Teraz jest 4 mar 2025, 07:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 15:20 

1. Poprawqwić autobalnce
2. Poprawić wustające nogi zza muru jak to było w CoD (pisało czołganie zablokowane i nogi nie przechodziły zza mur)
3. Mniejszyć wymagania systemowe jezeli jest to mozliwe
4. Poprawić teamkill
5/Zrobić cos z Kamikaze

:(

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 17:32 

robal napisał(a):
5/Zrobić cos z Kamikaze

Popieram.
C4 powinno dac sie mocowac na sobie :) Ew. mozliwosc wysadzania bez wysiadania z pojazdu. A najlepiej osobna klase dla nich :P

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 19:08 

NAJWAZNIEJSZY POSTULAT zrobic cos z cholota wbiegajaca przed samoloty,czolgi i wskakujaca na heli tylko dlatego, ze wsiadlo sie przed nimi !!! Po prostu krew mnie zalewa na tych imbecyli :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2005, 22:25 

Powiedzmy to sobie szczerze - na debili nie ma rady.

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2005, 23:51 

6. Poprawić grożące śmiercią dotknięcie poruszającego sie pontonu, czołgu, samochodu, etc. - czyli zrobić tak samo jak to było w poprzednich częściach BF'a.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 16:44 

Skandal: czytales co bylo wczesniej napisane ?

Pozdro spiochu ;)

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 22:44 

Co do twojego podsumowania Uoviecka to mam pare zastrzezen, mianowicie:

1. Co do grenagiera to jest on z założenia profesja do walki z pojazdami a nie z piechota. Pozatym nalezy pamietac ze strzela on rakietami kumulacyjnymi a nie odlamkowymi dotego kazdy zolnierz nosi kamizelke wiec zasieg razenia jest maly. (Mnie denerwuje jeszcze fakt ze laduje w czolg z rakiet on sie zaczyna palic kierowca wyskoczy a ja niedostane punktow. Przecierz powstrzymalem wrogi czolg nie :? a nic z tego niemam. Ale to maly pikus nie ma sie czym zabardzo przejmowac sa wieksze bledy).

Z reszta podsumowania zgadzam sie w 100% 8)

2.Jeszcze chcialem dodac ze miny sa beznadziejne, widac je z kilometra dzialaja tylko jako odstraszacze, wogule nie spelniaja swojej funkcji.
Niewiem jak was ale mi sie to starsznie nie podoba.

Aha i bardzo popieram tryb laczonych flag fajnie by sie tak gralo.
(Bo linia frontu wystepuje wzasadzie tylko na srednim karkandie kolo mostu gdy amerykanie kontroluja 4 flagi). No i nie bylo by przechlapane jak ktos zajmie glowna baze.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 11:27 

Cytuj:
2.Jeszcze chcialem dodac ze miny sa beznadziejne, widac je z kilometra dzialaja tylko jako odstraszacze, wogule nie spelniaja swojej funkcji.
Niewiem jak was ale mi sie to starsznie nie podoba.

No jesli kladziesz mi na ulicy to swieca sie jak psu jajca i nie jest problemem ich wyminiecie :D Sytuacja czesto spotykana na Karkandzie. Lepiej miny wchodzą na Fushee, gdzie do kazdej z flag potrzebny jest wjazd. Tu wystarczy ladnie podlozyc mine w trawie, albo kolo bramy i wsio :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 12:20 

Zrobić coś z tymi samolotami... zeby 1 rakieta z przeciwnego samolotu zabierala 80% wrogowi. Zwiekszyć obrazenia dla działka...

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 12:26 

eJay a ile pojazdow jestes w stanie w ciagu jednej rundy rozwalic minami co?? Morze umiesz jakos te miny stawiac bo ja to chocbym sie zesral to wciagu jednej rundy(ciagle grajac engiem oczywiscie) gora 2 pojazdy rozwale ( oczywiscie nie biore pod uwage akcji typu komandos, ze biegniesz z mina w zebach na czolg i podkladasz do okola niego).

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 12:43 

Radek255 napisał(a):
Morze ........ chocbym sie zesral .....
:lol: człowieku naucz się pisać :!: bo jak to czytam to tez mi się zaczyna chcieć srać

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 13:03 

Cytuj:
gora 2 pojazdy rozwale

ja powiem tylko, że własnie engiem zdobyłem basic explosives, za pomocą min. Na Dragon Valley. Dobrze sprawdza się kładzenie min na brodzie rzeki oraz zaraz za zagięciem mostu, zreszta wszędzie gdzie zmiania się kąt nachylaenia drogi.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 17:53 

No ale nie na kazdej mapie mozna latwo mine ukryc. Na przyklad taki karkand odpada. Pozatym jakos ja nigdy na miny nie wjezdzam, bo popierwsze jest ich malo a po drugie po prostu je widac nie ma sie co oszukiwac. Pojazdy z reguly poruszaja sie po drogach a na nich miny widac z kilometra ( na brudzie rzecznym tez z latwoscia mozna mine wypatrzyc) , wiec jak dla mnie sa kiepskie. Z duzo zabawy z tymi minami latwiej jest czolg rozwalic bomba lub rakieta.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 18:59 

rzeczywistosc jest taka- miny sa za slabo widoczne dla teamu [mimo czaszek] i za bardzo widoczne dla przeciwnikow [mimo braku czaszek]. Co nie znaczy ze nie przydaja sie CZASAMI, ale nie jako liczacy sie, sensowny srodek defensywny.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 19:58 

Radek255 napisał(a):
eJay a ile pojazdow jestes w stanie w ciagu jednej rundy rozwalic minami co?? Morze umiesz jakos te miny stawiac bo ja to chocbym sie zesral to wciagu jednej rundy(ciagle grajac engiem oczywiscie) gora 2 pojazdy rozwale ( oczywiscie nie biore pod uwage akcji typu komandos, ze biegniesz z mina w zebach na czolg i podkladasz do okola niego).

To zalezy czy kierowcy sa frajerami i nie przewidują gdzie miny moga byc rozstawiane :D Na Karkandzie mozna sobie natrzaskac punktow. Na Zatar/Dragon Valley rozstawiaj miny na mostach itd. Mi sie kiedys udalo zabic 12 gosci minami (jednego killa mi zabraklo do doznaki :evil: ). Jesli stawiasz po jednej minie na ulicy to nie dziw sie, ze nie mozesz zabic.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2