Teraz jest 12 sie 2025, 11:06

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 294 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 19:11 

lady vicky napisał(a):
KFC-PL napisał(a):
lady vicky napisał(a):
pocieszające jest jedynie to, że idiotyzm i debilizm nie są zaraźliwe... a że są uciążliwe, to już każdy chyba się przekonal...

no można się kłucić :lol: (niestety) bo patrząc na to co się dzieje na sewrwach to wnioskuje że ta zaraza się rozprzestrzenia i to bardzo szybko :? mi tez puszczają nerwy kiedy widze gostka który rozwala mnie z eryxa tylko dla tego ze saamochodzik był pełny i on nie mógł wejść :roll:

hehe, a u siebie zaobserwowaleś jakieś objawy debilizmu? :wink: :lol:
może kwarantanna? :wink:

no miałem objawy ale tłumiłem (przynajmniej chciałem tłumić) a kwarantanne mi sprzęt załatwił a konkretnie to łącze :? jutro zobacze czy pomogło, albo za tydzień, albo nie wiem wtedy kiedy net zacznie działać normalnie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 22:27 

skad wziac jakis kontakt do adminow serwow
Aster i Games net ?

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2005, 22:41 

G-sus napisał(a):
skad wziac jakis kontakt do adminow serwow
Aster i Games net ?

Wjedz w temat Aster bf 2 server w dziale serwery.Najpierw jest post piasecznika.na diole masz pasek:email,pm itp..Kliknij na gg i zapisz sobie i juz gotowe :P

PS:nie wiem kto jest adminem gamesneta

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2005, 08:24 

ja doszedlem do wniosku, ze nie warto sie klocic z łosiami (tu cytat) najpierw sprowadza cie do swojego poziomu, potem pograza doswiadczeniem

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 14:35 
Moderator forum

DarthPrivate napisał(a):
Wojtas napisał(a):
DarthPrivate napisał(a):
Maniac napisał(a):
no co za wredny farming :D z heli :P chyba ich musze wyrzucic z klanu, zbanowac w ESL i CB, a dotego jeszcze usunac z listy kontaktow w GG :P... N/C :D, dobra a tak btw : to czemu panowie z Wildy?, jest tam takze pan z FSPQR i pani :) z enclave ;].

Musisz ich Maniac wywalic z klanu!!!!! Pierdzieleni cziterzy! Dawaj im zakaz na latanie Blackhawkiem :lol:

Darth widze ze historia kolem sie toczy i nareszcie nauczyles sie smiac z siebie. Sam swego czasu wymysliles kare z ktorej teraz ironizujesz i ktora to kiedys niby nie byla traktowana powaznie przez ciebie..... kara za oszukiwanie innych graczy bylo to ze reprezentat z druzyny nie mogl latac heli bojowymi...jak juz to tylko chinookiem :lol: .To tak gwoli przypomnienia dla mlodszych graczy...widze ze sie zmieniasz :lol:

Zgadza sie Wojtas :) Nauczylem sie tez smiac z innych :lol:

szkoda ze tak pozno...ale jak to sie mowi czlowiek uczy sie cale zycie

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 15:40 

Ja dodam od siebie gracza ktory gra na zagranicznych serwach, a ja go nie cierpie bo ciagle nie przestrzega zasad serwow i zabija swoich. My_little_pony :!:

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 15:01 

No cóz, ja dzisiaj wchodze na ukochanego GamesNeta a ktorym spedzilem wiele wpsanialych chwil patrzac na rozlew krwi przeciwnikow po kilku dniach przerwy spowodowanej szkola i co zastałem?

