Teraz jest 26 lis 2024, 09:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 88 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 21:02 

Lailonn napisał(a):
mozdzierz to chyba sluzy do obstrzalu naziemnego a nie powietrznego :p Co do tak niskiego umiescenia tunguski tos chyba chlopie nie przemyslal tego ;]

Ej co to za problem :P...wystarczyłoby rozstawić się dokładnie pod helikopterem i..."ognia!!!" heli zestrzelony :twisted: :wink: .

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 00:24 

Zastanawialem sie gdzie tunguska wrzucic. Wyladowala za czolgiem dlatego ze zwykle toto ponamierza strzeli te swoje rakietki i pociagnie z miniguna a BH leci i leci. Kwestia dobrego wyczucia momentu zrzucenia flar. 2 razy sprawdzalem czy ona jest faktycznie taka slaba. Lecialem BH z 2 ludzmi z tylu. Wynik? 2 razy Tunguska padla pod ogniem minigunow pokladowych :]

Po czyms takim nie mogla wyladowac wysoko.

A mozdzierz w Vietnamie uchodzil za jedna z lepszych przenosnych broni przeciwsmiglowcowych.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 08:46 

chyba spotykales tunguski z operatorami 'madrymi inaczej'. tunguska ma potezna sile ognia-co najlepsze, skuteczna tylko przeciw celom fruwajacym. a jej rakiety? wystarczy cierpliwie pomeczyc pilota namierzaniem zeby wyslal flary i wtedy 4 rakietki koncza dzielo.
*apdejt*
nie chce nabijac nowego posta; to co pisze kolega ponizej przypomina mi jeden z dziwniejszych killow w mojej karierze.. wsiadlem jako spec op do bh (wiem wiem, tez nie znosze spec opow w bh, sa bezwartosciowi jako zaloga w sumie) i pilot wisial przez chwile nad T90.. rzucilem mu 3 paczki C4 z naszych 'san sw mikolaja" i go zniknalem... to jedyny znany mi przypadek ze spec na cos sie realnie przydal w bh.

Ostatnio edytowano 27 sie 2005, 10:01 przez przsoi, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 09:42 

Jeszcze co do rozwalania BH stojąc pod nim poza zasięgiem minigunów. Zdarzało mi się że będąc mechem, kiedy nie trzeba było naprawiać brałem w łapę granat i nikt pod wiszącym BH nie był bezpieczny. Raz trafił się w załodze support. Więc w ogóle była bajka. Na Mashtur przejmujemy flagę przy tej roździelni prądu czy jak to zwać. Pod BH kręciło się z 6 gości w tym niezbyt mądry medyk. Z minigunów nie dało się ich zdjąc więc rzucałem granaty. Medyk ich defibrylował dopóki nie zginął, ja "bombardowałem" support uzupełniał mi granaty. Miałem dzięki "mądremu" medykowi z 10 fragów. Zatem uważajcie bo pozycja pod wiszącym BH nie jest taka bezpieczna.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 10:31 
Moderator forum

przsoi napisał(a):
nie chce nabijac nowego posta; to co pisze kolega ponizej przypomina mi jeden z dziwniejszych killow w mojej karierze.. wsiadlem jako spec op do bh (wiem wiem, tez nie znosze spec opow w bh, sa bezwartosciowi jako zaloga w sumie) i pilot wisial przez chwile nad T90.. rzucilem mu 3 paczki C4 z naszych 'san sw mikolaja" i go zniknalem... to jedyny znany mi przypadek ze spec na cos sie realnie przydal w bh.

My kiedyś tak lataliśmy chińskim wiatrakiem na FuShe Pass. Załoga; pilot-medyk, gunner-medyk, gunner-support, na pace 3xeng (naprawiacze - w tym ja). Lataliśmy sobie i przejmowalismy flagi. Ponieważ mało kto do nas strzelał z nudów rzucałem granaty (siedziałem dokładnie z tyłu). Zabiłem w ten sposób 3 gostków pod przejmowanymi flagami. Rzucałem także miny, ale na nich akurat nikt nie wyleciał w kosmos. Dodatkowo raz rzucony granat pozostał w heli - wynik - 5x TK (pilot przeżył - był Team leaderem więc się na nim spawnelismy). Ogólnie beka była.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 11:01 

lol zawsze jak rzucalem granaty w chinsim smiglaku to sie zastanawialem czy jest mozliwosc zeby zostal w srodku.. teraz wiem :).. btw, wyobrazcie sobie co znalezliby pletwonurkowie w "Zatoce Oman"... cholera tyle amunicji, min, apteczek, C4 co tam lezy na dnie wyrzucanej dla ryb na dolocie :)
i jeszcze offtopicowo do Xeny i zamknietego topica http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=11832
bardzo slusznie poniewaz bylo zastrzezone, tyle ze czmu nie skasowany topic w takim razie? ostrzezenie z cyklu "no no zeby to mi bylo przedostatni raz!" ?
:) [a poradnik bardzo dobry, poszedl do "zapisz jako..", gj&thx G-sus]

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 12:15 

ja ostatnio latam blackhawkiem (jako pasazer), gosc zawisnal nad flaga, rzucam miny pod owa flage (baza mec manstuur city), a on sobie wyladowal...4x teamkill, dobrze ze ziomki lataly kumate i nie dali mi punisha ;]

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 12:25 
Moderator forum

przsoi napisał(a):
i jeszcze offtopicowo do Xeny i zamknietego topica http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=11832
bardzo slusznie poniewaz bylo zastrzezone, tyle ze czmu nie skasowany topic w takim razie? ostrzezenie z cyklu "no no zeby to mi bylo przedostatni raz!" ?

Kasujemy zamknięte topice (zgodnie z nowymi zasadami). Daje szasę autorowi (i nie tylko) by się dowiedział czemu. Topic zniknie wieczorem.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 18:16 
Maskotka BF.pl

_XENA_ napisał(a):
przsoi napisał(a):

Kasujemy zamknięte topice (zgodnie z nowymi zasadami). Daje szasę autorowi (i nie tylko) by się dowiedział czemu. Topic zniknie wieczorem.

dobrze wiedzieć - skopiuję sobie szybko treść :P :twisted:

gj G-sus :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 22:21 

Latajcie dalej blackhawkiem, mi to nie przeszkadza:
http://republika.pl/matti_cs/blackhawk.jpg

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 22:27 

Nic nie cieszy bardziej niz zabicie wyładowanego po brzegi blackhawka :]

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 23:39 

ale zestrzelenie bojowym heli lub samolotem bh to zaden powod do dumy panowie ;]

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 23:57 

Sztuka zestrzelic z broni recznej.. nic tylko poczekac na dobry moment :wink: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 00:38 

Mordoklej napisał(a):
Sztuka zestrzelic z broni recznej.. nic tylko poczekac na dobry moment :wink: :lol:

Eee ja wole wleciec mecowska trumna w pelniutki BH i sie cieszyc, ze pomoglem druzynie :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 04:49 

Popieram Atila. Proste to to nie jest ale jakie emocje. Jeszcze jak sobie czlowiek wyobrazi co czuje zaloga BH widzaca rosnacy w oczach taranujacy smiglowiec...
Bardziej cieszy niz zabicie piechociarza defibrylatorem

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 88 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2