Teraz jest 4 mar 2025, 10:58

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2005, 11:02 

juz pisalem, ze imo oslabia transportowe heli. Wlasciwie to tylko BH jest taki grozny, reszta do zniesienia. Starczyloby jakby amunicje ograniczyli. Ewentualnie slabszy pancerz. Ja osobiscie czekam na zmiane przyznawania teamkilla. Ile karnych punktow zlapalem za to, ze moj pasazer to glab i daje mi punisha, za to ze wrogi np samolot we mnie sie wbil to n/c

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2005, 11:34 

Nie tylko TK. Nieraz w czasie walki połaskoczesz kogoś bronią i już jakieś ale. A jak jeszcze ktoś jest niezbyt rozgarnięty, stoi jak strach na polu i nie widzi że ma kilku za plecami...

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2005, 16:41 
Maskotka BF.pl

Lailonn napisał(a):
vicki denerwuja ale bardziej mnie denerwuje gdy gine podczas wysiadania. Np skacze z heli a ono mnie "rozlatuje" :lol: albo wysiadam z jeepa na pagorku a on na mnie sie zsuwa zanim sie odsune :P

no wlaśnie takie sytuacje mialam na myśli - o ile przygód z heli mialam bardzo malo, to ginięcie po wyskoczeniu z 'wlasnego' jeepa albo pontonu mnie strasznie wkurza... mam nadzieję że to poprawią, bo wlaśnie przez takie sytuacje czasami odechciewa mi się grać (no i przez 'dziwne' TK, które byly już tu opisane przez różne osoby, więc nie będę się powtarzać).

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2005, 17:35 

Są również ludzie zlosliwi, ktorzy pakuja sie specjalnie pod kola samochodów.Mało tego taki gniot jedzie specjalnie na czołówke i poluje na uderzenie.Kogo karze??? Oczywiście ze mnie!
Brak inteligentnego naliczania punktów karnych.

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 04:44 

mnie wnerwiaja mniejsze zeczy, to ze apc min. na mapce kubra dam niemoze po prawej stronie od main flagi mec wjechac podgóre.. w momencie kiedy sie tam zatrzymam zeby kogos ubić wjechac juz niemoge bo niby zastromo... a to zabawne jak cholera ze wojskowe apc pod górke wjechac niemoze, tosamo z czolgami!! kolejna sprawa zasówam czolgiem po równinie mala nierownosc terenu i niema jednej kreski na hp sprzetu suuuper!! poprostu opancerzony czolg traci pancerz na kretowisku!! brakuje blokady biegu jak w joint operations mianowicie: low,medium,high tu jest duzo pojazdów i przydaloby sie to bardzo bo mnie wnerwia jak na pagórku ten złom mieli 1-wszy 2-bieg non stop na zmiane i jade wolnym tępem zamiast spokojnie na 1neczce pod górke.Natomiast codo punisha itd to moglo by byc tak ze w momencie kiedy jednostka wjezdza w strefe artyleri juz potym jak comander ja zaznacza to niema mozliwosci punish co innego jak komander zrobi arty na swoje jednostki ktore spokojnie sobie stoją,codo min i c4 to niewiem jak to rozkminic choc i tak pewnie mozemy sobie tu pisac a oni zrobią swoje...:) pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 13:52 

a mnie denerwuje taka rzecz stoje czołgiem i strzelam a tu pędzi jakis wariat dzipem i wali w ciebie oczywiscie gine i masz zaraz -pkt jak by to byla moja wina albo -pkt za uszkodzenie pojazdu

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2005, 16:16 

Dla mnie jest jedna rzecz, którą powinni szybko "naprawić". Chodzi konkretnie o granatnik. Jeśli przeciwnik strzela z M203 lub GP-30 z odległości mniejszej jak 5 metrów, nie ma prawa tego przeżyć. Podobnie ma sie sprawa jeśli chodzi o Eryx-y. Np. w JO, wogóle granatnik nie wybuchał w mniejszej odległości jak około 10metrów.
Przychylam się też do wypowiedzi kolegi, który pisał o "zabójczych pontonach".

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2005, 16:52 

Jak tak dalej pojdzie to patch bedzie zajmowal ponad 100 MB :lol:

Powinni zrobic cos ze zdobywaniem punktow u Commandera. Zbyt "latwo" mozna zalapac sie na minusiki.

Co do BH - jest bardzo mocny i niech taki bedzie.

Poprawić kolizje! Na Dalian Plant piloci chinskich samolotow strasznie lubia latac na "kamikaze". Leci sobie taki Blackhawk z zespolem i nagle bum! Jakis chinol przywalil w nich J-10:) I jeszcze dostaje punkty.

