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 03:24 

Wracając do kultury - dzisiaj miałem (nie)przyjemność grać z Angielską lamką, która wbiegała pod swoje czołgi, lub się pod nimi kładła.
O dziwo trudno vyvotować takiego klienta :|
Cały team miał team score na minus. Niektórzy nawet -40

/edit: Tak - server ranked. Na kolejnej mapie wziął medyka, zabijał i uleczał. Skończył z wynikiem na ponad -60. Notabene dziwny server - miał wyłączone pytanie czy punish za tk, i od razu karał.
Server Black Watch UK | 40 Man ranked

Ostatnio edytowano 6 sie 2005, 03:30 przez nGc.pl, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 03:27 

ranked server?

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 04:17 

ja takze nie rozumiem podejscia typu:
"ma male kill ratio... to jest dupa cienka"....

ludzie ... nie uwazam sie za zlamanego cieniasa.... gram calkiem calkiem.... ale kieruje zwykle calym teamem.. i nie mam czasu spojzec czasami na celownik i zwykle to ja gine.... punkty mam zwykle za przejecia flag... za asysty przy zabijaniu i za asysty przy przejmowaniu i neutralizacji flag... nie zalezy mi na fragach ( OD RAZU MOWIE ZE NIE JESTEM CAMPERSKIM STATSIARZEM ) jestem z wyszkolenia granadierem i medykiem... ( medykiem latam jak szalony po mapie prubojac utrzymac swoj caly team przy zyciu a takze reszte druzyny z sojuszniczej strony ) a granadierem rzadko sie zdarza zebym to JA osobiscie zabil czolg czy APC... czy smiglowiec itp... zwykle jest to asysta....
i niechaj nikt mi nie warzy sie powiedziec ze jestem cieki jak dupsko wielblada dlatego ze mam 500 zabic na 5000 smierci... bo dostanie w kly :D
( bo jesli z takim podejsciem gracie.. to proponuje przerzucic sie na Counter Strike'a.... tam patrza na wyniki kto jak najwiecej wytlukl bo to sa gowniarze po 12 - 15 lat a za takich graczy BF2 nie uwazam... )

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 114 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2