Hmm niepomyliliscie gier ? chcecie 1strzal w glowe = smierc ? 3 strzaly w klate = smierc ? dostnaiesz kulke wolniej chodzisz ? itp itd ?
go Americasarmy.com sciagac i grac

i nie jeczec ze tego nie ma w BF2, to zrobila EA dla masy dzieci i nie tylko, AA zrobili z porozumieniem US ARMY dla rekrutow i ludzi zainteresowanych USARMY, tam odczujecie dopiero to co wypisaliscie tutaj

Fakt nie ma pojazdow itp itd
co do Operation Flashpoint, gralem troszke i zrobila na mnie ogromne wrazenie, tak samo jak AA.
a co do bledow BF2 moge napisac to ze sa smieszne bryly drzew

widzi sie 4 drzewa obok siebie w jakichs odstepach a ni kija przez nie nie przejdziesz. Do Pilotow Kamikadze sie juz przyzwyczailem, do zapiepszania Ci pojazdu z przed nosa tez (no chyba ze to TEamplay to zadko spotykane)granatniki, granaty, i inne farfocle. To jest taka gra, mnie bardziej smieszy niz wkurza

bo stoisz na dachu obserwujesz co sie dzieje na dole to czasami lezysz i kwiczysz ze smiechu jak jeden dostanie granatem w glowe, drugiego czolg dupa przejedzie a trzeci spadnie z daszku prosto pod kola jeep'a nie mowiac juz o Akcjach typu Dzihaad ze caly jeepek obladowany materialami wraz z arabem w srodku wjezdza w srodek UMCSow i BOOM , lataja ciala po katach

jest mega fun i tyle.
na pewno wkurzala by Was akcja jaka my z kumplem robilismy dla jaj, Ja support on Komando i bronilismy 1 flagi przez 30 minut uzywajac tylko C4 i pistolecikow oraz kitrajac sie po katach

podjezdzaly tanki, jeepy czy ludzie podchodzili a tu Jeb ladnie polozone C4 wybuchaly niczym atak na londynskie metra

i tylko ryczenie na VOIPie
Ta gra to zabawa,smiech, przyjemnosc, Ja z tych cech gry korzystam, nie ma co tu szukac jakich realizmow.