Teraz jest 19 cze 2025, 20:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2003, 09:54 

kriz napisał(a):
Shadow Vegeta nie jest ta sama osoba, co Vegeta, grajacy z nami regularnie!

no raczej chyba, pamietam ze Vegeta to dobry gracz i znakomity pilot, takich numerow by nie robil.

co do calej akcji w ogole - ja rozumiem ze flagi to wazna sprawa i jesli gram na el alu albo gazali gdzie sa duze odleglosci a mojemu teamowi slabo idzie to poswiecam samolot i wyskakuje zeby zajmowac bazy i wiecej jezdze czolgiem, ale na takim bocage (szczegolnie grajac niemcami) wsiadam tylko w samolot i namierzam czolgi i flote powietrzna przeciwnika.

kolega ma pretensje ze czekam na samolot, a piec minut pozniej bedzie płakał ze go aliancki B17 bombami w tyłek pojechal...

ehhhh... :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2003, 10:09 

heheh ja też myślałem że Vegeta = Schadow Vegeta ale dobrze że się wyjasniło :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2003, 10:20 

Mimo całego zła na serwach o których tu sie rozpisujecie zdarzają sie tez wyjątkowo miłe akcenty np. ostatnio na battleaxe biegne do samolotu i biegnie jeszcze ktos z arcy on wskakuje do samolotu poczym wychodzi i mówi bierz go panoram nie jestem hamem - wpadłem w :shock: ale szybciutko sie otrząsnołem i pięknie podziękowałem. :lol:

Jedyne nad czym ubolewam to ze nie pamiętam jego nika bo zasługuje na wyrużnienie, ale napweno nie był do colar i clonetroper. :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2003, 11:10 

michał napisał(a):
czym wyzej klan w laderze to zobowiazuje żeby jego gracze zachowywaki sie jak profesjonaliści.

pozycja w ladderze nie obrazuje ani siły klanu, ani jego zgrania a tym bardziej nie gwarantuje, że jego członkowie będą w porządku - taki to ladder i jego zasady, dzięki którym cwaniacy po 4-6 być może nieuczciwie wygranych meczach mogą być na topie.

Ten text nie jest pod adresem polskich klanów - wiadomo, zdarzają się czarne owce, ale zdecydowana większość jest OK. Ja widzę największy problem w rozbrykanej młodzieży, która nieraz bluzga aż głupio (chociaż i starym sie zdarza ;) )
Jak pisałem wyżej - mamy na scenie kilku buraków i najlepsze co możemy, to ich olewać i wyśmiać. Ludzie - to nie jest życie, to gra, zabawa, nie przejmujmy się aż tak bardzo :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2003, 11:49 

scae, może i masz racjie, ale to zdrowe sie czasem wyładować na forum.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2003, 12:35 

Co do Shadow Vegety - facet NIE JEST członkiem klanu PRGK i NIE MA PRAWA używać tego taga tak samo w CSie, jak i w BFie. Proszę graczy dowolnych klanów, żeby mu o tym przypominali, a jak nie zechce zdjąć taga - kickowali, a nawet banowali.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2003, 21:37 
Moderator forum

bl@de napisał(a):
no nerwica :twisted:

Dlaczego ? Podczas gry trzyma go za "myszkę" ? :D

BTW: swoją drogą każdemu się zdarza. Jeśli umie szybko przeprosić nie widzę najmniejszego problemu.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2003, 23:13 

massca napisał(a):
kriz napisał(a):
Shadow Vegeta nie jest ta sama osoba, co Vegeta, grajacy z nami regularnie!

no raczej chyba, pamietam ze Vegeta to dobry gracz i znakomity pilot, takich numerow by nie robil.

co do calej akcji w ogole - ja rozumiem ze flagi to wazna sprawa i jesli gram na el alu albo gazali gdzie sa duze odleglosci a mojemu teamowi slabo idzie to poswiecam samolot i wyskakuje zeby zajmowac bazy i wiecej jezdze czolgiem, ale na takim bocage (szczegolnie grajac niemcami) wsiadam tylko w samolot i namierzam czolgi i flote powietrzna przeciwnika.

kolega ma pretensje ze czekam na samolot, a piec minut pozniej bedzie płakał ze go aliancki B17 bombami w tyłek pojechal...

ehhhh... :shock:

Massca akurat gralem wtedy z wami :D stalismy w 3 na lotnisku jak wzioles ten samolot juz mialem mu wpakowac za to kulke kiedy napisales "Ktory poj** to zrobil?" a on na to "Ja bo co?" druga sprawa powiedzial ze to przez NAS odbieraja flagi nie tylko przez ciebie ;) dokladnie to brzmialo chyba "przez takich jak wy odbieraja nam flagi" spojrzalem wtedy na mape i mielsimy wszystkie 3 :D haha lol

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2003, 08:18 

Tak a`propos dyskusji nt TKejow, co myslicie o takim rozwiazaniu jakie jest na thegamezone.nl (EoD), tzn. przy nawet minimalnym uszkodzeniu swojej jednostki giniesz. Sprawa troche wkurzajaca, choc kompletnie likwiduje bande glupoli, co to innym chca popsuc zabawe.. hmm..

Pozdro
bAd

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2003, 11:11 

bad to chyba by była delikatna przesada. wykikowało by za dużo graczy.

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2003, 11:21 

tak, wiem, wiem.. przesada i jak pisalem czesto denerwujace..
tyle ze nie kickuje a sam giniesz i mas zujemne punkty..
natomiast w swietle bezkarnych TKejow, gdzie potrzebna jest wiekszosc glosow do kickniecia, z czego 10-15% graczy zna komende kickowania a tylko czesc z nich czyta komunikaty mysle ze jest to dobre rozwiazanie..

Choc nie wiem jak na naszych serwach to wyglada, moje dosw. opieram na zagramanicznych eodach

pozdro

bAd aka \\'armastah

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2003, 11:46 

Da się tak zrobić, jednak wtedy żaden pilot nie może być pewny że wystartuje. Wystarczy takiemu zabiec drogę i za lekkie uszkodzenie skrzydłem pilot ginie i mamy wolny samolot.

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2003, 13:10 

Cubituss napisał(a):
Co do Shadow Vegety - facet NIE JEST członkiem klanu PRGK i NIE MA PRAWA używać tego taga tak samo w CSie, jak i w BFie.

Chyba jednak ma prawo używać taga klanu PRGK, co widać TUTAJ

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2003, 13:37 
Moderator forum

Panoram napisał(a):
Mimo całego zła na serwach o których tu sie rozpisujecie zdarzają sie tez wyjątkowo miłe akcenty np. ostatnio na battleaxe biegne do samolotu i biegnie jeszcze ktos z arcy on wskakuje do samolotu poczym wychodzi i mówi bierz go panoram nie jestem hamem - wpadłem w :shock: ale szybciutko sie otrząsnołem i pięknie podziękowałem. :lol:

Jedyne nad czym ubolewam to ze nie pamiętam jego nika bo zasługuje na wyrużnienie, ale napweno nie był do colar i clonetroper. :lol:

Nie wiem, co w tym dziwnego - w tej grze liczy się dobro drużyny. Jak widze że pilot którego uważam za lepszego niż ja sadzi się na samolot w którym ja siedze to mu go oddaję - on zrobi z niego lepszy użytek - co będzie miało bezpośredni przełozenie na wynik całej druzyny - więc także i mój. Chyba jest to logiczne rozumowanie?

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2003, 15:38 

Scae, pokaż go to palcem, bo chcę uwierzyć, że śnię.

:)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2