Cytuj:
nosz chlopie... walnij sie mocno w leb...
sam m/in. tobie to radzilem wiec skoro cos radze badz pewny, ze metoda znam z autopsji

Cytuj:
czy ja powiedzialem ze jestesmy grupa zadzierajaca nosy i zamykajaca sie od reszty swiata ??
?
A nie????
... tylko czasami smutek mnie ogarnia co sie dzieje na serverach... na pewno jestesmy pietnowani przez zazdrosnikow i kiepsko traktowani.. smutne to ale prawdziwe.. codziennie musimy sie uzerac o kazda maszyne .. kazdy czolg.. kazdy smiglowiec..
poza tym DT mozesz nazwac tzw. "silami specjalnymi" ktore wykonuja zadania wrecz karkolomne i raczej nie do wykonania dla nie zgranych squadow.. TYLE
no i jeszcze byly teksty, ze od dzis bedzie to squad zamkniety dla wybrancow...
Cytuj:
Poza tym fakt.. mamy swoja wizje gry... i nie jest zla...
kazdy ma i zadna nie jest zla. tego ani razu nie napisalem
Cytuj:
a jesli chcesz najpierw komentowac... to najpierw zagraj z nami.. a potem sie wypowiadaj.. bo nie masz bladego pojecia.. jaka napieta sytuacja panuje w takim squadzie DT'mowcow..
nie mam jakos farta wbic sie na aster i musze grac z "lamuchami" z zagranicy. A komentowac bez problemu moge na podstaiwe waszych wypowiedzi, pare z nich cytowalem wczesniej...
Cytuj:
my uzalezniamy swoje zycie i losy squadu od pozostalych czlonkow... jak jeden zawiedzie.. to gina praktycznie wszyscy... tyle...
To znaczy, ze wy nie jestescie zespolem "spejalcnym" tylko lamkami, ktore zrobia cos i im sie uda gdy wszyscy inni w kolo graja dobrze. Ile tu postow jest wspominajacych gre na asterze i zawsze zamiast "nasza druzyna wygrala runde" to "DT wygralo" czytac to jeszcze umiem. Skoro jestescie tak super zgrani i tak super gracie z poswieceniem to powinniscie byc w stanie wykonac KAZDE zadanie. Od obrony flagi po atak. 6 ludzi skutecznie moze to robic. CHYBA.ze wy do "skutecznego" dzialania musicie miec dobrego pilota samolotu, ktory zestrzeli wrogie maszyny + pilota heli, ktory zniszczy pojazdy i do tego najlepiej inny squad, ktory bedzie gral pozwalajac wam "po cichu stac na dachu wiezowca gdy wrog przejmuje baze"

No tak to niestety wyglada. Poczytaj cytaty itd a zobaczysz, ze wam odwalilo i CZUJECIE sie lepszymi:(powtarzam sie)
Nasz team byl zwarty i gotowy do smiglowca.. medyk.. mechanicy.. i stalismy na helipadzie... bylismy na stanowisku.. a tu drugi team dobiega.. widzac ze jest juz komplet szesciu osob... nie rozumiem dlaczego pchali sie na sile..
sprawa wygladala nastepujaco.. fakt.. byla walka o BH.. fakt rzucalem miesem... jednak team ktory wsiadal do BH byl niekompletny bo zostal stracony juz po minucie od oderwania sie od ziemi... no litosci.. czy to nie marnotrawstwo maszyny ???
edit: sytuacja, w ktorej rzucasz miesem czy ktos z waszej ekipy statsi punkty np supporterem przeslza wam wyjatkowo sucho. Zamiast tak jak standardowo pojechac po was jak po lysej kobyle czytamy "na pewno mial powod" "ja im wierze" itd itp. Co swiadczy, ze grupka graczy (ta mlodsza stazowo a moze i wiekowo) uwaza was za lepszych i daje wam wieksze przywileje. Tak sie tworza wirtualne sekty

(hum ;])