Teraz jest 25 lis 2024, 16:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2005, 10:52 

lumpy napisał(a):
Mnie ten mod sie coraz bardziej przestaje podobać :( Ja oceniam gre po detalach graficznych i po grywalności nie po realiźmie gdyby było odwrotnie to bym nadal grał W BiA a nie BF2. Dla mnie ani mod nie ma wybiórczej grafy ani grywalności w porównaniu z FH XWW2 wypada bardzo kiepsko.Ale zagrać warto było choćby po to by było o czym gadać i na co narzekać :wink:

LOL ???????????

Czy to ze gra nie ma grafiki BF2 od razu ja dyskwalifikuje ? Badz to ze o wiele latwiej zginac niz w FH ? To chyba zaleta ze trudniej sie gra i nie dziala metoda hura bura colt w reku i bazooka za pazucha.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2005, 14:04 

Pokrzept[pl] napisał(a):
lumpy napisał(a):
Mnie ten mod sie coraz bardziej przestaje podobać :( Ja oceniam gre po detalach graficznych i po grywalności nie po realiźmie gdyby było odwrotnie to bym nadal grał W BiA a nie BF2. Dla mnie ani mod nie ma wybiórczej grafy ani grywalności w porównaniu z FH XWW2 wypada bardzo kiepsko.Ale zagrać warto było choćby po to by było o czym gadać i na co narzekać :wink:

LOL ???????????

Czy to ze gra nie ma grafiki BF2 od razu ja dyskwalifikuje ? Badz to ze o wiele latwiej zginac niz w FH ? To chyba zaleta ze trudniej sie gra i nie dziala metoda hura bura colt w reku i bazooka za pazucha.

Tak :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2005, 14:07 

Tak 8)

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2005, 23:28 

Hmmmm to po ^%#% wypowiadacie sie na forum FH, Vanilla game ma swoje wlasne Forum gdzie mozna rozpisywac sie o tym dlaczego bazooka jest lepsza niz No.4/Kar.98 przeciwko piechocie.

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2005, 00:13 

Dla mnie sam pomysł zrobiania BF2 w realiach współczesnych dyskwalifikuje grę jako nadającą się do grania. Chciałbym zobaczyć kiedy ostatni raz dochodziło do walk śmigłowców, samolotów po obu stronach. Współczesne wojny wyglądają albo jak "Helikopter w ogniu" - walka dzikusów w hitech, albo jak "Pustynna Burza", kiedy jedna strona nawala z pokładów lotniskowców tomahawkami, albo zrzuca z samolotów sterowane bomby.

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2005, 00:44 
Redaktor Battlefield.pl

Problem w tym że BF2 nie jest w realiach współczesnych, tylko zimno wojennych, gdy siły stron były mniej więcej zbalansowane. To że są teraz modne inne państwa i są nowsze zabawki nic nie zmienia. Natomiast współczesne pole walki tzn. te po 89 roku, to konflikty asymetryczne. Niestety EA poszła po najmniejszej linii oporu i zrobiła strzelankę która miała odnieść sukces, a nie eksperymentować by chociażby jak w Wietnamie strony konfliktu czymś się różniły. Dla przykładu wyobraźcie sobie jednak, co by było, gdyby to po której stronie się spawnwaliśmy miało jakieś głębsze znaczenie. Amerykanie dysponowali by przewagą technologiczną, lepszymi czołgami, samolotami, wyposażeniem indywidualnym żołnierza. Chińczycy natomiast byli by armią klasyczną jednak swoje braki jakościowe nadrabiali by większą ilością sprzętu dostępnego na mapie. Natomiast arabowie walczyli by w sposób partyzancki, niedobór sprzętu pancernego nadrabiając zdalnie odpalanymi ładunkami-pułapkami na drogach, może ich pojazdy były by przejętą bronią wroga...Oczywiście wymagało by to prac nad zbalansowaniem, a także w przypadku arabów map gdzie mogli by skutecznie wdrażać swoją taktykę, ale gra była by czymś więcej niż tylko strzelanką z modelami współczesnych czołgów. Zresztą gdybym chciał „uczciwego” zbalansowania grał bym nadal w UT, tam wszyscy mieli po równo.

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2005, 12:52 

Mimo wszystko współczesnym konfliktom brak klimatu walk z WWII.

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2005, 14:13 

popieram.co za radocha wybrac na GPS cel i bomba leci...wszystko zalatwiane przez komputery..nie ma klimatu:D

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2005, 19:08 

Pamiętam jak grałem w bardzo realistyczny symulator walk lotniczych na współczesnych odrzutowcach.

Taktyka polegała na wzbiciu się jak najwyżej. Namierzeniu przeciwnika na radarze, odpaleniu rakiet, a następnie zmykanie wykonując jak najdziwniejsze ewolucje wykorzystując prędkość uzyskaną dzięki wysokości. Po prostu oba samoloty odpalały rakiety i wygrywał ten kto potrafił lepiej "spierdzielać".

W trakcie gry jeden raz wydziałem nieprzyjacielski samolot.

