Teraz jest 4 mar 2025, 06:58

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 20:08 

swirol :lol: :lol: czlowieku raz cie zabilem bo biegales jak debil i wszystkich zabijales jak wszyscy mowili spokuj.......aaaaa raz cie zabilem 4fun z c4 jak czekalismy na heli .... ale ty to zrozumiales jako straszny atak i zniewage i potem 3 moje odrodzenia mnie zabijales :P (a to ze ja cie zabilem to ci nic nie zmienilo a twoje zabicia mnie spowodowaly ze nie zalapalem sie do bh) a co do c4 to tak jak mowie staralem sie nikogo nie zabijac tylko jak zaczynalo sie robic nudno to wysadzalem puste samochody :P a co do wybuchu bh :wink: to jak juz mowilem zrobilem to NIE chcacy

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 20:16 

falcon_eye7 napisał(a):
powiem tak...myślałem, że ludzie naprawde zabawimy sie w Knife Party...ale po wejściu na serwer zaczęlo sie wygłupianie i bezsensowne wybryki...ludzie zaczeli strzelać i wysadzać C4...no beznadzieja...1 4fun rocks...i Trojnix ma racje...powinna być lista zaproszonych albo coś w tym stylu...pozdrawiam ;)
P.S Potulny super screen ze sky diving`u :D

Chociaż byś zamknął twarz wieśniaku jeden. 8)

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 22:09 

No tak było Groszek :P Ale na początku, potem Sky Diving i wyścig były ******* :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 00:34 

Luzik falcon_eye7 nie bierz do serca ale co mnie wkurwiles ty robal i jeszcze kilka osób to tylko ja wiem. :lol: A najbardziej mnie wkurzalo, że nawet zabijali mnie jak nie mialem noża w reku. Powinienem miec specjalny mundur z napisem "nie zabijać organisty" :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 06:49 

Albo raczej białą kamizelke z dużym napisem TV jak to mają korespondenci wojenni :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 20:21 

Dobra nareszcie mam kompa sprawnego (ostatni post z piątku na lekcji informatyki) napewno na liście zbanowanych znajdzie się Świrol, Za to żę nie umie się dostosować do regulaminu, wysadza ludzi gdy ustawiają się do pamiątkowego zdjęcia i chyba nie rozumie co to znaczy zawieszenie broni. 2 detonacja grupy była za moim zezwoleniem więc nie wyciągne żadnych konsekwencji. Gracze których zaobserwowałem i nie słuchali się do próśb i poleceń będą zostawać w rezerwie nie zależnie czy zapisali się wcześniej chyba żę będzie dużo wolnych miejsc. Od teraz niema knife party bez Team Speak'a jest to wymagane, nie trzeba mieć mikrofonu ani nic mówić tylko słuchać poleceń bo nie będe pisał po 100 razy, na czacie w grze. Jeśli się uda na turniej który planuje zorganizować w piątek 16 września o 22:00, zostaną wyporzyczone 2 serwery jeden dla tych którzy biorą udział w turnieju i chcą oglądać, a ci co odpadli pujdą na drugi i tam będą mogli sobie spokojnie pograć i powalczyć na noże. Potem wszyscy zgromadzimy się na jednym i możę pogramy jeszcze jeśli turniej nie przeciągnie się tak jak ostatnio.

See you leater on Knife Party Reloaded at 16 September on 10 PM

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 20:33 

A pół godzinki bedzie filmik z ostatniej imprezki :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 00:01 

No pierwsza klasa Trojnix :) Jakby coś to chciałbym sie już zapisać na turniej... ;)

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 00:09 

Zapisy od 10 września.

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 19:54 

hueh.. mam nadzieje, ze jakis "filtr" tym razem bedzie ;) :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 20:14 

TrojniX napisał(a):
napewno na liście zbanowanych znajdzie się Świrol, Za to żę nie umie się dostosować do regulaminu, wysadza ludzi gdy ustawiają się do pamiątkowego zdjęcia i chyba nie rozumie co to znaczy zawieszenie broni.

No sorki ale ja nikogo nie wysadzilem jak ustawialiscie sie przed meczetem wyraźnie to widać na filmie groszka!!

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 20:28 

Tyle, że na filmie ustawiamy się drugi raz, bo za pierwszym właśnie nas ktoś wysadził i mam wrażenie, że to Ty byłeś :wink:

-edit-
A przepraszam, mogę się mylić. Na filmie widać jak nas ktoś wywala z C4 przy meczecie i to nie Ty Świrol, co jednak nie zmienia faktu ze chyba największą rozróbę robiłeś.

-edit-
Chyba jednak mam rację, na filmie jest pokazana druga, zamierzona detonacja, nawet piszesz "Nie kickujcie no k****", więc wiadomo za co chcieli Cię wywalić - wysadziłeś nas za pierwszym razem :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 20:45 

nie tamta detonacja byla pozniej i zdetonowalem w dziurze ale nikt nic nie mowil

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 20:46 

nie tamta detonacja byla pozniej i zdetonowalem w dziurze ale nikt nic nie mowil

Sorka za wszystko jesli dacie mi jeszcze jedna szanse to jush sie nie powtorzy...
:(

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 21:09 

ehm ta detonacja widoczna na filmie byla wykonana przezemnie ale na ROZKAZ

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2