Teraz jest 4 mar 2025, 14:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 259 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 10:20 

dzisiaj 1 raz gralem w slynnym dt.. faktycznie sporo daje komunikacja. latalismy ze zlomikiem i kasowalismy bh jak swieczki na torcie [tort byl dla mnie bo dzis dostalem sierzanta]. thx za gre.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 11:26 

Duzo tych sierzantow ostatnio :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 11:57 

przysoi takze dziekuje ci pieknie... dawno mi sie tak dobrze nie latalo szturmowym smiglowcem :)
oczywistym jest fakt.. ze tym samym wyladowales na liscie zasluzonych dla DT :).. a to dobra reklama :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 12:27 

lista zasluzonych? wiesz calkiem niedaleko od miejsca gdzie mieszkam jest cmentarz komunalny... i tam za komuny byl taki kawalek -"aleja zasluzonych" :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 12:28 

hehe zlomik z tego co pamietam to wrzucales na tych ktorzy latali zamiast dzialac w piechocie. Cos sie zmienilo ostatnio?

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 12:43 

z przsoiem latalem praktycznie w trzech pierwszych rundach rano.. gdzie dopiero DT sie ukladal.. a latanie bylo sprawdzianem...
poza tym nie zabraniam latac DOBREMU pilotowi i DOBREMU gunnerowi... tylko denerwuje mnie jak ktos pcha sie do urzadzen latajacych ( albo niektorych naziemnych ) gdzie wiem ze nie bedzie z nich pozytku praktycznie zadnego.. i bardziej przydadza sie jako piechota przeznaczona na rozpraszanie wroga.. fake targety ... i ogien zaporowy..

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 12:44 

G-sus napisał(a):
no tak, zapomnialem z tego wszystkiego ze -4 i bez ukarania jest. Dobra Radek niech ci bedzie i tak juz zapomnialem o tym. Trzeba grac dalej

No właśnie jakie ma znaczenie czy kogoś ukarasz czy nie za TK skoro -4 jest w obydwu przypadkach. Jakie są zasady karania za TK i co daje ukaranie za pojedynczy TK.
Ja sam przeważnie wybaczam, chyba że ktoś z premedytacją mnie sprzątnie np. na lotniskowcu gdy chce wsiadać do heli/samolotu.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 14:11 

RedStar napisał(a):
Crist napisał(a):
Heh ja dzis zdobylem fioletowe serce ale nie dziwcie sie bo bylo 8 wild w przeciwnym teamie :evil: :evil:

nie dziękuj :wink:

Heh....
Ja bardzo szanuje wasz klan i podziwiam was ale kurw..ca mnie bierze jak 8 osob z klanu jest w jednym teamie gra?wtedy runda jest praktycznie wygrana przez was.Podzielcie sie na 2 teamy do bedą wyrownane teamy a nie jabbaH i inni koszą wszystkich :roll:

PS:przsoi za łatwo dajesz sie zabić mojej m95.Wczoraj jak biegales na mashtuur city to z latwoscia cie zabijalem :P :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 14:29 

Crist napisał(a):
Heh....
Ja bardzo szanuje wasz klan i podziwiam was ale kurw..ca mnie bierze jak 8 osob z klanu jest w jednym teamie gra?wtedy runda jest praktycznie wygrana przez was.Podzielcie sie na 2 teamy do bedą wyrownane teamy a nie jabbaH i inni koszą wszystkich :roll:

Niestety problem w tym, ze strasznie trudno jest zmienic strone na Asterze - nie ma czegos takiego jak na EA.DE, gdzie po kazdej rundzie, podczas odliczania do startu gry, kazdy moze zmienic druzyne... A tutaj trzeba czekac czasem naprawde dlugo na dolaczenie do teamu przeciwnego.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 14:50 

E tam Crist opowiadasz, na drugi dzien wejdziesz i moze ci sie poszczesci grac po jednej stronie z chlopakami z Wlidy^, no nie wykluczam tez mozliwosci dostania w dupe bo nie zawsze ma sie te sczescie :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 15:03 

Crist napisał(a):
PS:przsoi za łatwo dajesz sie zabić mojej m95.Wczoraj jak biegales na mashtuur city to z latwoscia cie zabijalem :P :twisted:

moze tak moze nie... dla mnie wazne jest to ze dzieki [miedzy innymi ofkoz] mnie, mimo moich smierci, wszystkie mastuury zostaly przegrane przez twoj team...wiec i tak warto bylo 'latwo ginac' :P a tak szczerze-ciesze sie ze przeciwnik bawi sie w snajpera, przynajmniej wiadomo ze ma niepelny sklad, ktos zamiast grac siedzi w krzakach i walczy o te swoje 5 latwych fragow :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 16:48 

Mordoklej napisał(a):
Ja np, dla glupiej odznaki (za naprawy Black Hawk'a) musialem sie bardzo poswiecic i skonczylem z 6 killami i 18 smierciami (czyli bardzo blisko). No ale czego nie robi sie dla swiecidelek

Qrde też ją kiedyś dostałem, ale mi jej nie zapisało :evil: a teraz mi ją trudno zdobyć. Brakuje mi tylko 3 odznak żeby mieć wszystkie Basic.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 16:50 
Moderator forum

Qba napisał(a):
Niestety problem w tym, ze strasznie trudno jest zmienic strone na Asterze - nie ma czegos takiego jak na EA.DE, gdzie po kazdej rundzie, podczas odliczania do startu gry, kazdy moze zmienic druzyne... A tutaj trzeba czekac czasem naprawde dlugo na dolaczenie do teamu przeciwnego.

E tam się przejmujesz Qba. Niech chłopaki się uczą grać pod zmasowanym ogniem. Osobiście walke z WTeam traktuje jako wyzwanie :)

Ostatnio edytowano 28 sie 2005, 17:58 przez Hynol, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 16:51 

Gonzales napisał(a):
No właśnie jakie ma znaczenie czy kogoś ukarasz czy nie za TK skoro -4 jest w obydwu przypadkach. Jakie są zasady karania za TK i co daje ukaranie za pojedynczy TK.

Karani daje to chyba to, że po paru karach zostaje się usuniętym z serwera. A może się mylę??

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 17:52 

Px2-AtTi|a napisał(a):
E tam Crist opowiadasz, na drugi dzien wejdziesz i moze ci sie poszczesci grac po jednej stronie z chlopakami z Wlidy^, no nie wykluczam tez mozliwosci dostania w dupe bo nie zawsze ma sie te sczescie :)

Co innego myśle jak gram razem z wildami wtedy jest spoko ale po drugiej stronie celownika jest kicha

PS:Zgadzam sie ze zlomikiem.Grałem chwile z przs0i i jak sie wsiadzie do cobry to rzez.Dobry gracz :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 259 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2