Teraz jest 27 cze 2025, 16:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 14:20 

Senior Qbek onegdaj napisał(a):
Z tymi cywilami to dobra myśl :D Albo dodać jedną klasę w MEC-Terrorysta :twisted: Facet by sie oblepiał C4 albo dynamitem, wleciałby w środek zadymy trzymając detonator w ręku z okszykiem "Allah huahbar!!!" i BOOOOM ! nikt się nie rusza.Wyobrażacie sobie to? :twisted: :D :twisted:

Ku woli ścisłości to raczej nie jest "Allah huahbar" lecz "Allah Akbar" czyli z arabskiego na nasze "Bóg jest wszechmocny".

ps. I nie jest to okszyk a okrzyk :)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 14:25 

A co ty , znasz arabski? tak mi się usłyszało w filmie "W pustyni i w puszczy" i jeszcze gdzieś tam a co do okSZyku to każdemu chyba może się pomylić co nie? :D

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 14:27 

No jasne to miałbyć dofcip :) Arabskiego nie znam ale warto wiedzieć co wykrzykują mało życzliwi nam ludzie.

Ostatnio edytowano 31 sie 2005, 14:29 przez PotulnY, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 14:28 

hehe wiedziałem :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 15:02 

A mnie zawsz wkurza przypadkowy temakilling i ludzie ktorzy nie uwazaja na miny, bezkarnie w nie wlaza a ja trace kosmiczne ilosci pktow i wypadam z serwa. A chce grac na rankingowych a tam niestety jest friendlyfire....... :( :( :!: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 16:33 

A mnie denerwuje to:
Obrazek

Pojawia sie to gdy wlacze oswietlenie na srednie lub wysokie :-(

HEŁP

A w grze denerwuje mnie to ze prawie zawsze ktos mnie ukaze za przyadkowy TK, ze mozna zabic kogos przez sciane, 20kulek w G3 ;)

:(

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 19:36 

Ja nie lubie w samolotach praktycznie zerowych zasad aerodynamiki. Lata sie tym jak X-Wing'iem. Mogli by to nieco urealnic bardziej i tu nie mam na mysli skaplikowanej klawiszologi.

Irytuje mnie uciekanie przed rakietami kierowanymi na cieplo przy uzyciu dopalacza.. toz to istne kuriozum :wink:

Denerwuje mnie ze gdy zrobie jedna petle za wysoko to natychmiast moj samolot dostaje predkosci ucieczki i wyrywa sie z pola grawitacyjnego ziemi. A jako ze silnik mam tylko na doopie to nie moge w prozni sterowac :wink: Mogli by nieco pulap podwyzszyc :P Czasami uda mi sie wejsc na orbite a wtedy dmucham i chucham zeby zakrzywic trajektorie i wrocic do atmosfery. W 90% przypadkow sie udaje.. Czasem gine z braku tlenu :wink: Zamiast wyjscia z atmosfery mogloby byc ostrzezenie ze za wysoko i ze opuszczam w ten sposob pole bitwy.. a nie taka utrata kontroli nad sterami :?

Z tych powodow rzadko kiedy latam.. wole juz poprawne symulatory.

EDIT: Widocznosc na odleglosc moglaby byc powiekszona a nie taka mgla.. ale to moze sprawa wymagan sprzetowych gdyby poszerzyc obszar widziany.. tego nie wiem.