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2005, 18:00 

Co do zderzeń w powietrzu...powinno być tak jak w poprzednich BF, mianowicie obydwaj piloci powinni dostawać pkt za kill, a obecnie jest tak że jeden dostaje pkt a drugi no more...niech albo obydwaj dostają pkt, a najlepiej niech nic nie dostaną, wtedy wszystkim się odechce robić kamikadze bo 'a nóż dostanę pkt'. A i zabójcze kartony commandera wymiatają, szczególnie te zsuwające się z pagórka 1m/h :P

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2005, 19:21 

@Lailonn - ogranicznie amunicji w BH nie wiele da - do standardowego skladu dojdzie support i bedzie po staremu. Ograniczenie wytrzymalosci tez nie jest najlepszym pomyslem. To co robi z BH takiego rzeznika to jego miniguny. Zwlaszcza jesli porowna sie je do zabawkowego dzialka z cobry lub karabinow z pozostalych trasportowych smiglowcow.

@PANDA z biegami wedlug mnie w sedno trafiles. Nie potrafie zrozumiec jaki jest problem dac normalna regulacje ciagu w samolotach/smiglowcach. Ciagnie sie to juz od 42 i czlowiek sie do tego w koncu przyzwyczail ale IMHO jest to jeden z gorzej rozwiazanych problemow. A co do twojej modyfikacji karania za arty to calkiem nie glupi pomysl. Mogloby to sie sprawdzic - zostalyby akcje w stylu bombardowania ostatniej flagi tuz przed respownem ale przed wszystkim sie nie zabezpieczysz.

@eJay patch do bf42 zajmowal ponad 200 MB :]

Mam nadzieje ze nie "poprawia" granatnika bo juz teraz jest to najbardziej nielubiana bron po drugiej stronie frontu.

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2005, 19:56 

Herman_1889 napisał(a):
@Lailonn - ogranicznie amunicji w BH nie wiele da - do standardowego skladu dojdzie support i bedzie po staremu. Ograniczenie wytrzymalosci tez nie jest najlepszym pomyslem. To co robi z BH takiego rzeznika to jego miniguny. Zwlaszcza jesli porowna sie je do zabawkowego dzialka z cobry lub karabinow z pozostalych trasportowych smiglowcow.

No najlepiej niech mu dadzą jeszcze lepszego armora i rakiety...

Takie BH to bezsens. Skoro samolot jest tak delikatny, to heli też raczej powinno (nie no, w sumie każdy heli wytrzymuje strzał z czołgu, co to dla niego...).

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2005, 14:19 

Cytuj:

A niby dlaczego? Pozostale transportowce sa o kant tylka rozbic bo albo sa straszne w prowadzeniu albo maja takie karabiny, ze nic nie ubijesz. Tylko BH jest masakratorem...

co do granatnika to powinni wlaczyc blokade wybuchu. W rzeczywistosci granat uzbaraja sie po ilus tam metrach, tak aby nie zranil strzelca. Rakiety typu eryx tez nie uzbrajaja sie raczej w momencie wystrzalu bo jesli by cos wyszlo nie tak to co? Team dead....

imo patch bedzie wazyl okolo 300 Mb :P

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2005, 15:01 

Apropo minigunow w BH, jak zaczynalem dopiero grac i nie znalem jeszcze ich sily razenia, na lotniskowcu kiedy pakowalismy sie do BH jakis koles sie zagapil i zeby nie zostal sam chcialem zwrocic jego uwage strzelajac krotka seria tak metr od niego - nie przezył...

Dla mnie przy BH (i adekwatnych) poprawki wymaga mozliwosc naprawy w powietrzu. Z wszystkich opancerzonych pojazdow, tylko transportowe heli sa tak uprzywilejowane, powinni albo wykluczyc taka mozliwosc albo przynajmniej ja znacznie ograniczyc (naprawa w powietrzu powinna trwac bardzo dlugo) Nie byloby wtedy takich sytuacji ze na niektorych mapach BH nad spawn pointem jest nie do odparcia dopoki nie zdejmie sie jego mechanikow.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2005, 15:47 

Lailonn napisał(a):
imo patch bedzie wazyl okolo 300 Mb :P

Jak dla mnie może ważyć i 1gb, jeśli tylko będzie dobry :) .

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2005, 18:00 

Lailonn napisał(a):
Cytuj:

..........
co do granatnika to powinni wlaczyc blokade wybuchu. W rzeczywistosci granat uzbaraja sie po ilus tam metrach, tak aby nie zranil strzelca. Rakiety typu eryx tez nie uzbrajaja sie raczej w momencie wystrzalu bo jesli by cos wyszlo nie tak to co? Team dead....

Świete słowa 8) To jest chyba główny mankament tej gry.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2