Teraz jest 5 kwi 2025, 22:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 sie 2005, 12:36 

Chciałbym zaznaczyć, że to co sie dzieje na powerzonie wykracza poza wszystko co do tej pory widziałem adminami na powerzonie są ludzie (dzieci) totalnie nie odpowiedzialni za swoje czyny. Z tego co wiem ostatnio adminami są panowie z DST którzy poprostu nadużywają swojej władzy. Wyzywają, prowokują a potem kickuja/banuja zasłaniając się faktem, że ich CL jest SuperAdminem na powerzonie. Sam dziś grając niejaki mściciel zaczą się przechwalać, że sobie nie pogram na tym serverze po czym spytał czy na TS jest Deec ( wdałem się w mała kłótnie z tym panem ponieważ zaczą rozmowe od "Gryniu jestes głupi" spoko tak na dzień dobry... zdziwiłem się troche ale kolega z Destructive widocznie był bardziej pewny siebie niz nie jeden jego kolega i ciągną dalej grożąc i obrażając mnie a po skilu widać, że gra pare dni. ) Zastanawiam się jak to jest... powstaje nowy klan, no ok. Przyjmuje się tam praktycznie każdego, no ok. Rozdaje się niedoświadczonym i nieodpowiedzialnym graczą adminy (hmmm :roll: ). Nie wiem jak wy ale gra na powerzonie przestała mnie bawić przez właśnie tych najmłodszych i adminów. Jakie są wasze odczucia :?: :?:
:arrow: :? :arrow:

ps. na autocomie, multimedi czy 3C nigdy się nie spotkałem z tego typu chamstwem...

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 12:43 
Redaktor Battlefield.pl

Gryniu Tobie tez puscily nerwy?:)
Ja tam ten serwer traktuje jaka moja szkolke latania;)

Wchodze na powerzone, Bocage, wsiadam do b17 i uproawiam sobie airlocka, i tak chyba ze 3 razy kick/ban:))))

Zestrzelony w bazie, chodze sobie medykiem, nie spamuje spawnpointow, nie wsiadam do sprzetu, kick/ban za kampienie.

Zapytalem sie kto ma adminke? Zero odpowiedzi, nikt sie nie chcial przyznac:)) Podziwiam odwage tegoz admina:))

Podoba mi sie jak gra Bonifacy ostatnio - urzadza sobie wycieczki po sprzet wroga do ich bazy:))) Jutro tez Wam cos ukradniemy:D

Jest tylu wciaz grajacych i odpowiedzialnych graczy, ktorzy wiedza co to adminowanie, zabawa, i nie maja czasu na zabawy adminkami chocby Wy z 3C, jest Konewa wciaz grajacy czesto (choc trzeba uwazac na jego koordynacja wzrokowo-ruchowa czesto nie jest taka jaka powinna hehe) sa chlopaki z T.reserve ktorych czesto tez sie widuje, no ale coz to w gesti wlasciciela serwera komu daje adminki wedlug niego zrobil dobry wybor.

pozdro:)

Ostatnio edytowano 31 sie 2005, 12:57 przez supelek, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 12:47 

@supełek - jakby mówili, że jesteś głupi albo twój ojciec też by Ci w końcu puściły ;) zresztą kto mnie zna to wie :twisted:

a co do boniego to stara firma jest hehe ostatnio ktoś sie pluł, że kampi a on na to ja tylko zabijam wroga :D:D boni aka pindol rulez :arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 12:50 
Moderator forum

Widze ze wszyscy doceniaja mila, rodzinna i kulturalna atmosfere powerzone :D Raz zderzylem sie samolotem z pewnym "adminem" (gral w mojej druzynie). W sumie wina byla niczyja, ale moim zdaniem bardziej jego (bo jA bylem w dog fightcie i nie widzialem go). Delikwent wyskakuje do mnie z bluzgami, od razu wtraca sie 2 nastepncyh trolli, a jak sie wdalem w dyskusje to kick :) Ostatnio nawet z Dzynem sie zastanawialismy czy nie zabronic w regulaminie gry naszym Klanowiczom na tym serwerze :lol:

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 12:51 
Redaktor Battlefield.pl

Gryniu napisał(a):
@supełek - jakby mówili, że jesteś głupi albo twój ojciec też by Ci w końcu puściły ;) zresztą kto mnie zna to wie :twisted:

a co do boniego to stara firma jest hehe ostatnio ktoś sie pluł, że kampi a on na to ja tylko zabijam wroga :D:D boni aka pindol rulez :arrow: :wink: :arrow:

Pindol????????????????????????????????????????????????
A to swinia:)))))

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 12:55 

Dobra Jest tak dzisiaj gadam z Deec'em, i polecą zbedni admini zostana moze z jakies 3 - 4 osoby, he.he myslace... (Oblukamy kto jest w miare odpowiedzialny)

A c0 do klanowiczow destructive. szybko sie tym zajme i bedzie po frytkach :wink:

