Teraz jest 4 mar 2025, 09:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 23:37 

Ogólnie - PORAŻKA!!! Nikt się nie słuchał (a szczególnie Swirol :evil: ) mimo usilnych próśb, każdy miał w dupie organizatorów i przyszedł by się powysadzać C4, itp. Jednym słowem: szkoda czasu :evil:
P. S. Skydiving rulezzz
P. S. 2. Mam tu parę zdjęć:
Pijany pilot:
Obrazek
Zdjęcie grupowe:
Obrazek
BOOM!!!!
Obrazek
Modlitwa przed walką:
Obrazek
Skok na plecy:
Obrazek
Łobservatorek :D :
Obrazek
Widoczek:
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 23:56 

Własnie skonczylismy, bylo nawet fajnie, ale zabawa rozkręciła się duzo pózniej. Postaram się zapodać za chwilę screeny.

Ostatnio edytowano 2 wrz 2005, 00:03 przez alCatraz, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2005, 23:59 

jednym słowem - BEZNADZIEJA

:(

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 00:00 

nom nawet fajnie :P ale przy wyscigu przewalali :P i te boom c4 z 3 screenu bylo na rozkaz :P ktos poprostu powiedzial zeby troche urozmaicic zdjecia :P ale tak to spoko tylko niektozy wchodzili zeby przeszkadzac :?

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 00:05 

Dobra łapcie screeny:

Otwarcie rozgrywki:
Obrazek

Figury powietrzne:
Obrazek

Początek wyścigu:
Obrazek

Obrazek

Ostatnio edytowano 2 wrz 2005, 00:08 przez alCatraz, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 00:06 

Oj tak :) Knife party to to był tylko z początku potem przerodził się w SKYDIVING PARTY (tak im długo na tsie trułem ucho aż się bestie zgodziły) Na koniec odbył się wyscig HUMVEE vs Vodnik na Masthur City na 3 okr. wygrał hmm ciężko powiedzieć bo nie pamietam :) tak przygrzmociłem w słupek jak mnie ktoś zepchą że mi jeszcze dzwoni we łbie. Wyszło na to że Vodnik szybszy :)

ps. Ładnie wyszło zgrany jump out :arrow:
Obrazek
ps2. Może kiedyś skuśimy się na FREESTYLE SKYDIVING PARTY ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 00:12 

ej no ale nie mowcie ze to byla porazka .... bylo nawet ok bo przeciez ludzie grali :P

edit. a tamtego black hawka to nie chcacy wysadzilem poprostu rzucalem c4 jeden za drugim i sie skaczyly i nie chcacy uruchomilem detonator :P i boom SRY :P

Ostatnio edytowano 2 wrz 2005, 00:14 przez pawko, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 00:14 

Tak ale mimo licznych skamleń o spokój dalej znajdowały się trole pokroju Świrola i Pawcika1990 którzy dalej zabijali nawet jak inni stali spokojnie i czekali.

Ostatnio edytowano 2 wrz 2005, 15:30 przez PotulnY, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 00:21 

Zapowiadam nadejscie filmu /do niedzieli zrobie/ ale bardziej to bedzie propaganda niż stan faktyczny bo mi się za bardzo niepodobało. Brak dyscypliny, brak dyscypliny, brak dyscypliny.

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 00:40 

sry ze mnie nie bylo ale mialem problemy z siecia

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 06:27 

a tak btw - kto to ten Swirol byl - bo niby na liscie ale grr...

tak czy inaczej wielkie THX dla organizatorow serwa(mimo lekkiego poslizgu, ale ping byl ok mimo tego, ze niektorzy ts'a uzywali {no wlasnie - niektorzy, to trza zmienic nastepnym razem :/}, a jak lagowalo to porzadnie na 5 sekund, potem gralo sie normalnie, albo wywalalo 80% grajacych :D)

mam nadzieje, ze nastepnym razem party bedzie mialo jakies zorganizowane tematy i oczywiscie wstep Ci, ktorzy nie robili balaganu. Jesli chodzi o jakies wyscigi, czy to pojazdow, czy to czolgow etc - to trasy mozna rysowac w ATC, bo tam nikt nie wiedzial dokladnie gdzie jechac i byl 'rat race' ;)

podsumowujac - troche dyscypliny, ale i ciekawych pomyslow, bo niby ze bylo 4Fun, lecz tym co sie im nudzilo mieli frajde z C4 etc.

