Teraz jest 12 sty 2025, 21:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 226 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2005, 08:53 

tez bylem zawiedziony na poczatku jak odblokowalem M95 ale szybko wymyslilem sobie kilka taktyk z ta bronia bo przeciez ona daje juz wieksze mozliwosci.

Mozesz zostac łowca pilotów!
Najlepiej jak najszybciej dostac sie na lotnisko i sciagac startujacych pilotow :) Jakiego maja dola jak zasiadaja w fotelu kobry, skupiaja sie i...pyk!...miejsce sie zwalnia, wsiada inny koles i tez dostaje heda. Zanim sie polapia o co chodzi to niezle im namieszasz. Jest jeszcze kilka ciekawych taktyk snierem, jakiejs wielkiej ilosci punktow nie nabijesz ale rozrywka jest dobra.

Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2005, 14:44 

Jako pierwsza odblokowalem sobie DAO-12. Dlugo nie moglem sie do niej przekonac ale teraz nie wyobrazam juz sobie AT bez tej broni.

Druga byla bron medyka. Na duze odleglosci faktycznie niezla ale burst ma taki ze szkoda slow. Kalachy lepsze. Jak ktos mocno M16 nie lubi a medem duzo gra to mozna ostatecznie zamienic. Zaluje odblokowania tej broni.

Jako ze engiem gram niemalo niedawno zaopatrzylem sie w Jackhammera. Bardzo dobra bron. Maly rozrzut srutu jak na automat. Krotki czas przeladowania i duza sila ognia. Magazynek moze i maly ale na 2 ludzi spokojnie starczy.

Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2005, 17:23 

Broń medyka-Prawie jak snajperka troszke duży odrzut lecz jaka siła według mnie broń jest lepsza niz podstawowy kałach lub m16.Broń niezła i wogóle jest dobra(nieżałuje odblokowania)
Pozdrawiam
Fajder

Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2005, 18:13 

po prostu napisac Medykowi nie pasuje ta bron, po co mu luneta to nie snajper, bardziej pasowalaby specops a medowi.Medyk bardziej potrzebuje szybkostrzelnej broniG36C jest tego przykladem.(Ja mam osobiscie odblokowane G3 i jest wysmienite). Gralem snajperem i ta jego splowka tez jest jakas nie teges powinna za 1 razem zabijac bo rownie dobrze to mozna dragunovem (MEC) goscia zabic.A co to supporta to rozczrowalem sie w 100% minusem tej broni jest bardzo mala szybkostrzelnosc wiec znowu MEC żądzi!!
Podsumowując...najpierw powinnismy odblokowywac :
Szturmowiec
Komandos
Medyk
Snajper
Zołnierz Wsparcia
Mechanik
Greanadier
P.S oczywiscie jak kto chce ale osobiscie polecam ten cennik :)

Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2005, 18:38 

Z twoja lista zupelnie nie zgodze.
g3 an 1 miejscu? a granatnik to juz nie dobry?
DAO i JackHammer na koncu? Tosz one znacznie poprawiaja skutecznosc tych klas.

G36C faktycznie dobra bron ale medykowa juz nie koniecznie.

Z drugiej strony wszystko zalezy od punktu widzenia i sposobu gry. Jak ktos granatnika nie lubi to g3 faktycznie dobra bron. To samo medyk - nie lubisz sie do wroga zblizac? wolisz siedziec z tylu i strzelac z bezpiecznej odleglosci? Odblokuj medykowa bron jest w sam raz dla ciebie.

Na koniec rada dla niezdecydowanych
Odblokuj bron dla profesji ktora czesto grasz a nie bron ktora podobno dobra. I koniecznie przetestuj bron przed odblokowaniem. Ja zaluje ze tego nie zrobilem :(.

Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2005, 19:17 

Ja mam odblokowane 3 bronie jak na razie i swoich wyborow nie zaluje..

M95 (dla snajpera) - znakomita celnosc, ale moglaby zabijac 1 strzalem (tylko w glowe zabija od razu.. a do tego wystarczylo M24).. ale generalnie mocna bron i jak nawet nie kill to w najgorszym wypadku kill assist.

G36C (dla komandosa) - najlepsza z odblokowanych do tej pory broni. Celna na sredni i krotki dystans, ale i na dluzszy mozna przymierzyc (byle nie przeciw snajperowi :wink: ) Sila ognia zadowalajaca. Na krotki dystans moze czasem nie wystarczyc.

L85A1 (dla medyka) - bron bardziej mi sie podoba od tej standardowej. Na dluzszy dystans lepiej darowac sobie duele szczegolnie jak trafimy na kogos z G36C lub G3. Na sredni calkiem celna, jednak nie tak jak G36C. Sila ognia calkiem dobra. Na krotki dystans dostatecznie mocna.

Co wybiore nastepne?.. chyba bron dla mechanika jako ze nim gram nieco. Do tej pory jestem zadowolony z wyborow.

Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2005, 20:46 

Mordoklej napisał(a):
M95
G36C
L85A1

Mam to samo i też mi się podobają :)
Polecam wszystkim zwłaszcza M95, jeśli chcecie być... złośliwi i wqrzający innych graczy :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 sie 2005, 22:33 

Jeszcze co do pkm'a..... ludzie tak go zachwalaja wiec niech mi ktos zdradzi jak tym grac bo nie moge sie przekonac, z bliska gine, z zooomem bez, lezac/stojac/kleczac, sredni dystans - strzelam trafilem, koles sie kladzie i ja dostaje kulke (oczywiscie leze z zoomem) a nawet jak uda sie go zabic to hp malo zostaje :/ znajde kamp-spota fajnie zabije kogos po chwili leci granat/dostaje po plecach. Daleki dystans to wiadomo nawet szkoda ammo.
Jakos z m249 zabijalem lepiej - w biegu na stojaco z bliska gineli, teraz po prostu trafiam wszedzie tylko nie tam gdzie chce :/

Btw HS nie chcesz kupic konta z odblokowanym pkemem? :D 20 zl (koszt przesylki ja pokrywam :D :D :D) :lol: Do tego 16k pts i g36c. :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 sie 2005, 00:08 

Też na początku miałem problemy z opanowaniem PKM, ale trening czyni mistrza. Nawet na duży dustans udaje mi się zdjąć kolesi. Może i trudno trafić, ale wystarczy ze 3 razy i po gościu.

Tytuł:
PostNapisane: 22 sie 2005, 09:25 

dokladnie-nie twierdze ze jest to norma lub jest to latwe ale da sie z PKM zaliczac kille 'prawie' snajperskie. ostatnio z okolo 200 metrow zabilem pojedynczym ogniem chinczyka, podbiegl medyk, 'ozywil' go i dostal w nagrode ode mnie kulke, po czym ten pierwszy cudownie wyleczony znowu zszedl, tym razem na amen 8) . w sumie jakies 10-15 pestek z PKM i 3 fragi.
edit
najszybciej zarobione 4 fragi- wchodze do gry na Mashtuur, jako MEC, wybralem supporta, pojawiam sie a kolo mnie przelatuje dymiacy BH. Poslalem mu dluga serie w "plecy".. i poszedlem dalej a on odfrunal. Za pare sekund.. informacja o 4 fragach. Mam nawet printscreena ... I love PKM :)

Ostatnio edytowano 23 sie 2005, 10:14 przez przsoi, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 sie 2005, 17:58 

dupielos napisał(a):
Jeszcze co do pkm'a..... ludzie tak go zachwalaja wiec niech mi ktos zdradzi jak tym grac bo nie moge sie przekonac, z bliska gine, z zooomem bez, lezac/stojac/kleczac, sredni dystans - strzelam trafilem, koles sie kladzie i ja dostaje kulke (oczywiscie leze z zoomem) a nawet jak uda sie go zabic to hp malo zostaje :/ znajde kamp-spota fajnie zabije kogos po chwili leci granat/dostaje po plecach. Daleki dystans to wiadomo nawet szkoda ammo.
Jakos z m249 zabijalem lepiej - w biegu na stojaco z bliska gineli, teraz po prostu trafiam wszedzie tylko nie tam gdzie chce :/

Btw HS nie chcesz kupic konta z odblokowanym pkemem? :D 20 zl (koszt przesylki ja pokrywam :D :D :D) :lol: Do tego 16k pts i g36c. :D

Jak strzelasz to ściągaj celownik cały czas w dół. Mi to pomaga. Jego wolnostrzelność jest dla mnie plusem bo rozrzut się zmniejsza.

Tytuł:
PostNapisane: 22 sie 2005, 23:37 

Dziś znalazłem DAO-12 i muszę przyznać, że jest bardzo mocna. Na bliskie dystanse zabija jednym strzałem. Nie jestem zwolennikiem takich broni, ale muszę się zastanowić nad następnym wyborem (za ok. 10000 pkt. :shock: )

Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2005, 00:51 

Ja mam dylemat juz mimo ze 8,5k pts brakuje do awansu to ciagle sie zastanwiam czy jackhammer czy dao12. Eng bez kamizelki i mniej ammo ale za to ciut mocniejsza ta strzelba chyba jest i ma miny (kocham miny :twisted: ) za to AT ma kamizelke i 12 naboi w magazynku. Mysle ze bardziej uniwersalny bylby AT bo i na mapach miejskich by sie sprawdzil z dao12 bardziej bo pancerz i 12 ammo (skoro eng sie sprawdza z saiga) ale na bardziej otwartych mapach wole juz enga wlasnie ze wzgledu na miny w ktore wszyscy tak slicznie wjezdzaja :twisted: Wiec co ja k... mam zrobic, poprawki z egzaminow za 2 tydnie a ja nad shotgunami mysle :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2005, 03:23 

dupielos napisał(a):

Bardzo chętnie, a co tak tanio :) :?:

Tytuł:
PostNapisane: 23 sie 2005, 03:25 

Polecalbym DAO, eng juz ma swoj shotgun, moze nie auto ale jak
sie dobrze nauczysz nia strzelac to i tak zawsze bedziesz po jednym strzale
kosil przeciwnikow.. A jak zabraknie Ci trybu auto to zawsze mozesz
grac jako MEC i cieszyc sie shotgunem wcale nie gorszym od Jackhammera :)
AT natomisat nie ma nic... Ani po stronie USMC, ani MEC, ani u Chinczykow..
Nalezy mu sie DAO-12 :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 226 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2