Teraz jest 4 mar 2025, 10:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 259 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2005, 20:45 

Ten Mordoklej to jakis bezczelny jest - cały czas moj team samolotem zabijał ;)

:(

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2005, 20:50 

Blachor - jak wejdziesz na Astera załóż Dream Team 2, zaproś ludzi i spróbuj nimi pokierować. Jeśli nie będą się słuchać - wypad! Podaj ksywke w grze to jak sie spotkamy to zobaczysz jak fajnie się gra teamowo :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2005, 20:54 

lkasprzak napisał(a):
Blachor - jak wejdziesz na Astera załóż Dream Team 2, zaproś ludzi i spróbuj nimi pokierować. Jeśli nie będą się słuchać - wypad! Podaj ksywke w grze to jak sie spotkamy to zobaczysz jak fajnie się gra teamowo :D

xywka: blach0r, fajnie ze ktos taki jak Zlomik propaguje teamplay i wyglada na to ze nie odstajemy od 'zachodu' a nawet czesto ich przewyzszamy teamplayem.
aha i mam pytanie do dowodcow DT - wydajecie rozkazy potwierdzajac te od comma czy 'na wlasna reke' kierujecie teamem (caps+ miejsce na mapie+rozkaz).

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2005, 20:56 

blachor napisał(a):
aha i mam pytanie do dowodcow DT - wydajecie rozkazy potwierdzajac te od comma czy 'na wlasna reke' kierujecie teamem (caps+ miejsce na mapie+rozkaz).

To zależy od sytuacji. Musisz przewidzieć skąd może nadejść wróg, ale jak masz w teamie pilota śmigłowca jest o wiele łatwiej. Grając dziś - sam decydowałem. Nie wiem czy były to dobre decyzje, ale wygraliśmy :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2005, 21:36 

widocznie bardzo dobre :>.. gratulacje wloczykiju :)
i o to wlasnie chodzi... zakladajcie dream teamy jesli czujecie sie na silach grac zespolowo.. i nie wachajcie sie wurzucac niekompetentnych ludzi ktorzy mysla ze graja w quake'a :> to zrobi dobrze teamowi i zdrowiu dowodcy squadu :)...

Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2005, 22:29 

lkasprzak napisał(a):
P.S. Dziś grałem z Mordoklejem i muszę mu podziękować za cenne wsparcia z góry na Gulf of Oman :D

Fajnie bylo, teamwork samolot + grupa piechociarzy jak widac mozliwy. Czyszczenie przedpola z ciezkiego sprzetu :P W sumie ciekawsze niz latanie i szukanie celow na wlasna reke.. A tak to bylo "Mordoklej.. rzuc tu bombke.. rzuc tam bombke :wink:".. Fajnie sie gralo.

robal napisał(a):
Ten Mordoklej to jakis bezczelny jest - cały czas moj team samolotem zabijał ;)

Przypadkowo chyba.. bo z gory trudno ludziow wypatrzec, no chyba ze na UAV albo po niskim przelocie nad. :P A no i mowili mi ludzie z teamu gdzie wypadalo cos zrzucic :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2005, 09:35 
Maskotka BF.pl

chłopaki! ja dzisiaj chcę z Wami pograć, bo już tyle się naczytałam, że już dłużej nie mogę żyć w tej niepewności - mam nadzieję że będziecie dzisiaj na serverku? Ty też zlomik będziesz? I eszcze dla pewności... gracie na Asterze, prawda?

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2005, 09:43 

Prawda, prawda lady vicky, tylko że po akcji Zlomika wbić się tam to prawdziwa sztuka :? , tyle jest zapaleńców czy napaleńców :D , a Zlomik jest tylko jeden :( . Więc lady vicky jak już pograsz trochę ze Zlomikem jako dowódcą może w końcu ktoś zacznie Dram Team 2, Dram Team 3,…4,…5,….6. Ja sam by spróbował własnych sił lecz ostatnio jestem mocno nie czasowy :( Pilna potrzeba dowódców :)

PostNapisane: 19 sie 2005, 10:04 

zlomik napisał(a):
- Zygfryt
- Ejvt

Re: Dream Team a gra zespolowa...
ci panowie faktycznie graja zespolowo, tak jak wczoraj na asterze, na koniec mapy i paczki pod nogi, a pozniej jaki to ja jestem zajebisty bo mam duzego teamworka...

