Teraz jest 23 lis 2024, 09:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2005, 07:18 

zrelaksuj sie Juby i przyzwyczaj do "trybu pomocy" Vatzequea... ja mimo moich 8 lat pracy w serwisie komputerowym, jestem przygnieciony jego fachowoscia i przejrzystascia diagnoz - "lama", "lol".
:lol:
a forum nie jest dla wszystkich tak jak twierdzisz po to zeby wymieniac poglady/pomagac..ale po to zeby byc[ i pisac 'lol' 'lama' 'noob' co drugie slowo]

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2005, 10:22 

Masz świętą racje! Może wyjaśnie pare zwrotów bo jak widze że ktoś kogoś "lolem" nazywa to mnie krew zalewa. Więc :

LOL = Laughihg of Loud = Głośny śmiech (dosł. Głośno sie śmiać)

Lamer, Lama = Ktos kto SZPANUJE że wie wszystko a tak naprawde Gó*** wie, niejest to osoba która prosi o pomoc BO CZEGOŚ NIEWIE !!!

Noob = Początkujący, nowicjusz niewiem czemu jest uważane jest to za obraźliwe ale wydaje mi się że z tym jest tak jak z Afroamerykanin = Czarnuch oba znaczą to samo ale jedno jest wulg. a drugie nie

Czyli:

- niemożna kogoś nazwać lolem (jakto wygląda!? ty lolu to "Ty głośny śmiechu !?"
- lamą, lamerem jesteś ty Vatzeque bo szpanujesz wiedza której nieposiadasz, i jeszcze szydzisz z osób które się nieznają

JuBy jara na okrągło!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2