Ostatnio edytowano 31 sie 2005, 19:40 przez Mordoklej, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 19:38 

MrKilling.Joke napisał(a):
A mnie wkurzaja wszystkie samotne wilki, czasami jest tak ze na serwerze jest 2x16 graczy a tylko 2-3 jest w druzynie. Jak tu zaplanowac jakies akcje? Moim zdaniem za niepodlaczenie sie do druzyny powinien byc auto-kick po 2 minutach.

no i spoko, dołączy ci taki lolek do squadu a potem i tak poleci sobie gdzieś w cholerę, a przez całą mapę nie zobaczysz, żeby się respawnował przy SL, bo nie wie jak to się ustawia... :D

Robal---> a sterki jakie masz? i grafikę? bo jak Radeona, to się nie dziwię, one zawsze się krzaczyły przy serii BF, tudzież stare drivery nVidii może przy GeForce - mnie też się takie dziwy działy na nich

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 19:51 

Radeon 9550 128MB 128bit Catalyst 5.6 (na 5.7 i 5.8 wystepuja krzaczki)

:(

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 19:54 

MrKilling.Joke napisał(a):
A mnie wkurzaja wszystkie samotne wilki, czasami jest tak ze na serwerze jest 2x16 graczy a tylko 2-3 jest w druzynie. Jak tu zaplanowac jakies akcje? Moim zdaniem za niepodlaczenie sie do druzyny powinien byc auto-kick po 2 minutach.

Ja dosyc czesto gram jako samotny wilk... Ale to glownie przez ogladanie telewizji i czasami jedzenie podczas gry, albo gdy latam, albo gdy snajpuje (tu zakladam zazwyczaj squad dla snajperow), albo gdy mam zly dzien. Tak jak chociazby dzisiaj. Wiele razy bylem zapraszany do squadu ale z powyzszych powodow nie moglem sie przylaczyc. A z tym auto-kickiem to radykalne podejscie :twisted: Ja nie winie tych co chca na wlasna reke grac.. byleby kosili wroga 8)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 20:40 

Mordoklej napisał(a):
, albo gdy mam zly dzien. Tak jak chociazby dzisiaj. Wiele razy bylem zapraszany do squadu ale z powyzszych powodow nie moglem sie przylaczyc.

No właśnie, zapraszałem Cie dzisiaj z 20 razy. Napisałbyś dlaczego nie dołączyłeś :roll: .

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 21:56 

olli napisał(a):
No właśnie, zapraszałem Cie dzisiaj z 20 razy. Napisałbyś dlaczego nie dołączyłeś :roll: .

Wlasciwie to napisalem (post powyzej). Dzieki za zaproszenie w kazdym razie :)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2005, 23:46 

Dla mnie realizm jest w sam raz! ,dzięki temu ta gra jest tak grywalna!; wyobrażacie sobie sytuacje jak uciekacie przed przeciwnikiem i dostajecie rykoszetem po nogach i zostajecie uziemieni...dajmy że przeciwnik nas oleje i zostawi, a znając sytuacje na większości serwerów to pomoc by pewnie nie nadeszła :) i jedyne co by nam pozostało to samobójstwo:) . Takich sytuacji móglbym wymyślać mnustwo,ale po co:) ,jest dobrze tak jak jest ,niech tylko poprawią te pare bugów które tu wymieniono, a dla mnie jedyne co mogliby zmienić to z kamizelki zrobić prawdziwą kamizelkę...to wszystko.

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 00:03 

najbardziej mnie wkur... jak pan wali ci teamkilla za to za wziales sobie "jego" samolot albo inny pojazd na ktory tez wlasnie sie zdecydowal :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 00:10 

Mordoklej co do samolotów to się z tobą zgodzę latanie jest beznadziejnie proste. Przydałby się redout i blackout, a uciekanie na dopalaczu przed heatseekerem to w demie 30min ryczałem ze smiechu jak mi pierwszy raz gdy grałem samolotem gosciu na dopalaczu zwiał :) Oraz super jest robienie beczek i pętelek śmigłowcami. FOG of war poprostu rulez trzeba mieć czasem nieziemski reflex aby zrzucić celnie bumbkę. Nie wspominając o śmiesznych kolizjach rodem z nagiej broni raz otrzeć ogonem śmigłowca o male drzewo krzaczek czy antenke która powinna się zgjąć powoduje eksplozję. Lub wylądowanie na tak małym obiekcie jak zbiorniki oleju :arrow: Obrazek

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2