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2005, 10:36 

Kurcze zlomik jestem wzruszony ze mnie wymieniles :D, a co do gry zespolowej to to jest chyba najwazniejsza czesc tej gry bo nie raz sie zdarzalo ze malo doswiadczony a zgrany team dokopal wyjadacza ktorzy biegali freestyle :D

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2005, 11:34 

Czytajac ten temat , placze i skacze z radosci , choc nie ukrywam ze ja jestem lamka . Gram w Bf2 od 2 tygodni i nie mialem nigdy kontaktu z żadna z czesci tej gry. Chcialbym przeprosic zlomika i innych za swoj freestyle . Zdaza mi sie wziasc cobre albo cos nie myslac o DREAM TEAM . Staram sie jak moge ale czasami mi to nie wychodzi ..

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2005, 11:37 

acha a co do Zgrania to jest super , i mam pytanie . A te Lan Party to gdzie bedzie. Ja bym proponowal gdzies blisko Poznania

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2005, 11:44 

Tak sobie czytam, czytam, czytam....(no dobra juz przeczytalem :twisted: ), i pewna mysl przeszla mi przez mozgownice (bo nauczylem sie czytac ze zrozumieniem) :lol:

Jezeli:
1. Jak widac TeamWork cieszy sie spora popularnoscia;
2. Organizacja "Dream Team`owcow" z takich czy innych powodow tworzona raczej nie bedzie;
3. Glowna "baza" DreamTeamu (jak na razie) jest serwer Aster

To:
1. Najprawdopodobniej zdobycie miejsca w tym teamie gwarantujacym zespolowa rozgrywke, graniczyc bedzie z cudem
2. Idac dalej - tworzymy kolejne Dream Teamy (1;2;3;...)
3. Dostanie sie na serwer Aster w ogole zaczyna graniczyc z cudem :lol:

W zwiazku z powyzszym:
1. Moze przydalby sie chociaz jakis ogolnie dostepny serwerek TeamSpeak (Ventrilo) dzialajacy 24 h/dobe, gdzie mogliby sie spiknac Dream Team`owcy, z definicji chetni na Team Work`a, chcac w danej chwili z powodow w/w (lub dowolnie innych), zalozyc druzyne na innym serwerku, ku wspolnej uciesze i dumie z wygranych rund (ze o propagowaniu Dream Teamu nie wspomne) ??? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2005, 12:19 

paku[SBS], dokładanie tak !!! już o tym pisałem iż po akcji Zlomika mamy czas euforii - oby trwał jak najdłużej :wink: , z jednej strony bardzo, bardzo cieszy fakt iż prawie wszyscy chcą grać Team Work :D , z drugiej strony nie pokojace jest to że do bastionu Dream Team czyli Aster wpięcie się będzie graniczyło z cudem :( , nie wspomnę już iż dodatkowo wszyscy będę chcieli przyłączyć się do Teamu Zlomika, co również bardzo cieszy :D . Dlatego jak napisał Zlomik, ja również już o tym pisałem. Zakładajcie wlasne Dream Teamy nie tylko na Asterze, jest przecież Topic nicków z X-fire, po kliku dniach wiecie kto chętnie gra Team Work, wskakujcie na inne servery gdzie są te osoby bądź ich zapraszajcie do wspólnej gry aby jak najwięcej osób mogło czerpać radość z grania w Team Work nie tylko wybrańcy, którym udało się dostać na Aster :twisted: Widomo najfajniej gra się z kumplami ale czasem warto wybrać się gdzieś indziej i dać innym szanse :wink:
Pozdrawiam,

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2005, 12:20 

Za Malo Slotów ;]. Fakt ze jak sie gra do 5 rano to jak sie wstaje wlacza kompa i o 14 juz trudno wbic ;]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 259 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2