Tak tak.. smutne to .. ale prawdziwe.. mam dosc... dosc utozsamiania sie niektorych gosci z ta idea ktora miala w zamiarze promowac teamwork...
Coz wiec nastepuje...
Prosze juz nie najezdzac na DT bo cos tam.. cos tam... idea upadla... nie moge zrobic nic innego jak powiedziec oficjalnie ze wycofuje sie z tego..
Nastepnym moim krokiem bedzie posluchanie Lady Vicky... mianowicie zakladam klan o nazwie: ... tutaj jeszcze sie zastanowie

. Wciele w niego ludzi ktorzy naprawde do tego sie nadaja ( na pewno beda to NIEKTORZY z bylej grupy DT )... pelny sklad poznacie niebawem.. tyle..
Dziekuje niektorym za dodawanie otuchy.. innym za slowa krytyki.. przydalo sie.. i przyczynilo takze do upadku DT.. :0.. bawcie sie dalej pod DT.. ja takze nie chce byc juz z tym utozsamiany... i mysle ze wielu czlonkow takze nie chce..
Chcecie to bawcie sie dalej w squadzie o nazwie Dream Team ale beze mnie..
Klan ktory powstanie bedzie czysto For Fun

.. nic poza tym.. moze kiedys w lidze wystapimy jakies.. nie mam pojecia... W kazdym badz razie na serverach zaczna sie pojawiac ludzie z pewnym tagiem.. a squad ich bedzie zamykany co by znowu nie bylo powtorki z rozrywki..
Powodzenia panowie na nowej drodze zycia... i do zobaczenia na celowniku

...