Yo!Yo! Temat chyba nie ma dalszego sensu, wiec prosze o zamkniecie go :idea: !...................... :arrow: 8) :arrow:
(PowerZone jast taki jaki jest Trolle zawsze wrzedzie wlecą) :arrow: :idea: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 12:58 

Byłem przy tej całej sytuacji (kłótni)...i powiedzialbym "no coments"

ale jest inna sprawa...po co tyle ludzi ma adminki na poverzonie? nie ma problemu gdyby byli to normalni odpowiedzialni ludzie..ale sa to "dzieci"
>nie raz spotkalem sie z taka sytuacja: zabije kolesia który ma adminke a ten od razu: "a kicka bys nie chcial" potem wystarczy pare słówek i lecą kicki i bany< i po co to??? nie mozna juz sobie normalnie pograc? tak jak pisał Gryniu problem jest tylko na poverzonie >na Autocomie;multimedi;3C server jeszcze sie z takimi problemami nie spotkałem<
Moim zdaniem "SuperAdmin" Deec powinien zrobic porzadek z tymi adminkami...

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 12:58 
Moderator forum

Skoro właścicielem (jeśli można tak powiedzieć) jest dzieciak (mowa oczywiscie o Panu o nicku Deec) to czego spodziewacie się po adminach Turko-podobnych ... to też dzieciaki (bo kto inny gada z Deeciem :?: ) :?:

Pomysł z zapisem w regulaminie klanowym (zakaz gry na tym serwie) naprawdę przedni :wink: :lol:

Ja tam nie gram już kupę czasu i omijam Powerzona z daleka ... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 12:59 

Dać malolatą zabawke ehhh ja juz na pz nie zaglądam od dawna

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 12:59 
Redaktor Battlefield.pl

Szmaciarz napisał(a):
Dobra Jest tak dzisiaj gadam z Deec'em, i polecą zbedni admini zostana moze z jakies 3 - 4 osoby, he.he myslace... (Oblukamy kto jest w miare odpowiedzialny)

A c0 do klanowiczow destructive. szybko sie tym zajme i bedzie po frytkach :wink:

Yo!Yo! Temat chyba nie ma dalszego sensu, wiec prosze o zamkniecie go :idea: !...................... :arrow: 8) :arrow:
(PowerZone jast taki jaki jest Trolle zawsze wrzedzie wlecą) :arrow: :idea: :arrow:

Moment, chwila, to nie chodzi o to by bylo malo adminow, chodzi o to by na serwerze zawsze byl admin. I to tyle w temacie.

UPDATE

...by na serwerze byl odpowiedzialny admin.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 13:03 

Adminki Rozdaje Deec !!! A co Do Adminow To Poprostu Zostana Odebrane Dziecia, A Dostana je konkrety :wink: zeby nie bylo zadnych spiec potem ze dziecko bawi sie adminką................ :arrow: 8) :arrow:

Ostatnio edytowano 31 sie 2005, 13:03 przez Szmaciarz, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 13:03 

ehh topic poszedł troche w złym kierunku nie chodzi o to zeby sie obrzucac miechem i jakim to super adminem jest Deec... jest dobrym adminem problem w tym ze pozostali admini nie koniecznie i do tego co powiedzial supel dodal bym tylko ze jesli ma byc tam admin to jakis ktory umie sie zachowac :arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 13:28 

Proste: Najwiecej adminek dostają osoby które grają w klanie razem z Deec'em.
(dst,PKT itp)

A to jaka jest zawartość klanu w postaci graczy...to inne sprawa.
Cóż, tak było, jest i prawdopodobnie będzie.. :roll: Jak ja bym sobie pograł na starym powerzonie...Battle of Britian i Coral Sea ;).

miro

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 13:48 

Takie zachowanie jest dość powszechne i wbrew pozorom nie dotyczy tylko nowo powstałych klanów. Z doświadczenia wiem, że równie chamscy potrafią być admini starych klanów. I nie są to tylko młodociani. Zdarza się też tak, że z powodu różnicy zdań na jakiś temat dostaje się kicka/bana od admina w wieku lat ok. 30-tu. I to bynajmniej nie za teamkilling, base-camp, air-lock, itp. Po prostu takiemu "pacjentowi" wydaje się, że może sobie kopnąć/zbanować kogo mu się podoba, bez żadnego powodu, bo ma nad tym kimś niejako władzę. Często za rzekomy powód starcza to, że na (bezzasadne skądinąd) wyzwisko takiego delikwenta odpowie się wyzwiskiem i już się leci z serwera. Kolejnym problemem jest też szerzące się od dawna korupcjogenne kumoterstwo i protekcja, którymi to posługują się nierzadko klanowicze (przykładowo Gryniu twierdził, że Deec na pewno nie odbierze mu statusu administratora na powerzonie, bo jest jego klasowym kolegą, tymczasem ja z ust Deeca słyszałem coś stricte przeciwnego).

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 13:52 

SoorrX @Twój Pan, ale się nie moge powstrzymać: To brzmi jak wypowiedź Leppera na mównic sejmowej :wink: :wink:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2