Ok,to napiszę kilka słów (całkiem zapomniałem,żeby dać info tutaj na forum :/ )
Otóż,w chwili obecnej FHL ma gruntownie zmienione zasady. Drużyny (w sumie 12) zostały podzielone na dwie dywizje (po 6),które działają na podobnej zasadzie,co ligi w piłce nożnej. Po zakończeniu sezonu, dwie najsłabsze drużyny z dywizji 1 spadają do dywizji 2,natomiast dwie najlepsze drużyny z dyw.2 przechodzą do 1. Zmienione zostały zasady przyznawania punktów za wygrane mecze (jeśli dobrze zrozumiałem,to mają być dodawane dodatkowe punkty za np.wygranie na jakiejś żadko wybieranej mapce. A propos mapek,to można wybrać jedną mapką na max dwa mecze,czyli w sumie należy mieć przygotowane trzy mapki do wszystkich potyczek. Acha,jak niektórzy wiedzieli, ostatni sezon FHL dłużył się w nieskończoność...teraz ma być inaczej i na rozegranie meczu drużyny będą mieć max dwa tygodnie (nie wiem jednak,co w przypadku,gdyby się nie dało...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
)
Jest jeszcze kilka innych zmian,ale nie chce mi się przytaczać
No i to właściwie tyle. Dodam tylko,że miało być więcej klanów (koło 20),no ale cóż zrobić... (btw,pierwszy mecz SBS ma rozegrać do 5 września - napiszę coś więcej,gdy już będzie coś dokładniej ustalone)