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2005, 22:41 

Ściągnąłem sobie dzisiaj, gram, wszystko super, mod wymiata. Gram sobie na serwerze 3dID/15PzG XWW2 server i w pewnym momencie niechcący zabiłem gościa z naszego teamu, o nicku [3dID]Cpt.MIETEK, odpisałem sry... na co gościu odpisał: uważaj dupku jak strzelasz, no to ja mu: za dupka to możesz w ryj dostać komputerowy cieciu (nie bedzie mnie gościu wyzywał bo ma adminke na serwerze), a ten kretyn oczywiście dał mi kicka ... Jeden serwer w Europie gdzie w to grają i taki ktoś ma na nim adminke... zwyzywa cie mimo że go przeprosiłeś, a jak się oburzysz to dostaniesz KICKA/BANA... zna ktoś tego gościa ? Może pisze na tym forum ?

UPDATE:
Połączyłem się jeszcze raz z serwerem, zacząłem jego kolegom z klanu tłumaczyć po angielsku o co chodzi, i okazało się że to jest JEGO serwer...
napisał jeszcze coś w stylu: jak będziesz dalej się burzył to dostaniesz bana
oraz
nazwałeś mnie wcześniej burakiem ( :shock: wtf?) i dlatego dostałeś kicka
po moim: LOL , dostałem odp że może mieć logi. że go tak nazwałem...

Po prostu parodia, jeden serwer, na którym grają w tego moda ludzie a admin KOMPLETNY KRETYN i jakże dziwne, że to Polak... :?

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2005, 23:18 

Zdarzają sie tacy ludzie i to nawet bardzo często.Niestety na to nie poradzimy choć gdyby był drugi hitler albo stalin....

Tytuł:
PostNapisane: 20 sie 2005, 23:34 

NaVy napisał(a):
Ściągnąłem sobie dzisiaj, gram, wszystko super, mod wymiata. Gram sobie na serwerze 3dID/15PzG XWW2 server i w pewnym momencie niechcący zabiłem gościa z naszego teamu, o nicku [3dID]Cpt.MIETEK, odpisałem sry... na co gościu odpisał: uważaj dupku jak strzelasz, no to ja mu: za dupka to możesz w ryj dostać komputerowy cieciu (nie bedzie mnie gościu wyzywał bo ma adminke na serwerze), a ten kretyn oczywiście dał mi kicka ... Jeden serwer w Europie gdzie w to grają i taki ktoś ma na nim adminke... zwyzywa cie mimo że go przeprosiłeś, a jak się oburzysz to dostaniesz KICKA/BANA... zna ktoś tego gościa ? Może pisze na tym forum ?

UPDATE:
Połączyłem się jeszcze raz z serwerem, zacząłem jego kolegom z klanu tłumaczyć po angielsku o co chodzi, i okazało się że to jest JEGO serwer...
napisał jeszcze coś w stylu: jak będziesz dalej się burzył to dostaniesz bana
oraz
nazwałeś mnie wcześniej burakiem ( :shock: wtf?) i dlatego dostałeś kicka
po moim: LOL , dostałem odp że może mieć logi. że go tak nazwałem...

Po prostu parodia, jeden serwer, na którym grają w tego moda ludzie a admin KOMPLETNY KRETYN i jakże dziwne, że to Polak... :?

No coz w kazdej grupie znajdzie sie debil nic nie poradzisz. Spotkalismy go pare razy na roznych serverach i dal sie poznac z tej "lepszej" strony. Krotko mowiac najlepiej go olac i miec go gleboko w powazaniu.

Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2005, 00:05 

NaVy - byłem przy tym,gdy dostałeś kick'a. Widziałem jak go przepraszasz. Nie widziałem jednak tego,gdy nazwał cię w taki czy inny sposób,nie widziałem również gdy ty mu odpowiadałeś,ale...to nie zmienia postaci rzeczy,że twoja odpowiedź wcale nie była lepsza od jego zdania. Taka rada na przyszłość (a właściwie dwie):
- jak ktoś cię wyzywa,itp,a już szczególnie gdy wcześniej sam zrobiłeś coś niestosownego,to...zignoruj i niech się rozejdzie po kościach
- nie zadzeraj z adminami,bo po prostu nie pograsz :P

Ogólnie o serwerze - żenująca atmosfera, z Mietkiem w roli głównej :/

Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2005, 00:10 

Jak kogoś zabiję TK, to nie pyszcze jak ktoś mnie zwyzywa. Cóż jego prawo - zawiniłem.

Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2005, 00:26 

Pograłem sobie dalej na tym serwerze. Inni gracze z tego co poczytałem czata, w większości są w porządku, pożartowąc można itd.
Raz wpadłem na flage i Thompsonem 5 gości rozwaliłem to zaczeli mnie chwalić :P

jurgens napisał(a):
Jak kogoś zabiję TK, to nie pyszcze jak ktoś mnie zwyzywa. Cóż jego prawo - zawiniłem.

TK nieumyślne może się zdarzyć nawet NAJlepszym graczom i NIKT nie ma prawa za takie coś zwyzywać, tym bardziej, jeśli zostanie przeproszony !

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2