Teraz jest 23 lis 2024, 13:05

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2005, 22:41 

teddy_beer_maniac napisał(a):
a te jak im tam Omega Drivers pomogą?

Nas o to nie pytaj.
To tak, jakbyś spytał, czy po operacji na kręgosłup będziesz chodził - 50%/50%. Potestuj, zobaczysz. To jest kwestia 15 minut i dzięki temu już wyeliminujemy jedną przyczynę - sterowniki. Wtedy pozostanie już tylko 999 innych :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2005, 23:11 

Na Omega lepiej dzila ale tak samo nowe Omegi jak i nowe Catalisty nie dzilaja z BF2 nie wiem czemu... ciagle wszytko znika tak jak pisaleiscie mapa obraz bron inni gracze budynki itd...

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2005, 23:33 

to, to i to to poprostu szczyt, (nie mówiąc o tym. jak temu zaradzić? wie ktoś? narazie wiem że muszę zmienić sterowniki, przeinstalowac system, grę, wszystko zrobiłem, co jeszcze.

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2005, 23:48 

Idz sie schlac ;p

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2005, 23:56 

popieram...... :wink: nie mam pomyslow wiecej..... moze "masterzy" tego forum ci cos jeszcze poradza..... 8)

PostNapisane: 14 sie 2005, 03:30 
Moderator forum

Mam tyci problem. Jak widać tu, tu, tu, tu, tu, tu, tu, tu i tu cóś się dziwnego dzieje z moją grą. PODKREŚLAM to, że szczegóły ustawiłem na MINIMUM, a jak dam na maxa to jest jeszcze gorzej. Mam AMD athlon XP 2,8 GHZ, 1 GB RAM, ATI Radeon 9800 256 MB <- Rozumie ktoś coś z tego?

U mnie na GeForce takie cuda się działy w gierkach (różne tytuły) jak się pamięć przegrzewała. Może masz ten sam problem. Wyjmij grafę, oczyśc z kurzy, zapewnij sfobodny dopływ powietrza do niej. Wtedy zobacz, czy dalej się wali...

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 08:52 

Tak to bardzo prawdopodobne że przegrzewa ci sie karta grafiki (raz na jakiś czas warto by ją było odkurzyć....) a jeśli masz na niej wiatraczek;) i coś głośno chodzi to sugeruję go wymienić bo od braku chłodzenia do spalenia karty bardzoo blisko a póki co.. wyczyść dobrze radiator

---- Józef Stalin

PostNapisane: 14 sie 2005, 09:57 

Mam tyci problem. Jak widać tu, tu, tu, tu, tu, tu, tu, tu i tu cóś się dziwnego dzieje z moją grą. PODKREŚLAM to, że szczegóły ustawiłem na MINIMUM, a jak dam na maxa to jest jeszcze gorzej. Mam AMD athlon XP 2,8 GHZ, 1 GB RAM, ATI Radeon 9800 256 MB <- Rozumie ktoś coś z tego?
Sądząc po screenach powiedziałbym, że to może pamięci na GPU. Znając życie masz kartę Sapphire a tam najczęściej nie ma radiatorów na ramie. Może spróbuj pograć przy otwartej obudowie, bo przyczyną m oże być zbyt wysoka temperarura....
Sorry... Już pisaliście :) przeczytałem tylko pierwszą stronę...

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 10:51 

myceK_PL napisał(a):
Na Omega lepiej dzila ale tak samo nowe Omegi jak i nowe Catalisty nie dzilaja z BF2 nie wiem czemu... ciagle wszytko znika tak jak pisaleiscie mapa obraz bron inni gracze budynki itd...
a) to jest chyba ciekawe, b) wszyściutkie wyloty z kompa mam zasłonięte (konstrukcja biurka :P)

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 10:55 

Może to specjalny mod "dyskotekowy". Bo nawet fajne te kolorki samolotu :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 11:34 

znalazłem na cd KŚ expert i zainstalowałem Omega 2.6.05 i hula jak ta lala
Catalyst™ Release Note Version 5.7 napisał(a):
Battlefield 2: Geometry corruption or missing textures maybe noticed when playing the game for an extended period of time under Windows XP with an ATI Radeon® X800 XT installed. Further details can be found in topic number 737-19709
ciekawe, ale ja nie mam X800, może to ogólny błąd sterowników do wszystkich kart graficznych nie tylko do X800. Dzięki
myceK_PL napisał(a):
zainstalowałem starsze sterowniki, dzięki

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 13:11 
Moderator forum

b) wszyściutkie wyloty z kompa mam zasłonięte (konstrukcja biurka :P)

Czyli to może być problem. Znam gocia który miał Bartrona 2500+ i proc mu sie przegrzewał powodując zwisy kompa. Gostek kupił sobie specjalną obudowę z dodatkowymi wentylatorami 9w tym wypasionym wentylem na procu), ale zwisy były dalej. Czemu? Chował kompa właśnie pomiedzy biurkiem a ścianą w tak sprytny sposób, że powietrze miało sfobodny dostęp do niego tylko od strony przedniego panelu. Z pozostałych stron obudowa przylegała do ścian/ścianek biurka. Głupie co nie? Wentyle chodziły i mieliły powietrze wewnątrz obudowy, Powietrze się nagrzewało, ale nie mogło jej opuścić.

Ty piszesz, że wsztsćiutkie wyloty z kompa zasłonięta - podobny błąd. Komp jest chłodzony powietrzem więc powietrze musi do niego sfobodnie wlatywać i wylatywać. Ja u siebie mam dodatkowe wentylatory aby wydmuchiwać gorące powietrze z kompa.

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 13:47 

Heheh ja u siebie też mam kompa pomiędzy ścianą, a biurkiem, ale na razie nie przeszkadza mi temperatura. Jak kupię sobie dłuższe kable to zobaczę, gdzie go postawić :)

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 14:36 

Kaser napisał(a):
Może to specjalny mod "dyskotekowy". Bo nawet fajne te kolorki samolotu :wink:

No co ty - to technologia kosmiczna :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 15:38 

te textury to wyglądją jakby coś było przetaktowane w kompie
ja obecnie mam mix sterowników na ctalysty 5.7 bez odinstalowywania zainstalowałem 4.9 ( jedyne na których GTA :SA mi się textury nie sypia ) do ściągnięcia http://downloads.guru3d.com/download.php?det=863 a swego czasu miał tak że do bf2 instalowałem 5.6 lub 5.7 a jak chciałem grać w gta:sa 4.9 ale teraz obie gry działją choć w gta:sa już prawie wogle nie gram

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2