Teraz jest 4 mar 2025, 08:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 15:41 

Grolshek napisał(a):
Piospi napisał(a):
Melody_Gun napisał(a):
ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
założyłem squad Teamplay

no wlasnie , wydawalo mi sie ze mozna zmieniac nazwy składów, jak to się robi?

Masz to opisane w instrukcjii.

Nie nie mam... Instrukcji do dema nie dodawali... Ty masz ? No to gratuluje...

pewnie ma, on przeciez jest z Warszawy | Klan Wilda :lol: :lol: :lol:

ps. co do teamplay'a to lece sobie ostatnio z typem heli, walczymy przeciwko cobrze, a on nagle stwierdzil, ze ze sobie wyskoczy, po czym jeszcze zabil sie o moje heli. ale to nie koniec, podarowal mi jeszcze punisha... i jak sie tu mozna nie w***wic ?

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 15:44 

s-a-m napisał(a):
Cytuj:
Ja polecam gości: Looney i Ogdovsky

Ogdovsky heheh z naszego klanu chłopaczyna.. :wink:

ja nawet nie wiem co to teamplay ;D

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 15:51 

Przepraszam, czy tylko ja z całego tutaj składu w 90% przypadków trafiam na drużynę DEBILI i PÓŁGŁÓWKÓW, z których żaden nie wie, co to "współpraca" albo choćby "podstawy walki"??? Potem okazuje się, że jestem pierwszy w drużynie z wynikiem rzędu 40, co daje mi około 10 miejsca na serwerze :P:P:P Bo akurat dla mnie dobra drużyna to podstawa dobrej gry. I nie chodzi mi tu tylko o pojedynczych graczy, z którymi da się miło pograć, ale o zgranie całej drużyny. Tzn każdy wie, co ma robić klasą, którą wybrał, większość dołącza do squadów, commander siedzi gdzieś na tyłach i wydaje rozkazy, etc. A na taki serwer trafić jest naprawdę trudno. Też nieraz grałem z jednym czy dwoma dobrymi ludźmi w squadzie (który często sam zakładam), ale prawdziwie zgrany zespół zdarza się raz na sto. Może po prostu wszyscy tutaj zgromadzeni umówimy się kiedyś na jakąś wspólną, na prawdę drużynową grę? Bo na normalnych serwerach, to już mi się odechciewywa grać :(

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2005, 02:06 

Przez chwile pogralem z Groszkiem i Robalem .Bylo nawet spoko .Kolesie czuja klimat wiedza o co chodzi. Jak sie ich poprosi to poczekaja ewentualnie poleca, rozwala kogos kto za bardzo dokucza .Mysle ze mozna sie zgrac .Ale jeszcze brakuje ekipy na dole bo oni to tylko heli. Wszyscy latac to nie moga.Wtorek tez jest ok. Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2005, 03:00 

Mnie to boli jak wbiegamy na jakas lokacje powiedzmy na Strike At Karkand i rzucam apteczkami po koleji wszyskim ;p. A te debile biegna na srodek placu i gapia w te apteczke jakby tam jakies Rozkladówki z Playboya lezały :D.I wogle zazwyczja sa porazki ;p ;D Ja pogrywam wieczorami z ekipa dosc duzo
Walcie na XFIRE :kijanurifs jak macie ochote pograc ;]

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2005, 03:12 

Cytuj:
Ale jeszcze brakuje ekipy na dole bo oni to tylko heli.

Juz nie latamy ew. rzadko :)

:(

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 13:11 

REMEK_(PL)Cracovia bardzo delikatnie nas potaktował w tym poście :lol: Mysle Remek, że trochę się zawiodłeś na nas ale widocznie jesteś dobrze wychowany i nie chcesz nas smarować. Ostatnimi czasy gra jakoś się nie klei - zwykłe zmęczenie grą i jej istotą połączone w moim przypadku z problemami natury komputerowej.

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 14:51 

Sorry za odswiezanie tematu ale 1 gostek zrobil na mnie wrazenie.. Najlepszy pilot Black Hawka jakiego widzialem, praktycznie na kazdej mapie lata i doszedl do perfekcji... NASTIE_BUTLER to jego nick. Polecam latanie z tym panem jako zaloga. Zreszta zerknijcie na statsy i za co... http://bf2s.com/player/44995752/

8)

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2005, 16:57 

ja stworzyłem team o nazwie team play i gra się swietnie coprawda to początek ale już mam 3 dobrych ludzi hantera ,koso i casper pl naprawde dobrze się z nimi współpracuje

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2005, 17:02 

Mordoklej napisał(a):
Sorry za odswiezanie tematu ale 1 gostek zrobil na mnie wrazenie.. Najlepszy pilot Black Hawka jakiego widzialem, praktycznie na kazdej mapie lata i doszedl do perfekcji... NASTIE_BUTLER to jego nick. Polecam latanie z tym panem jako zaloga. Zreszta zerknijcie na statsy i za co... http://bf2s.com/player/44995752/

8)

Jak na takiego gracza, dość ciekawe Ratio 8)

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2005, 17:06 

=TPF= Phoenix

czlowiek dowodzil teamem mec na Karkandzie przeciw dwóm teamom złożonym z jego kumpli z klanu. Naszą mieszanką wygraliśmy. Koleś inteligentny, idzie się dogadać, wie o co chodzi, umie rozkazywać. Polecam!!!

TPF ma niezły 'miejski' serwer

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2005, 18:17 

Cochise [PL] napisał(a):
=TPF= Phoenix

czlowiek dowodzil teamem mec na Karkandzie przeciw dwóm teamom złożonym z jego kumpli z klanu. Naszą mieszanką wygraliśmy. Koleś inteligentny, idzie się dogadać, wie o co chodzi, umie rozkazywać. Polecam!!!

TPF ma niezły 'miejski' serwer

to ten co leci Karkand i Mashtuur 32 na zmianę po dwie rundy? ostatnio grałem na takim, ale jakiegoś szczególnego teamplaya nie zauważyłem, wręcz przeciwnie, lolki nawet nie umieli blackhawka naprawiać w locie :(

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2005, 20:00 

że ogół luda to tak, tegoteż wskazałem na kolegę Phoenix'a.

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2005, 22:54 

Ja polecam grę z mofd)1st_koso albo jakoś tak. Naprawdę dobry kompan...

EDIT: również Imro|Keyser.Soze - twierdzi, że słabo lata, ale kłamie :wink: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2005, 16:54 

Wiem,ze temat troche stary....Ale przejdzmy do rzeczy.Chcialbym polecic 2 graczy:Adacho[PL] i Wloczykij_[PL].Ten pierwszy umie zorganizopwac akcję z dobrym skutkiem.W dwóch slowach: dobry dowódca.Natomiast drugi stanowi doskonale wsparcie i ochrone dla mnie kiedy gram sniperem,bo z PKM-u to on umie dobrze strzelac.Przekonalem sie o tym na karkandzie,i naprawdę,są to dobrzy gracze,ktorzy wiedzą,co to jest gra w skladzie :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2