@Gryniu my sobie wyjasnimy na priv cos ale swiety nie jestes i mam dosyc tego ze cie znam i ci nic nie zrobie wkurza mnie tylko jedno i zauwazyli to inni gracze CZESTO TY SIE KLOCISZ I TY ROZDAJESZ NAJWIECEJ BANOW za nic moje zdanie reszta na GG
@reszta jak dobrze wiecie na powerzonie bylo kiedys 3 adminow i bylo zle jest wiecej tez jest zle admin sie nei sprawdza to papa juz nie bedzie adminowal i tak jest niedlugo bedzie mala przebudowa serwerow i bedzie troche inaczej. Co prawda ostatnio bylo wąsko i się zgadzam ale nie siedze na serwerze non stop żeby pilnować tego a wiecie czemu jest nie ład i nie porządek? Luknijcie na nateosaa tam jest to samo kazdy serwer na ktorym gra duza ilosc osob i z roznych krajow bedzie zawsze burdel. Albo burdel albo kick all, ale nie powiem ze niktorzy zachowuja sie jak dzieci i sami robia taka reputacje serwerowi. POWIEM TYLKO TYLE TO OD WAS ZALEZY CZY SERWER BEDZIE LAMERSKI CZY NIE MA PUBLIKE ALE TRZEBA TO UMIEC WYKORZYSTAC. Moge rozdac adminy pozadnym ludzikom nawet chce napiszcie do mnie ALE JEDEN WARUNEK malo piszesz na chatcie duzo grasz i jestes dojrzaly...Napewno bym dal admina Strzelcowi Dzynowi Arthiemu (hehe) Mariemu Warszawce i innym takim odpowiedzialnym osoba ale jak wy piszecie LAMERSTWO i koniec a nie wiecie co i jak to sorry sam tego nie zrobie...
jak sa pozadni admini niech napisza na maila:
ddeecc@gmail.com
w liscie jakis login haselko i keyhash
pozdrawiam
Admin Serwerow PowerZONE