Teraz jest 4 mar 2025, 07:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 wrz 2005, 00:01 

taaadaaammmm

http://www.bfnation.net/more.php?i=386

i jeszcze wkleję dla pewności:)

The following steps will be taken each time we locate a server exploiting through enforced admin rules:

1. Customer support will strip the stats from those caught on the server at the time of discovery and anyone sharing a clan tag with the offenders that seem to have any anomalous stats.

2. We will contact the Trusted Partner who has leased the instance in question to the offending clan and request that the clan is immediately moved over to a non-Ranked server. This clan should not be given an opportunity to lease another Ranked Server from said partner, as they have too many avenues of coordinating exploitative actions.

3. If said clan continues to have access to a Ranked server, we will be removing the IP of offending server from the validated list shortly after contacting the Ranked Partner connected with them.

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 02:23 

hhm ciekawe jak będzie z wykrywalnością takich przekrętów i późniejszym ich egzekwowaniem :?

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 06:33 

zeby sie nie okazalo, ze ktos nagra cie jak strzelajac do wroga kumpel dawal ci apteczki. I nagle bum

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 08:13 

Jaki kwas! Zeby wynajmowac server rankingowany za wlasne siano tylko zeby nabic sobie staty. Nie wiem ile kosztuje taki serv ale napewno sporo.

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 08:47 

Popieram, tylko jak wszystkich wylapia to Pan Bog jeden wie....

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 11:58 

To juz wszystko lezy w uczciwosci admina :) Niech wylapia tych co sobie nabijaja punkty poprzez zabijanie i uzdrawianie kolegi :) A jak zbanuja osoby latajace w BH i lapiace wszystkie flagi po kolei, to dopiero bedzie numer :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 12:48 

eJay napisał(a):
A jak zbanuja osoby latajace w BH i lapiace wszystkie flagi po kolei, to dopiero bedzie numer :twisted:

Przeciez na tym gra polega co nie? Na przejeciu wsyztskich flag 8)
BTW: Widzialem juz 2 serwery gdzie admini kopia za latanie BH :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 13:00 

Ja w takim tepieniu statsiarzy widze wiecej zla niz dobrego. Moga zostac ukarane przypadkowe osoby. Co wlasciwie nam szkodzi, ze ktos sobie nabija? Bedzie mial lepsze samopoczucie i tyle. Ale szybko sie znudzi gdy sie okaze, ze to nabijanie nic nie daje. Ja patrzac na swoje odznaki moge wspominac historie "jak ja zdobylem" a taki statsiarz co moze? To, ze ma wszystkie bronie odblokowane? A po jakiego czorta?

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 15:03 

Ja myśle że nie będą łapać kolesi którzy dają opatrunki ammo itd. Prędej się kupią na typach takich jak sickmind który miał 371892379128738921712389 punktów w 30 minut.

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 15:53 
Maskotka BF.pl

Lailonn napisał(a):
Ja w takim tepieniu statsiarzy widze wiecej zla niz dobrego. Moga zostac ukarane przypadkowe osoby. Co wlasciwie nam szkodzi, ze ktos sobie nabija? Bedzie mial lepsze samopoczucie i tyle. Ale szybko sie znudzi gdy sie okaze, ze to nabijanie nic nie daje. Ja patrzac na swoje odznaki moge wspominac historie "jak ja zdobylem" a taki statsiarz co moze? To, ze ma wszystkie bronie odblokowane? A po jakiego czorta?

dokładnie, ja też nie przejmuję się statsiarzami - skoro ich rajcuje zdobywanie punktów w taki sposób, to... widocznie mają problemy i muszą się jakoś dowartościować :lol: :wink:
Gorzej jeśli ofiarami tej akcji będą przypadkowe osoby - a pewnie tak właśnie będzie... oszuści i statsiarze znajdą jakiś sposób żeby nabijać sobie staty tak, by nikt tego nie zauważył, jednak dobrzy gracze mogą być posądzani przez zazdrośników o oszustwa... i wtedy będą afery...

ehhh.... jak to dobrze że na klanówkach nie gra się odblokowanymi broniami i że mecze, spary i treny wypełniają mi niemal całkowicie czas wolny - dzięki temu nawet jak mi ktoś usunie staty, to pewnie tego nawet nie zauważę :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 16:25 

Mo to szczerze mówiąc wisi. Jak chcą mieć duuuuuuuużo pkt to niech se mają. O ile nie odbywa się to nabijanie moim kosztem. Patrzcie moje statsy |spam|pasqdnick - mój najgorszy wróg. Koleś z mojego teamu mnie defibrylował a tamten zabijał. Tak zgłupialem że nawet screena nie zrobiłem. Ale jeśli nikt na tym nie cierpi - jak ja - to niech se nabiają. And sorry za lekki oftop. Powinno być w spisie wieśniaków ale tak jakoś wyszło.

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 16:42 

robia szkode - ci ktorzy chca pograc
po pierwsze - maja mniej miejsca na srv z niskim pingiem,
po drugie - psuja zabawe tym co chca poograc bo oni gdzies w kacie daja sobie pupy a druzyna ma lock na bazie i 5 minut wyrzynania.
po trzecie - kto normalny wyda 130 zeta by zalegac 3 godziny ?

Howgh,

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 16:44 
Maskotka BF.pl

ee tam, jak mam kilka lam w drużynie, to aż tak bardzo nie narzekam - zawsze więcej fragów dla mnie... gorzej jak cały mój team lami tak, że nie można nic zrobić... wtedy to rzeczywiście jest trochę kiepskawo...

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 16:50 

Uoviecka, MyLady, to samo mi chodziło po głowie ale mam lekke urwanie głowy w robocie i nie bardzo mogłem zebrać myśli. W każdym razie dobrze gadacie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 20:03 

Mr Groch napisał(a):
BTW: Widzialem juz 2 serwery gdzie admini kopia za latanie BH :shock:

No jeszcze tego brakowało kick za BH , niech lepiej sobie dadzą spokój z tym wyłapywaniem oszustów :evil:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2