Teraz jest 12 sie 2025, 11:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 294 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 20  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 19:27 

Najlepiej załatwić w EA globalnego. Nauczy sie :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 19:56 

o widzę ze o Xxx-UbiSoft-XXX głośno tu , delikwent grał wczoraj chwile na srwerku |KGW| i po paru wybrykach skończy z perm banem

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 19:56 

proponuje takze zainteresowac sie panem |KGW|lordball robi bydlo na serwerach. Konkretnie jak stoisz i czekasz na jakis sprzet to dostajesz automatycznie z granatnika, kiedy powiedzialem co sie stalo w squadzie, to ludzie powidzieli, ze to nie pierwszy raz.

IMO spuje opinie klanu.

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 20:09 

ostatnio lece z jednym z 'forumowiczow', zaprosilem go do teamu, pogadalismy sobie pozabijalismy troche, jednym slowem relax & friendly. w koncu dopieprzyli nam zdrowo i zaczely kreski zwiewac. moj strzelec wyskoczyl (nie powiedzial slowa wczesniej ze skacze-gdyby powiedzial, wyprostowalbym lot) i scielem go natychmiast... i punish. i dalej gada ze mna jakby sie nic nie stalo, lekki szok.

na serwerach na ktorych gram 'punish' juz prawie nie wystepuje...prawie wszyscy wybaczaja-dlatego od razu mozna sie zorientowac, ze weszlo sie na polski serwer :) .. wszyscy punishuja tak, jakby mialo im to dodac ribbona za chamstwo.

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 20:19 

Immm3r pytanko gdzie kiedy , ile razy , i w jakich okolicznościach ?
I jeśli mieszasz w to cały klan to bym prosił o dowody.
lordball zostanie wypytany również w danej sprawie
edit
z wyjaśnień wynika ze sam najpierw został zTK’owany przez ciebie , a TK w ilości 1 na tobie był w ramach rewanżu
wiec tak za tk lordballa masz malutkie sory a on w ramach kary kosi trawniczek przed HQ przez tydzień , co do twojego TK jak to cię stawia w świetle twoich własnych słów ?
Immm3r napisał(a):
l robi bydło na serwerach

ps. jeśli masz coś do członów KGW boć łaskawy zwrócić się z tym bezpośrednio KGW HQ
a jeśli już chcesz taki rzeczy omawiać publicznie to przedstaw proszę jakieś sensowne dowody

Ostatnio edytowano 3 wrz 2005, 21:21 przez OZy, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 20:38 

heheh lordball dostanie ostrzezenie wzrokowe az do nagany wlacznie :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 20:43 

przsoi napisał(a):
ostatnio lece z jednym z 'forumowiczow', zaprosilem go do teamu, pogadalismy sobie pozabijalismy troche, jednym slowem relax & friendly. w koncu dopieprzyli nam zdrowo i zaczely kreski zwiewac. moj strzelec wyskoczyl (nie powiedzial slowa wczesniej ze skacze-gdyby powiedzial, wyprostowalbym lot) i scielem go natychmiast... i punish. i dalej gada ze mna jakby sie nic nie stalo, lekki szok.

na serwerach na ktorych gram 'punish' juz prawie nie wystepuje...prawie wszyscy wybaczaja-dlatego od razu mozna sie zorientowac, ze weszlo sie na polski serwer :) .. wszyscy punishuja tak, jakby mialo im to dodac ribbona za chamstwo.

Wydaje mi sie,że mowisz o mnie....

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 20:52 

heheh volf dobry jestes tak punishowac swojego pilota?
Chyba ze przez pomylke odruchowo wdusiles page down ja raz tak zrobilem komus z mojego teamu i przepraszalem przez mic.

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 20:54 

Mi raz ktoś z mojej drużyny bezczelnie nogę podwadził. Szkoda tylko, że nie pamiętam kto to był. Jak sobie przypomnę to dam(n) znać.

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 20:56 

hejka,przeciez o ile pamietam to nie wiem czy dokładnie ja bylem w opisanej sytuacji,a ja pozatym zawsze wybaczam.Wyskoczyłem bo heli sie palil i nie bylo czasu na gadki....

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 21:04 

Ja tez zawsze wybaczam chyba ze ktos mnie perfidnie z Tkuje albo za bardzo pyskuje :twisted:

:(

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 22:34 

ja dodał bym pana o nicku "machus" team killowiec wsiadał na gulf of oman do samolotu o pionowym starcie i zrzucał bomby na własny lotniskowiec i to w miejscu w którym respawnowali sie ludzie z jego zespołu a że był nad własnym lotniskowcem to bomby mu sie nie kończyły

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 23:03 

Zabujca303 napisał(a):
ja dodał bym pana o nicku "machus" team killowiec wsiadał na gulf of oman do samolotu o pionowym starcie i zrzucał bomby na własny lotniskowiec i to w miejscu w którym respawnowali sie ludzie z jego zespołu a że był nad własnym lotniskowcem to bomby mu sie nie kończyły

hehe niezle, jeszcze czegos takiego nie widzialem, a jak takiego zestrzelic? swoja droga zalosne, zreszta z tymi samolotami to taki nie wypal toche, lube latac, ale ludzie sie podkladaja, jak wystartuje to wybucham w powietrzu nagle bo c4 mialem...

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 00:49 

nastepnym kandydatem do zbanowania jest pan Shark_PL non stop votekickowal na FSPQR i PRGK po czym zapytany za co odpowiedzial "za gowno"

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 01:09 

Co do bydla wsrod polakow. Na gamesnecie raz grajac(co u mnie rzadkosc bo polskie zawsze pelne) lecialem sobie heli z jakims gunnerem. Widze wrogi heli-prowadze obstrzal i nastwiam sie dla gunnera co by rakeite mu poslal. rakiety nie dostal za to wrog w ostatniej chwili robiac zwrot wlecial idelanie w moja trajektorie lotu(ja skrecalem tam gdzie on robil zwrot). Mi uznalo TK za co zostalem ukarany. Komentarz byl prosty "to twoja wina, ty leciales. Pokaze ci jak sie lata" po chwili pana stracili co skomentowal tylko "KURWAAA" :lol:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 294 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 20  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2