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 08:34 

Niestety wczoraj podczas knife party padł mi net. Z tego co widziałem to knife party jest warto organizować tylko dla tych którzy byli na 1 4FUN. Jak chcecie kręcić śmieszne filmy to zbierzcie się do kupy i poszukajcie innego serwera, a nie przeszkadzacie w rozgrywkach.

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 09:27 

TrojniX napisał(a):
Niestety wczoraj podczas knife party padł mi net. Z tego co widziałem to knife party jest warto organizować tylko dla tych którzy byli na 1 4FUN. Jak chcecie kręcić śmieszne filmy to zbierzcie się do kupy i poszukajcie innego serwera, a nie przeszkadzacie w rozgrywkach.

Święta racja TrojniX, ja po prostu jak tylko zaczęła się zadyma zwiałem do wyra :evil: btw jeśli macie jakieś swoje pomysły napiszczie scenariusz takiego przedstawienia dajcie na forum, potem jak znajdziecie chętnych pozostaje tylko serv. i GO !!! gdyż naprawdę jest to przykre że wysiłki ludzi organizujących Knife Party są po prostu niweczone :(

Pozdrawiam,

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 10:59 

mości Variolord rzekł napisał(a):
...Jesli chodzi o jakies wyscigi, czy to pojazdow, czy to czolgow etc - to trasy mozna rysowac w ATC, bo tam nikt nie wiedzial dokladnie gdzie jechac i byl 'rat race' ;)...
Ej no bez przesady przecież było okrążenie zapoznające za pace carem, który sam prowadziłem (nic dziwnego trase też sam wymyśliłem :)). Mapa trasy by pewno była jakbyśmy wiedzieli, że będzie taki wyścig ;) Sam podczas wyścigu raz się zgubiłem. Brakowało sędziego na linii start meta i po 1 sędzi w smigłowcach wiszących nad mapą nie wspominając o obsłudze kamer tv :). Co do Skydivingu jeśli będzie to przy następnej 4FUNowej imprezie to przydałaby się mapka z jakimś Heraclesem (nie mówie tu wcale o cllasic Płońsk aperitiff ;))

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 12:17 

Wtorek napisał(a):
TrojniX napisał(a):

Święta racja TrojniX, ja po prostu jak tylko zaczęła się zadyma zwiałem do wyra :evil: btw jeśli macie jakieś swoje pomysły napiszczie scenariusz takiego przedstawienia dajcie na forum, potem jak znajdziecie chętnych pozostaje tylko serv. i GO !!! gdyż naprawdę jest to przykre że wysiłki ludzi organizujących Knife Party są po prostu niweczone :(

W sumie stoczylem dwa powazne pojedynki z naszym przyjacielem zza wielkiej wody i variolordem. Pozniej staralem sie pisac o spokoj ale dostawalem tylko kose w zebra.

Przydalaby sie jedna osoba, ktora bedzie trzymac wszystko na wodzy i jesli zajdzie potrzeba kopac hiperaktywnych.

Podziekowania na TrojniXa :)

Moje propozycje na przyszlosc:

Knife:
- 1vs1
- MECvsUS
- King of the Hill (last man standing)

Sky-dive:
- Grupowe (kto pozniej otworzy spadachron)
- Precyzyjne (do tego wielkiego komina na jednej planszy)
- Deathmatch (strzelanie z pistoletow w locie)

Wyścig:
- HMV
- mniejsze
- tanki

Dla snajperow:
W Dwa Ognie - Strzal do poruszajacego sie celu (potrzebny ochotnik)
W Samo Poludnie - pojedynek stoimy do siebie plecami i na dany znak odwracamy sie i pukamy.
Tylko dla Orłów - Strzelanie do sky-divera

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2