Teraz jest 5 kwi 2025, 11:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 13:46 

Tylko Bf 1942, klimat BF2 tak mocno nie kręci. Chociaż zakup RtR i SW sobie odpuść możesz zaoszczędzić 80zł, a nikt w to nie gra. Mimo BF2 zostało wiele ludzi którzy wciąż trzymają się przy 42. Bf 1942 to niezapomniana przygoda :D

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 13:50 

jeśli chodzi o mój sprzęt żadnego problemu nie ma... zrezygnowałem z gry w BF2 z dość prostych powodów... pierwszym jest klimat... drugą grywalność ( tu pewnie panowie z dwujeczki powiesili by mnie za jaja :D ) trzecią i chyba najbardziej oczywistą jest to, że serce mi sie kraja na myśl, że nie wsiąde sobie do shermana... nie będzie headów z k98... a po zaminowaniu kharkowa nikt na ts nie powie Gryniu i jego zabawki.... :cry: łezka się w oku kręci :!: Battlefield 1942 4EveR :arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 14:10 

@Cooler_pl - ja grałem w BF2 przez tydzień i szczerze, pomimo iż moge grac dzien w dzien, nieche mi się...gdyż jakoś mnoe ona nie ciagnie...wole pozostać w realiach II wojny i sciągać heady ze snajpy ;).

BF2 to poporostu chwya merketingowy, choć nie znaczy to wcalle iż to szmaciana, czy niegodna uwagi gra ;).

miro

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 14:14 

battlefield1942 i tylko on

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 14:21 

Zapytajcie o zdanie ludzi na forum poswieconym BF 2 a uslyszycie calkiem inne wypowiedzi...

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 14:42 

Grigorij_PL napisał(a):
Zapytajcie o zdanie ludzi na forum poswieconym BF 2 a uslyszycie calkiem inne wypowiedzi...

Wejdz na forum CS-a to ci powiedza zebyc BF-a olal bo SC jest lepszy :lol: :lol: ciekawet tylko w czym :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 15:56 

mirobanan1 napisał(a):
Nie to co BF2 gdzie namierzasz sobie, wystrzeliwujesz rakiete, wtedy tylko ucieczka...
Heh no i tak i nie ;] zalezy jak latasz jak nie lecisz caly czas prosto to 50/50 ze ta rakieta trafi :wink:. Faktem jest iz w Bf42 lubie sdogfighty bo opieraja sie one bardziej na Skillu i mysleniu niz na dopalaczu i lepszym kompie ;]

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 17:35 

nic nie pobije latania samolocikiem z dobrymi pilotami w bf42, imho. to dla mnie byla esencja tej gry... a dwójka, no coż... :twisted: w cobrze rozwijam takie same prędkości jak w zero na coral sea :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 18:59 

Ja polecam 1942, jeden z wielu plusów jest taki, że ma ona też dużo mniejsze wymagania sprzętowe, poza tym to oczywiście druga wojna swiatowa... ;)

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 21:19 
Moderator forum

a ja chcialem powiedziec ze wojtus sie czepial ale chyba moderator usunol posty wojtusia i moj wiec wojtus tu masz scan okladki mojej a co do instrukcji to wal ktora strone chesz zebym ci przepisal jak cie tak boli ze masz tylko 1 cd-key i AZ DLA CIEBIE ZA 40 ZŁ to cuz wszyscy ktorzy sobie kupili bf zaraz po premierze to wiedza ze byl drogi ponad 150 zł chyba
pisze to bo mnie pan wojtus zdenerwował

SCAN

//CENSORED - Otrzezenie nr 1 dla Szymona!
Your friendly moderator

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 21:37 
Moderator forum

Grigorij_PL napisał(a):

WIększosć (poza starymi wyjadaczami) nic nie powie bo nie grała w BF42 :wink: i nie ma porównania.

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 00:47 
Moderator forum

Ciężko powiedzieć bo starym graczom BF 42 się po prostu znudził. Gdyby mieli jednocześnie do gry BF42 i BF2 to pewno by się znaleźli zapaleńcy do gry i tu i tu. Zależy jaki klimat się woli. Trzeba też pamiętać że niedługo pojawią się darmowe mody o 2WŚ do BF2, którego silnik daje większe możliwośći i jest ładniejszy (na mocnym sprzęcie). Na koniec dodam jeszcze że w dodatki do BF42 to już ciężko/nie da się pograć...

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 13:05 

Vasquez wlasnie to jest esencja <== tak to sie pisze :D tej gry ;] Ze chodzi o skill w lataniu a nie jak w 2 Boom Bam Łubudu ;] niemniej jednak 2 tez wymiata :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 14:43 

cooler_pl napisał(a):
Odwieczne dylematy.. :-)
Po 1. powinienes to pytanie umieścić w dziale Hyde Park .. ale mniejsza z tym

...zastanawiałem sie gdzie umieścić ten temat, ale przecztałem że Hyde Park dotyczy "wszystkiego co nie ma w nazwie BF" i nie chciałem tego tematu umieszczać pomiędzy kawałami i innymi duperelami, ale moze popełniłem błąd...

Sciągnełem sobie demo do 1942-dzieki jednemu z forumowiczów (żebym ja wiadział wczwśniej-3 lata, że do multiplayer-a jest demo... to bym niepoprzestał na likwidowaniu bootów i przeszukiwaniu DC++) i jestem zachwycony
ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/b ... r_demo.exe
ftp://largedownloads.ea.com/pub/patches ... ch_1.1.zip

Zastanawiam się, czy te dodatki są warte świeczki. Są mało popularne bo mało wnoszą do gry- oprócz nowych map?. Bf 1942 zawiera w sobie sporo map, czy dzieki mod, pach są także inne pojazdy.
Chyba pójde na kompromis i kupe BF1942 i BF2 = 142zl
(zastanawialem sie takze aby kupic od kogoś, z opisu Moderatora można wywnioskować, że nie ma niebezpieczeństwa).
Poszukam dema multiplayer do BF2 i obacze jak to się pogrywa. Mam nadzieje, że jest :roll: ...o widze ze jest Tylko troche waży
Dziękuje wszystkim za info :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 15:30 
Moderator forum

@mao niebezpiczeństwa niema jeśli nikt wcześniej nie korzystał z cdkeya ktorego zamierzasz użyć, szczerze odradzamkupowanie bf'a z "drugiej ręki" ,BF1942 w MM kosztuje jakieś grosze, a i BF2 potaniał.
Jeśli myślisz o zakupie tych pozycji, zdecydowanie polecam zakup nowych pachnących i nie uzywanych..chyba że kupisz bf'a od kogoś znanego na scenie. wtedy możesz brać z zamkniętymi oczami (zanim kupisz od kogo tonapisz, a my zweryfikuejmy) :P

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2