Juz po 10sekundach wejscia na GamesNet rozpoczeto glosowanie przeciwko mnie (oczywiscie nieudane). Jako ze glosowanie sie nie powiodlo inicjowano kolejne i kolejne glosowania przeciwko mnie. Jako ze samowolnie nie chcialem wyjsc z servera to wielmożny pan Jedi[Bucympa.PL] zrzucil na mnie arty w czasie oczekiwania na helikopter. Zdenerwowany zapytalem dlaczego mnie kickuja i otrzymalem odpowiedz ze to za to ze ja ich kickuje. Niech mi ktos do &^# nędzy powie jak moglem zrobic glosowanie skoro po 10sekundach glosowano na mnie (przypominam ze nie moze byc 2glosowan jednoczresnie a w odstepie 2minut, a wiec gdy wszelem na server po 10 sekundach juz mnie kikowano. Z moich rachunkow wychodzi ze glosowanie musialem zarzadzic 1minute50sekund przed wejsciem na serwer lol).
Na tym sie nie skonczylo....kolejne glosowania, w tym juz dodany do tego tematu jako cham itp. XXX-UbiSoft-XXX. A zgadnijcie za co - za to ze niepozwalalem im latac Cobra do ktorej nawet jeszcze nie wsiadlem, baaa....nawet jej nie widzialem w tej rundzi na oczy.

Podsumowujac odradzam gre z
XXX-Ubioft-XXX
Jedi[Bucympa.PL]
Murycu[Bucympa.PL]

Wszystko moze potwierdzic Falcon-eye, ktory nawet sie pytal za co chca mnie zkikowac.

Jakby tego było mało nasz Wielki Pan Xxx-UbiSoft-XXX po zaprzestaniu glosowan nade mna przycepil sie jakiegos synka za granicy, podajac powod ze nie pozwala mu latac helim

ZENADA

:(

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 15:45 

A co ty Robalu jeden sobie myslisz :twisted: Człowiek kupuje gre żeby sobie polatać a tu przez pół dnia w kolejce musi stać jak za komuny. Proponuje założyk społeczny komitet i liste kolejkową do pojzdów latających. Koniec ze spryciażami, którym sie udaję zabierać heli. Powinna być kolejka i ustalone godziny w których można latać :lol:
Ja myśle, że XXX-Ubioft-XXX mógłby pilnować tej kolejki skoro i tak nie umie wsiąść do helikoptera :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 16:00 

Swoją drogą o tajemniczych głosowaniach: ja ostatnio grając na 24/7 karkand zauważyłem w pewnym momencie, że zarządziłem głosowanie :roll: czego oczywiście nie zrobiłem :lol: Za 10 minut to samo, że niby chce jakiegoś gościa wywalić - dziwne :!:

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 16:21 

No, ale bez przesady - przeszkadzam w lataniu helim, ktorego nawet ni widzialem ...noż lol

:(

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 16:21 

Ja kiedys grajac na Fushe Pass, ni stad ni z owad dostalem komunikat,
ze glosowanie automatycznie zakonczone, gdyz gracz Mr_Groch(PL)
opuscil serwer :shock:

Problem w tym, iz ani nie opuszczalem serwera, ani nikt w ostaticm czasie nie
zarzadzal zadnego glosowania, a byl to srodek rundy...

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 16:26 
Maskotka BF.pl

nick 'pana' XXX-Ubioft-XXX już przewijal się wielokrotnie przez forum... może by tak zbanować jegomościa na serwerkach polskich, bo koleś najwyraźniej nie potrafi ani grać ani się zachowywać kulturalnie...

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 16:30 

lady vicky napisał(a):
nick 'pana' XXX-Ubioft-XXX już przewijal się wielokrotnie przez forum... może by tak zbanować jegomościa na serwerkach polskich, bo koleś najwyraźniej nie potrafi ani grać ani się zachowywać kulturalnie...

popieram (uwielbiam nabiajnie postów :lol: :lol: ) :twisted:

EDIT: tak się składa że miałem to samo co poniżej :arrow: :arrow: :lol: :lol:

Ostatnio edytowano 3 wrz 2005, 18:20 przez KFC-PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 18:17 

Jak gralem na GamesNet tez spotkalem te XXX-dziecko-XXX jakos sie zlozylo ze bylem z nim z druzynie jak zaczal cos mowic(no jak on mnie zabil, oszust) to prawie nie ogluchlem, jakis maly piskliwy bachor. Mozna zbanowac :)

Na pudelku pisze 16+ a taki bachor pojdzie i kupi sobie gre, lub niemadrzy rodzice mu to kupia, i mysli ze swieci.

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 19:15 

Dac mu bana niech sie nauczy jak grac

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 294 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2