robal napisał(a):
No to do zobaczenia za kilka lat
Robal, to że
Trojnix napisał o Tobie nie chodziło mu dokładnie o piętnowanie Ciebie !!! Ty akurat może byłeś pierwszy z brzegu, jak również post
Groszka że od 21 lat !!! Najlepiej teraz „zadymiarze” rozpłaczcie się i zabierzcie swoje zabawki z piaskownicy. Chodzi tu o odpowiedzialność i szacunek dla innych graczy.
Trojnix celowo Ciebie wymienił gdyż kto jak kto ale Ty ??? nie raz sam się przekonałem iż po mimo Twojego młodego wieku, chociaż z drugiej strony wcale nie tak młodego

potrafiłeś udowodnić niejednokrotnie swoją skuteczność i umiejętność gry w zespole czyli poszanowania innych, łącznie z zasłonięciem swoim ciałem przyjaciela z linii frontu bo ten np. miał dużo lepszą pozycję do strzału czy wypełniał inną ważną misję. Ja celowo w swoim wywodzie nie umieszczałem nazwisk gdyż nie chciałem aby ktoś czuł się urażony, tym bardziej mnie dziwi że to właśnie Ciebie tak uraziło. Na koniec powiem tylko że zawsze będę Cię zaliczał do najlepszych graczy idei Dream Team, a taki lekki prztyczek w nos powinien Cię tylko zmotywować i tyle. Nie czuj urazy do Trojnixa gdyż jak wczoraj ktoś powiedział przez TS, żaden by tego nie wytrzymał i po prostu zamknął turniej w połowie, a on jednak wykazał się DUŻĄ cierpliwością.
Pozdrawiam,