Teraz jest 4 mar 2025, 14:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 259 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 18:45 

nie mialem jeszcze okazji grac w DT. za to za kazdym razem gralem przeciwko nim ;) i smiesznie sie chlopakow wybijalo na Gulfie jak scampowani siedzieli na wiezowcu ;) albo na innej mapce (niepamietam jakiej) probowali mnie ustrzelic ze snajperek , moj odwet w postaci noza musial niemilo smakowac :) Niewspomne juz o poslaniu chlopakom SAWa prosto w ich heli i wybicie 3/4 skladu :)

niedlugo moze sie skusze do DT, zobaczyc jak to jest . . .

a sam dziekuje ludziom za gre w Teamie "Casper","Casper Tim" czy "Wymiatacze" :) . Sporo Was bylo i nie pamietam nickow :) Ale bardzo sie przyjemnie gralo dzieki zgraniu i wzajemnej pomocy wypracowanej przez kilka wspolnie rozegranych rund.

Jak zaczynalem w to grac tez bylem samotnym wilkiem, ale gra w Teamie i teamplay miazdzy na calej linii :) Zwlaszcza jak sie zgraja ludzie.

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 18:47 

dgszary napisał(a):
G-sus napisał(a):
Jakis debil z tego kolesia, dlatego ja nie gram commanderem bo zawsze znajdzie sie ktos kto wpadnie w altylerie.

Krótko gram Commanderem (ale bardzo mi się to podoba), ale dotychczas TK byly bardzo bardzo sporadyczne. Mialem fart i za kazdym razem mialem BARDZO BARDZO dobrych Squad leaderów (za co dziękuję, choc pamiętam z nich tylko jednego z nich - F47UM (dzieki za dobrą grę)), którzy jak dałem im znać wcześniej że bedzie ostrzał, to sami zabierali swoich podopiecznych z miejsca gdzie szykowalem ostrzal.

no fakt fajnie sie gralo... jestes jednym z niewielu commanderow ktorzy wiedza od czego jest przycisk-V :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 18:52 

@lkasprzak [!]

Ja cie ukaralem? Na strike at karkand mnie ktos potracil apcekiem i to przodem ale widzialem ze lufe mial skierowana na bok to wybaczylem. Nie pamietam zebym karal ciebie. Czasem nie czytam kto mnie i pod wplywem wqrwa wciskam page down i gram dalej. Jesli zabiles mnie naprawde niechacy to przepraszam. Chyba nie bedziesz gniewal sie za to na ziomka z DreamTeamu co? Jak chcez to zastrzele cie z APC i mnie ukarzesz tez i bedziemy na 0 :)

Dzis na jednej mapie mialem na wejsciu -24 bo przybity gracz radek255 albo cos podobnego wjechal na moje miny i mnie ukaral. Mialem fart i wyszedlem z tego na plus jeszcze. Caly urok polskich serwow :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 20:07 

Ok G-sus, zapomnijmy o tym - wierzę, że było to przypadkiem.
Pozdro and peace :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 11:31 

A tak w ogole to jak komus brakuje takiego medalu jak - Purpurowe Serducho to polecam Dream Team'y. Tyle co tam poswiecenia to jak nigdzie indziej :wink: No i posmiac sie mozna sporo 8) Ale i uprzykrzyc zycie wrogowi czesto tez :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 22:33 

heheh ja nie mam purple hearta i nie zamierzam miec. Czesto bylem w teamie ktory dostawal po dupie ostro ale nigdy nie gralem tak dennie zeby dostac ten medal. Jesli ktos specjalnie go do kolekcji zebral to okej ale jak za zebrane baty to lipnie

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 22:38 

G-sus napisał(a):
heheh ja nie mam purple hearta i nie zamierzam miec. Czesto bylem w teamie ktory dostawal po dupie ostro ale nigdy nie gralem tak dennie zeby dostac ten medal. Jesli ktos specjalnie go do kolekcji zebral to okej ale jak za zebrane baty to lipnie

Heh ja dzis zdobylem fioletowe serce ale nie dziwcie sie bo bylo 8 wild w przeciwnym teamie :evil: :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 22:55 

Crist napisał(a):
Heh ja dzis zdobylem fioletowe serce ale nie dziwcie sie bo bylo 8 wild w przeciwnym teamie :evil: :evil:

nie dziękuj :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 23:08 

Mordoklej pamietaj ze kiedys jak bedziesz snajpił w przeciwnym teamie to wpadamy obowiazkowo z defibrylatorami :> i zobaczysz Pogromco Pilotów :wink: :twisted: :P

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 23:40 

Zaczynam grac znowu troche snajperem bo nieco celownik mi sie przybrudzil albo lufa skrzywila :wink: A... i od jutra gram z EAX'em (dzis ustawilem mojego SB Live! zamiast AC97 na plycie).. wiec dzwiek przestrzenny i moze trudniej bedzie mnie podejsc 8)

PS. Dzis po raz pierwszy rzucilem sie na wroga z defrybrylatorem i zabilem :lol:

Dream Team to swietna zabawa a dostac purpurowe serducho moim zdaniem niekoniecznie wiazac sie musi z lamerstwem. Ja np, dla glupiej odznaki (za naprawy Black Hawk'a) musialem sie bardzo poswiecic i skonczylem z 6 killami i 18 smierciami (czyli bardzo blisko). No ale czego nie robi sie dla swiecidelek :wink: Pilot byl niezbyt kumaty wiec dostawalem czesto i respawnowalem sie z powrotem w smiglowcu mieszajac kluczem non stop... A oto zdobycz --> Obrazek

:twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 09:05 

G-sus chodzi ci o te dwa pojazdy co sie na miny wwalily?? Jak tak to nie ja kierowalem to raz a po drugie ja ci wybaczylem, nie wybaczyl ci ktos inny z pojazu.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 09:25 

Obrazek

Ja bedac w DT zarowno czlonkiem jak i dowodca dorobilem sie sam kilku odznak za teamplay z ktorych jestem zadowolony.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 09:38 

Radek255 napisał(a):
G-sus chodzi ci o te dwa pojazdy co sie na miny wwalily?? Jak tak to nie ja kierowalem to raz a po drugie ja ci wybaczylem, nie wybaczyl ci ktos inny z pojazu.

Tak cos tam pisales ale bylem tak wtedy wqrwiony ze juz stracilem klimat gry. -24 pkt na wejsciu za taki bezsens kazdego by wqrwilo bo CZERWONA CZASZKE WIDAC Z DALEKA!
Radek jesli mnie ni ekarales to za co napisales sory gnat w BF?

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 09:55 

pewnie za to, że wjechał na te miny - ja też przepraszam, jak ktoś mi zrobi TK z mojej ewidentnie winy - przecież mu tych 4 punktów nie zwrócę, to chociaż przeproszę:)

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 09:58 

no tak, zapomnialem z tego wszystkiego ze -4 i bez ukarania jest. Dobra Radek niech ci bedzie i tak juz zapomnialem o tym. Trzeba grac dalej

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 259 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2