Teraz jest 4 mar 2025, 08:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 19:04 

Dodatek moze byc na prawde ciekawy. To czy odniesie sukces zalezy od ilosci serverow(o te sie nie martwie) ale tez w duzej mierze od ceny dodatku. Jesli podstawka to 130zl to dodatek nie powinien byc drozszy jak 70zl. Wtedy kupi go wiecej osob. Jesli bowiem ktos chce grac tylko w dodatek bo go kreca takie klimaty to nie bedzie wydawal dodatkowo kasy dla podstawki i pojdzie np do americas army za friko.

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 23:33 

To już bardziej przypomina CSa niż BFa :P

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 23:54 

jak ja lubie te "porownania" Gram w csa juz od paru ladnych lat. I czesto gdy ktos cos chce skrytykowac porownuje to do csa...Po pierwsze cs jest bardzo grywalny po drugie jesli te komentarze maja byc ujma to przypominam, ze cs jest najbardziej popularna gra fps no i najwieksze nagrody w niej sie zdobywa na turniejach ;]

natomiast dodatek do bfa z trailera wnioskujac tyle bedzie mial wspolnego z csem, ze tez beda tam bronie...

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 05:36 

Lailonn napisał(a):
Po pierwsze cs jest bardzo grywalny po drugie jesli te komentarze maja byc ujma to przypominam, ze cs jest najbardziej popularna gra fps no i najwieksze nagrody w niej sie zdobywa na turniejach ;]

Tak, ludzie jedzcie g**no, 400000000 much nie może się mylić. Ja też uwielbiam porównania :wink: :D

Tak BTW, najlepsze nagrody to były w Q1 i Q2.

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 06:56 

BYŁY, ja tam gram sporo w cs`a i bardziej go wole..

EOT

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 08:40 

Ja gralem w csa w 1 klasie liceum kiedy nie bylo jeszcze pelnej wersji 1.5 tylko jakas beta az do cs source i nie widze podobienstwa z BF2 i Dodatkiem a szkoda bo ceesie nie bylo takiego przybitego damege'u broni...Wiec mysle ze przyrownanie BF do CS nie jest zadna ujma

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 17:22 

Zgadzam sie.Też grałem w CS'a.BF2 trudno będzie sie stać CS'em i na odwrót.Ten dodatek bardziej mi przypomina Projekt I.G.I niż CS'a

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 19:00 

G-sus ale ci co csa nie lubia wlasnie porownujac cos do niego "ujmuja grze w ten sposob" wedlug nich przynajmniej :P

Cytuj:
Tak, ludzie jedzcie g**no, 400000000 much nie może się mylić. Ja też uwielbiam porównania

Jezeli to, ze cos jest najbardziej popularne i ma najwieksza ilosc fanow dla ciebie nic nie znaczy to czemu nie grasz np w dziwne mody do Ut hl/hl2, o ktorych nikt nie slyszal ale moga byc na prawde fajne? To, ze nikt ich nie reklamuje i nikt nie gra nie jest przeciez problemem dla ciebie ;]

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 20:20 

Gralem w CSa 4 lata ... nie wiem jakim cudem udaje wam sie porownac CSa do BF2 :D no ale ludzie rozne rzeczy maja w bani

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 10:48 

Gracze ze sceny BF42/V poprostu mają stereotym graczy CS'a jako małolatów latających po cafejkach, kampienia, i małych map z sieczką.

Chodź chciałbym zobaczyć co by było jak by Team Pentagram zagrał w bf2 8v8 czy by miał jakeiś szanse czy mozę by rozniusł ludzi hrhr

Ja nienzam dobrze sceny csa ale wiem na tyle ze jest "chorobliwie duża" i to jest jej problem:]
Tak to znam adminów z ESL z CSa i wiem jakei tam ludzie robią jazdy.
Chodź gre 3v3(czy tam 2v2) w csa jakos trudno porównać do 8v8 w BF2 :]

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 12:30 

Vesper ale scena bf2 tez juz jest ogromna i ciagle rosnie. A srendia wieku jest juz bliska tej z CSa. Akcje typu podkladanie sie pod wlasne pojazdy i punishowanie za nic etc to na pewno nie stawia "Sceny" bfa wyzej nad cs...nie wiem skad te durne porownania i to ludzi, ktorzy nie grali w csa dluzej jak pol roku

Wracajac do topicu. TO wyobrazcie sobie jak moglaby wygladac klanowka w tego BF:SF :P mozesz byc wszedzie i z kazdego miejsca atakowac. NIe ograniczone pole dzialania...

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 14:10 

Zobaczymy czy ataki rambo nie beda przegieciem.... :roll: Bo to moze byc przesada... Pozyjemy zobaczymy :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 16:31 

Lailonn napisał(a):
Vesper ale scena bf2 tez juz jest ogromna i ciagle rosnie. A srendia wieku jest juz bliska tej z CSa. Akcje typu podkladanie sie pod wlasne pojazdy i punishowanie za nic etc to na pewno nie stawia "Sceny" bfa wyzej nad cs...nie wiem skad te durne porownania i to ludzi, ktorzy nie grali w csa dluzej jak pol roku
dokladnie tak jak piszesz :/ ostatnio po praktycznie trzytygodniowej przerwie pogrywam w bf2 i widze nowe hobby: probe kickowania ludzi z serwa. oczywiscie bez powodu, ale i tez skutecznosc zerowa. takie male g...no a smierdzi. nie wpomne juz o przypadkowych tk - kazdemu sie zdazaja, a chyba tylko ja decyduje sie na nacisniecie Page Up :/ ta gra jest zdecydowanie za tania, albo zabezpieczenia EA sa zdecydowanie za slabe. mam nadzieje ze patch wyeliminuje mozliwosc grania na oficjalach przez piratow, a mlodsze i srednio sprawne umyslowo pokolenie wroci do swoich bierek, sapera czy innej piaskownicy ;-)

a zeby nie offtopikowac za bardzo (co i tak juz zrobilem z premedytacja :twisted: ) to mam naprawde wielka nadzieje, ze dodatek bedzie w ludzkiej cenie, bedzie dobrze przyjety przez scene i nie zakonczy zywota jak doddatki do bf'42. zabawa silami specjalnymi moze byc niezla gratka, zabawa z kilkoma ludzikami (czyt. zakup oryginala dodatku i granie po sieci) i do tego w meczu moze byc super_wypasem :)))

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 16:52 

Capri 100% racja. Kickowania mnie w&%$ jak holera. Nagle widze swojego nicka u dolu nawet nie wiem dlaczego. Ostatnio zupelnie bez powodu zostalem zbanowany :shock: :shock: :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 01:59 

jak dla mnie to dodatek prezentuje sie nieźle...może być ciekawa rozgrywka :) :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2